Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22439
6,0 2 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń
kannette

A tajemnica:P Ci którzy oglądalo to wiedzą, a nie dobrze jest zdradzać zakończenia :P

zwijezda

A ja byłam za P. I wyszło na moje.
D. jest przyjacielem i tak już zostanie. Tak powinno być. Dobre zakończenie. ale za pare lat przydało by się... "....10 lat później"

użytkownik usunięty
konwalia2

popieram:)

ocenił(a) serial na 9
kannette

W sumie do samego końca nie było nic pewnego. Dlatego faktycznie lepiej
samemu się przekonać;)

ocenił(a) serial na 10
kannette

TERAZ JUZ WIESZ ŻE ZOSTAŁA Z Paceym :) pozdr.

ocenił(a) serial na 7
beti83_25

http://www.youtube.com/watch?v=4pYMm3vSAKk&feature=related

kurde, lubiłam Pejsiego:P, ale to z Dawsonem powinna w końcu być, od początku był jej największą miłością;)

Mims

rze4ciez na tym filmiku jest z Dawsonem... :> wiec o co Ci chodzi??

ocenił(a) serial na 10
kannette

szkoda, ze nie ma kontynuacji tego serialu :) dalsze losy dojrzałych już bohaterów:P:P

majorka89

Znając filmowy siat, to za parę lat noże jeszcze taki film wymyśla :D

zwijezda

No nie zdziwiłabym sie;D

Valenciaa

I tak w ogole, to sory za błędy, testuje nowa klawiature... :p

ocenił(a) serial na 10
kannette

jestem na poczatku 4 sezonu :D wiem pewnie jeszcze sporo przede mna ale na chwile obecna jestem pelna uwielbienia dla postaci ktora gra Joshua :D
ahh gdyby tacy faceci istnieli :D
jak dla mnie ona wlasnie lepiej pasowala do P niż do D :D

ika_1985

Nie tylko ty uwielbiasz Josha ;D Ideał ;D

ocenił(a) serial na 10
zwijezda

nie tyle Josha (choć bądź co bądź fajne ciacho)
co postać, którą tam zagrał :)) no mniooodzio :)

ika_1985

Ja go tam zawsze lubiłam za całokształt :-)

ocenił(a) serial na 10
zwijezda

no jasne :D hehehe
zajefajny koleś :D
tak jak i serial w którym grał hehehe :D

ocenił(a) serial na 9
ika_1985

Jestem w 2 sezonie, i na wikipedii pisze "Christopher: Joey żyła z nim w stałym związku w finałowych odcinkach, ukazujących akcję w roku 2008. Oboje żyli w Nowym Jorku." To w końcu jest z Peayce'yem czy z tym drugim. ??

weronelka

Najpierw z jednym, potem z drugim :P

ocenił(a) serial na 9
zwijezda

czyli na koniec z pacey'm. tak?

Mam taką przynajmniej nadzieję, bo od 3 odcinka 1 sezonu jakiś głos mi cicho szeptał że będą razem. ;p

ocenił(a) serial na 10
weronelka

w ostatnim odcinku na zakończenie całej serii jest z PACEYM
nie pisze co sie stanie ale wybierze TRUE LOVE jak jego łódka IDEALNA Z NICH PARA :)JOSHUA JACKSON---PRZYSTOJNIAK !!!!

beti83_25

A mogę pytanie z innej beczki? Jak już mówimy o zakochanych, to co się stało z chłopakiem od Bessie? Chyba opuściłam jakiś odcinek, bo cały czas był, był a potem nagle go nie było i już się nie pokazuje. Jestem przy 3 sezonie :)

ocenił(a) serial na 9
xxDomaxx

zniknął, bo wyjechał w sprawie pracy. później wraca na szczęście :D

Carmen_18

Pacey i Joey według mnie świetnie do siebie pasowali, ta chemia między nimi... ach! Cieszę się, że Joey w końcu wybrała właśnie jego :D W prawdziwym życiu Katie Holmes i Joshua Jackson byli ze sobą (podczas kręcenia pierwszego sezonu) i tak sobie myślę... szkoda, że nie są wciąż parą! ;)) Tom Cruise jakoś mi do niej nie pasuje... no nie wiem... ;P

Sylwia_sp

według mnie oni byli jak moda na sukces każdy z każdym. Denerwuje mnie to że nie ma takiego stylu w polsce proponuje mojej dziewczynie żeby pozamieniać się na rok z koleżankami oczywiście mój wybór a tu lipa monogamiczny związek ale chała

proximacentaurii

Faktycznie, pod koniec serialu jakoś za dużo było tego mieszania w parach :( Jednak pamiętam, że za moich młodzieńczych lat często słyszało się o tym, że ktoś spotykał się z kimś, potem z kolegą/koleżanką tego kogoś, a później jeszcze z kimś innym... echh... domena młodości :]