PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127513}

Kassandra

1992 - 1993
7,5 53  oceny
7,5 10 1 53
Kassandra
powrót do forum serialu Kassandra
ocenił(a) serial na 8
Son_Goku

Mężczyzna co podrywał Kassandre to miał jeszcze brata bliźniaka a ona była cyganką . Pamiętam ten serial ledwo dosyć fajny był.
Tu masz opis. znalazłam w internecie.
Piękna Kassandra nie zna swego prawdziwego pochodzenia. Wychowana przez Cyganów w wędrownym cyrku, ma zostać żoną młodego przywódcy taboru. Ale Kassandra poznaje i zakochuje się w Luisie Davidzie, jednym z synów macochy jej prawdziwej matki. Ten jednak znika z miasteczka bez słowa, a w jego rolę wciela się brat bliźniak Ignacio. Robi to tym chętniej, gdy się dowiaduje, że Kassandra jest dziedziczką majątku ziemskiego. Podczas nocy poślubnej Ignacio ginie...
Po tajemniczym zniknięciu Ignacia pojawia się znów Luis David, jej prawdziwa i jedyna miłość. Wydaje się że teraz nic nie zmąci upragnionego szczęścia dziewczyny u boku ukochanego, ale okrutny los, sprawia że zazna ona jeszcze rozpaczy, goryczy i cierpienia.

Mela0203

Niedobra Herminia zamieniła nieżywe dziecko z cyrku z dzieckiem pasierbicy Andreiny, która zmarła na białaczkę. Było ty gdy Jej mąż Alfonso wyjechał ponieważ mąż Andreiny, lekarz Ernesto zginął w wypadku samolotowym, aby Ignacio odziedziczył majątek Alfonsa. Sobie wziął wredną kobitę.

użytkownik usunięty
Son_Goku

Pamietam, oglądałam.

Son_Goku

U nas leciało na TV Lublin pamiętam, pamiętam:) Ach to były czasy :D

cryingslave

U mnie w tvp Krakow, pamiętam.

cryingslave

Co to były za czasy, w których oglądałeś ten serial że tak z nostalgią o nich mówisz? Mogliby powtórzyć ten serial.

suzi323727

Kojaże tytuł Kasandra Ale nie mogła tego pamiętać chyba że były powtórki Bo miałam wtedy 2 lata .

dobrusia301

Zapraszam po odcinki Kassandry na Forum www.vipnovelas.pl