Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, kim była Rose dla adoptowanych bliźniaków? Przybraną siostrą? To dlaczego nie zginęła w masakrze i czemu jej nie pamięta? O co Toke miał do niej pretensje i za co się mścił? I kto masakry w 1984 dokonał? Ojciec a potem sam się zabił? Bo przecież nie Toke, bo miał wtedy z 10 lat.
Jej przybrani rodzice adoptowali najpierw ją (Rose), potem dopiero bliźniaki. Nie zginęła, bo jej tam nie było, została u rodziców, a bliźniaki trafiły do kolejnej rodziny, w której były wykorzystywane. Tokke zamordował całą rodzinę. A pretensje do Rose miał za to, że nakłamała mamie, że Tokke ją wykorzystuje, za co oboje z siostrą trafili do tej drugiej rodziny i przez nią (wg niego) przechodzili tam piekło.
Byli dla niej adoptowanym rodzeństwem. Rose skłamała, przez co zostało rozdzieleni i Toke z siostrą trafili do kolejnej rodziny.
Jej przybrani rodzice adoptowali najpierw ją (Rose), potem dopiero bliźniaki. Nie zginęła, bo jej tam nie było, została u rodziców, a bliźniaki trafiły do kolejnej rodziny, w której były wykorzystywane. Tokke zamordował całą rodzinę. A pretensje do Rose miał za to, że nakłamała mamie, że Tokke ją wykorzystuje, za co oboje z siostrą trafili do tej drugiej rodziny i przez nią (wg niego) przechodzili tam piekło.
Ale jak to niejasne i nieprawdopodobne? Wszystko to jest wyraźnie pokazane w serialu i tak właśnie było.
Grunt to dać niższa ocenę serialowi, bo się nieuważnie oglądało. Przy zakładaniu tutaj konta powinny być obowiązkowe testy na inteligencje. W serialu jest tak wszystko wyłożone, że ja nie wiem, jak można było tego nie zrozumieć.
Rzeczywiście nie tylko nie uwarznie oglądałaś ale i tak czytasz komentarze. Rose poznała bliźniaki w 1985 roku i była ich siostrą tylko dwa miesiące a potem skłamała i jej przyszywane rodzeństwo trafiło do Innej rodziny gdzie byli wykozystywani i gdzie doszło do masakry w 1987r. I mordercą był Tokke.