PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7685
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Drodzy fani serialu mam pomysł nieweim czy on jest dobry ale zawsze morzna spróbować. A wiec niech każdy fan serialu pisze na forum polsatu http://www.polsat.com.pl/forum?tid=100000140&t=U2VyaWFsZQ==&w=&c=4737 [www.polsat.com.pl/forum...]
aby wemitowali te ostatnie pięć odcinków. opczajcie jest nas naprwdę sporo jak wszyscy bedziemy pisać popoudniu i wieczorem to ich to bedzie denrwowac i bedą musieli coś zrobić tak do wtorku za tydzień. Albo emile poczta@polsat.com.pl
Razem morze coś zdziałamy. Niech to mędzie nasza "misja" chyba 5 min dzienie na napisanie na forum czy emila jest bescene z tym co przegapimy ostatnie odcinki Joan z arkadii. Piszcie prosze. Pszemylście to. Ps. sory za błedy ale już tam mam "Dysgrafia" sory

Davos

to nie jezd zly pomysl =) z checia bede ryla banie tym z polsatu :P zeby weemitowali te ostatnie odcinki :D ja juz napisalam maila tera trza popisac na forum =) mam nadzieje ze wiele osob sie z nami zgadza i nam pomoze =) :P im wiecej osob tym lepiej niee? :P Pozdrawiam =)