PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875980}

Kasztanowy ludzik

Kastanjemanden
2021
7,2 27 tys. ocen
7,2 10 1 27093
6,8 4 krytyków
Kasztanowy ludzik
powrót do forum serialu Kasztanowy ludzik

widać, że maczał palce Netflix, wyszło średnio, aczkolwiek i tak jestem zaskoczony, że nie ma wątku homo oraz usilnej promocji kolorowych

surem

Nie ma to jak biały mężczyzna, bijący swoją kobietę. Wypad ze swoimi Homofobicznymi , rasistowskimi komentarzami na faszystowskie fora

ocenił(a) serial na 7
Miroslaw_Aldas

No tak, pewnie "nie biali" nie biją kobiet. Wypad ze swoimi rasistowskimi uprzedzeniami (no chyba że masz doświadczenie, czyli jesteś tym białym, który bił, albo tą bitą kobietą).

piotrekkozik

Odpowiedź z Du.y , niczego innego spodziewać się nie mogłem . Brawo ty

piotrekkozik

Biali czynią zło tak jak murzyni, azjaci, indianie,Żydzi czy Antifa bijąca ludzi. Ale w czerwonych mediach robią to tylko biali. Więc wypad marksistowski obłudniku do TVN, WYBORCZEJ,TOKFM lub na zjazd Komunistycznej Partii np. Francji.

ocenił(a) serial na 7
Gloriadeus

Do mnie piszesz? Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem? Proponuję czytać mój komentarz raz za razem aż zrozumiesz jego sens.

piotrekkozik

To chyba ty nie zrozumiałeś tropicielu białych...

Miroslaw_Aldas

Wypad na marksistowski TOKFM.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 4

uderz w stół, a.... no i kto tu zionie nienawiścią co?

użytkownik usunięty
surem

Daleko mi do,, nienawiści". Nie myl nienawiści z punktowaniem idiotyzmów

Masz TVN, WYBORCZĄ,TOKFM. Tam też z pewnych zagadnień robią fetysz. Kolorowych czcisz a zarazem używasz określenia „tępy Polak". Skoro jest tylu ludzi co mają „inny kolor niż biały" ( ty rasisto!!!) to trzeba pokazywać jak używają przemocy a nie tylko białych!

surem

Ale na twój wpis zleciało się marksistów!