PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40266}

Kachorra to ja

Kachorra
2002
6,4 4,7 tys. ocen
6,4 10 1 4687
Kachorra to ja
powrót do forum serialu Kachorra to ja

1/10

ocenił(a) serial na 1

No co tu duzo pisac ocena mowi wszystko czyli poprostu jedno wielkie NIEPOROZUMIENIE

mihle

jak nieporozumienie to po jaką cholerę głosujesz?

ocenił(a) serial na 10
mihle

Jak po co głosuje? By ocenić. a gdyby były same pozytywy to...
Po to jest taka ocena jak NIEPOROZUMIENIE

Scofield

U mnie to samo 1/10.
Zresztą podobnie jak "Zbuntowany anioł" który kiedyś z nudów oglądałam gdy w TV nie było nic innego. Trudno znaleźć bardziej nienaturalną aktorkę niż Oreiro....

użytkownik usunięty
Jorjan

oreiro jest swietna aktorka nie znasz sie

Pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoją opinią.

ocenił(a) serial na 10
Jorjan

A ja będę szczerze bronić tego serialu jak i kilku innych w których zagrała Natalia. W każdym miała swój urok :) Miło wspominam ten serial :) Ale oczywiście takie rzeczy to tylko dla kobiet.

mihle

Zgadzam się z założycielem postu. Gosuję tak samo. Serial jest po prostu beznadziejny

ocenił(a) serial na 10
EM_DE_KE_AS

A mi się bardzo podobał.Może trochę mniej przerysowany image Kachorry. Sama telenowela wcale nie jest taka lekką, zabawną historią miłosną, bo jednak dużo w niej dramatyzmu i trudnych sytuacji. Zbuntowany anioł mnie nudził, a tę telenowelę oglądałam z zainteresowaniem. Pablo Rago też mi o wiele bardziej odpowiada od F.Arany. Ja bym z chęcią obejrzała tę telenowelę ponownie. A co do gry N.Oreiro, to wydaje mi się, że jest naturalna i przekonująca w swoich rolach. Poza tym prześliczna dziewczyna. Chociaż te czerwone włosy to już lekka przesada ;).

mihle

dla mnie też nieporozumienie :| to już lepszy Zbuntowany Anioł :P