TV4 już wkrótce - 5 czerwca - pokaże nowe, nieemitowane dotychczas w Polsce odcinki serialu "Kameleon"
http://www.mediarun.pl/news/id/21346/tv4:_nowa_seria_%22kameleona%22
Fajnie, że nasza tv się postarała i nadaje nowe odcinki :). Wczoraj oczywiście oglądałam :)), super jest ten serial !! :)
Proszę Cię Ewa. Uwielbiam ten serial, oglądałam wszystkie odcinki i niestety przegapiłam pierwszy odcinek nowej serii nadawany 5.06. Dlaczego TV4 nie powtarza emisji ? Błagam opisz mi go jak możesz najdokładniej.
ja też proszę baaardzo o streszczenie, bo nie mogłam obejrzeć, a jestem uzalezniona od tego serialu. Strasznie jestem ciekawa co się stało po tym wielkim wybuchu, który kończył wcześniejszą serię ??? TV4 powinno powtarzać Kameleona - wszystko powtarzają a akurat tego nie :/
Cześć. Nie doczekałyśmy się streszczenia. Ale Ty chyba przegapiłaś jeden sezon. Wybuch, który kończył drugą serię wszyscy przeżyli. Natomiast trzecia seria kończyła się postrzeleniem Miss Parker i złapaniem Jaroda.
Beti, przepraszam, ale wcześniej tu nie zaglądałam. Po krótce: Jarod trafił z powrotem do centrum, miss Parker została postrzelona w plecy i znalazła się w "wariatkowie" :), tak żeby jej nikt nie znalazł. Jaroda przewozili samolotem razem z jednym gościem (nie pamiętam jak się nazywał, ale gra w "Pile") i wtedy Jarodowi udaje się uciec. Poźniej go znów spotyka, ten mu pokazuje zdjęcie siostry i zdąza je trochę nadpalić, ale część uratował Jarod. Dowiedziała się też, gdzie ona mieszka, ale jak do niej przyszedł, to już jej nie było, zdążyła wyjechać. Tak więc teraz Jarod będzie ją poszukiwał :). A miss Parker w między czasie wyszła ze szpitala, zabrali ją z stamtąd Sydney i Brots. Mam nadzieje, że udało Ci się mnie zrozumieć, bo nie umiem za bardzo opisywać :)). Pozdrawiam.
O kurde, Beti dzięki za info - rzeczywiście musiałam przegapić jedną serie. A nie wiesz może, gdzie można obejrzeć starsze odcinki, a właściwie, czy można je jakoś ściągnąć z internetu? próbowałam przez eMule ale nie ma niestety...