Następny serial z wyduszanym humorem... Próbowałam to oglądać i zrozumieć, co widzi w tym moja przyjaciółka - naprawdę się bardzo starałam... Ale chyba nie pasuje mi ten typ humory... jest ... hmmm... trochę zbyt prymitywny. Serial ogólnie nudny. wiem, że nieltórym, aby się zrelaksować nie potrzeba jest akcja z całą masą zwrotów akcji, ale chyba aż takie 'nicniedzianie' się też raczej męczy niż relaksuje.
Przepraszam tych , którzy lubią ten serial.
nie masz za co przepraszac...
chyba z biegim czasu przeciwników powstaje coraz więcej a zwolenników serialu ubywa....
Wielkie emocje
"przeciwników"???? przecież to tylko serial a nie wojna..spokojniej...
Beto...
Przeczytałam Twoje posty na liście dyskusyjnej dotyczącej tego serialu.Zauwazyłam że go nie znosisz. Od początku byłaś uprzedzona. Już wiemy,że go nie lubisz.Ale sprawiasz wrażenie jakbyś niecierpliwie czekała na jego koniec.Może uszanuj czyjes gusta? Koleżanka na górze przepraszała ludzi,którzy lubią serial więc...nie Ciebie.Dlaczego się wypowiadasz za wielbicieli serialu jesli nie jesteś wśród nich?? Dziwi mnie Twoje wielkie zaangażowanie na tej liście dyskusyjnej. Jeśli się czegoś nie lubi, zwykle sie to ignoruje. Nasuwa się mysl że może zwyczajnie zazdroscisz beztroski i swobody głównym bohaterom...Również nie lubię wielu seriali lecz nie czyham na ich dead. "Tylko słowa"- trzeba myśleć co się pisze bo słowa są bardzo ważne w necie.Jesli nie najważniejsze,przecież to dzięki nim się tutaj porozumiewamy...Możesz zranić czyjeś uczucia. Osobiście bardzo lubię serial NADAL i nie pisz,prosze że ubywa jego zwolenników. Ja i inni Wielbiciele cały czas jesteśmy. Pozdrawiam
przeprazszam
lubię sobie podyskutować...a prawda niestety jest taka, ze wielbicieli ubywa...chyba za długo już leci i pomysły nie są już tak oryginalne...cóż - każdy ma swoje gusta, jedni lubią taki serial a inni taki i tak już jest...
Chyba tak
Najczęściej jest tak, że w pierwszej chwili opanowywuje ludzi zachwyt, właśnie wtedy, gdy czegoś nie znają. Później oglądają coś tylko z przyzwyczjenia, bo jakoś nie mają czego innego do roboty, o konkretnej porze :-)
ale
najpierw oglądają z zainteresowaniem , póxniej z przyzwyczajenia aż w końcu zamiast ich rozśmieszć zaczyna ich to nudzić...i klapa
Niestety
Tak jest w wielu przypadkach. Ja bym tak nie mogła,. Raz oglądałam jakiś serial - nie pamiętam tytułu - i pewnych momencie tak mnie zaczęło skręcać z nudów, że juz nigdy nie włączyłam TV, jak leciał :-)
Ale cóż - consuetudo est altera natura
Pozdrawiam