PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10044813}

Już mnie nie oszukasz

Fool Me Once
2024
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 19006
4,7 6 krytyków
Już mnie nie oszukasz
powrót do forum serialu Już mnie nie oszukasz

Tajemnicza osoba?

użytkownik usunięty

No dobra czyli co jej mąż nie żył faktycznie na to wychodzi.

Więc moje pytanie brzmi
Kim był facet za oknem w jej ogródku w nocy. Kiedy ona chyba coś robiła w laptopie. Kamera pokazała okno od tarasu a za nim stał facet na czarno ubrany w kapturze. I potem pokazano znów Maye
Tak ( by widz ) zadał sobie pytanie czy odwróci twarz Maya i go zobaczy..

Kolejny moment
Policjant dostał badania krwi
I pojechał po Maye do domu.
A Maya wychodziła z córką do auta, I w pewnym momencie nie wiedziała gdzie jest córka, A ta była w krzakach i mówiła ciągle " tata,tata,tata.
I policjant zabrał Maye na komisariat.

Te 2 kwestie nie dają mi spokoju.. najbardziej z tym oknem w nocy i kimś kto za nim stał , i nie wyjaśniono kto to..

Kolejna kwestia widząc koniec już, i szpital miałem nadzieję że jakoś przeżyła
Bo liczyłem że może dadzą nam drugi sezon , ale to tylko ciąża.. Więc nie ma na co liczyć.

A co do samego serialu wciągający, ale gdy Maya się przyznała przyjacielowi że to ona to serial w moich oczach stracił.. Bo zapowiadało się przez tyle odcinków na coś poważnego, mrocznego, na jakąś grubsza aferę... A okazało się że wszystko prowadziło do psychicznej rodziny bawiącej się lekami.. Mega się na tym zawiodłem.. Bo myślałem że to wszystko będzie prowadziło do jakoś grubych ryb , a nie psychicznej rodziny..
Nawet myślałem że może ktoś zabił siostrę, męża za to co zrobiła Maya w wojsku zrzucając bomby.. że może zabiła nie odpowiednie osoby, I ktoś się mści czy coś tego typu.. A tu nas poprowadzili do śmiesznych leków.. Co brzmi śmiesznie wręcz.. robiąc przez tyle odcinków tak wspaniałą dramaturgię..

Myślałem że jej mąż okaże się jakimś poważnym gansterem, czy zamieszany w jakieś " grubsze afery "jak np biały dom i przekręty. I po prostu dla tego zabił jej siostrę by prawda nie wyszła.. No coś tego typu.. Ale nie tak durnie że rodzinka miała lewe leki i swój, swojego bronił jak to w rodzinie.. I muszę zabić X osobę by np moja siostra nie poszła siedzieć..

No brzmi to śmiesznie wręcz do czego nas finalnie serial doprowadził..

ocenił(a) serial na 6

Tajemniczą osobą był ten przyjaciel Mayi z wojska. On się i nią martwił. I też śledził. Fajnie to wyszło bo przez pewien czas podejrzewałem jego. Mi akurat rozwiązanie się podobało.

felis5

Czy on też w nocy podłożył jej nadajnik pod samochód. Potem Maya usłyszała alarm, wyszła i go wyłączyła?
Jeżeli tak to w jakim celu?

felis5

A kto podłożył nadajnik w nocy pod Mai auto? Potem alarm się włączył i Maia wyszła z domu aby go wyłączyć?Też on? Jeżeli tak to w jakim celu to zrobił?