PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Ja muszę przyznać, że czytałam wiele pozytywnych opinii o tym serialu ale nigdy nie zobaczyłam ani jednego odcinka. Na
razie zapowiada się ciekawie :)

SaltStrawberry

Ja oglądam :) Pierwszy odcinek ciekawy, zobaczymy co będzie dalej.

SaltStrawberry

też oglądam, ostatnim razem oglądałam od połowy, więc teraz mam okazje zobaczyć od poczatku

ocenił(a) serial na 7
marta150391

Ja też oglądam, bardzo zaciekawił mnie pierwszy odcinek..oby tak dalej:)

użytkownik usunięty
SaltStrawberry

Ja ogladam :) pierwszy odcinek fajny a drugi tez całkiem calkiem.. :) Myśle ze bedzie fajny ale Otchlań Namiętności podobal mi sie duzo bardziej.

SaltStrawberry

I ja oglądam! :) Wszyscy się tak zachwycali tym serialem, więc pomyślałam, że i ja z chęcią zobaczę. Jak na razie jest całkiem nieźle, ciekawe jak będzie w późniejszych odcinkach. Dużo znajomych twarzy, w tym ojciec Lupe z Otchłani xD

ocenił(a) serial na 10
milka543

Strasznie polecam te telenowele ! Zobaczycie jak się rozkręci i będzie wciągała z odcinka na odcinek a na każdy będzieci czekać z niecierpliwością :) To telenowela w której grają wspaniali aktorzy, wątki są mega ciekawe, a wszystko co się dzieje staje się nam bliskie, tak jakby działo się gdzieś blisko. Poza tym ładna okolica, widoki. Po prostu telka super pod każdą postacią! Miłego oglądania życzę :)

SaltStrawberry

Oglądajcie dziewczyny. Nie ma lepszej telki.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

A nie lepiej oglądać w necie bo jak waszym miejscu bym oglądał a nie oglądam bo już go widziałem.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Całkowicie się zgadzam:). Lepszej nie ma:). Właśnie się dowiedziałam, że od nowa ją emitują i sama się zastanawiam czy jeszcze raz nie oglądnąć:)

K_i_N_g_A_88

Ja oglądam :) Tym bardziej, że początkowych trochę opuściłam ostatnim razem ;)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Hehe to może i ja zacznę, bo i tak nic nie ma w tv. A po ile odcinków dziennie emitują?

K_i_N_g_A_88

po jednym :)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Dzięki za info:). Faktycznie, sprawdziłam:). Martwi mnie tylko godzina emisji, co to ma być 9:30??. Kto o tej porze da radę oglądać, chyba emerytki:( Wolałabym wieczorną godzinę jak większość tutaj pewnie. Można by zamianę zrobić z tą Ukrytą miłością, bo przecież ona dopiero co się skończyła to po co już powtarzać. Ech, no cóż Tv4 jak zwykle wie lepiej co dla nas "lepsze":/

K_i_N_g_A_88

Ja już mam wakacje, więc mi nie przeszkadza ;)

cocco03

Ja tak samo :)

ocenił(a) serial na 7
Camilla3

Ja za to pracuje dwu-zmianowo:(

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Zazdroszczę:)

K_i_N_g_A_88

hehe ;)

ocenił(a) serial na 8
SaltStrawberry

Też zaczęłam oglądać i muszę przyznać że strasznie wciąga a główna bohaterka bardzo sympatyczna i fajna :)

Olimpia_Delacour

Oj wciąga. Renata jest super, choć gdybym taką znała i faceci tak by do niej lgnęli to nie wiem czy bym ja tak lubiła :D

Jednak na ekranie bardzo mi się podoba zarówno pod względem wyglądu jak i charakteru :)

cocco03

Hehe, no właśnie, ale w filmie da się lubić, nie wiem jak będzie dalej, ale póki co jest nieliczną główną bohaterką, która nie ma tragicznego życia i nie płacze ciągle...

Camilla3

Dokładnie. Mam już dość jakichś nieokrzesanych dzikusek. O ile jeszcze mozna było to wytrzymać w jednej telce tak po kilku się nudzi. Tutaj oczywiście "matka" gnębi Renatę, ale jest ona wykształcona, bogata, ma super charakter i nie sposób jej nie lubić.

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Ogladam dzisiejszy odcinek gdzie Renata ZNOWU beczy ... nie wiem skad wzielo sie to, ze nie jest placzliwa...
Po za tym wcale sie nie dziwie, ze Roberta jej tak nie lubi. W sprawie Jeronima zachowala sie w stosunku do siostry i Matiasa jak ostatni swinia AMEN ....

dropsik417

Dokładnie, mam to samo zdanie co do jej zachowania... Nie podoba mi się też i rozumiem Robertę, że jest o nią zazdrosna i wściekła, to już drugi facet, który wystawia Robertę od tak, fakt, że Rafael został zamordowany, a ogólnie był za nią, ale wyszło jak wyszło, natomiast Renata gdzie by się nie pojawiła przyciąga spojrzenia i od razu wszyscy są nią zafascynowani, ciężko się przebić, bo zawsze się przy niej wypadnie blado. Może z czasem zmienię o niej zdanie, póki co mnie drażni.

cocco03

3 facetów to jeszcze nie jest tak źle :) Pamiętam jak np. w Osaczonej chyba 3/4 męskiej obsady kochało się w Dianie i to dopiero było wnerwiające...

SaltStrawberry

Nie skończy się na trzech ;)

A tak pamiętam...:D wszyscy lecieli na to jej "piękne i niewinne spojrzenie" ;)

cocco03

Hahaha, pamiętam też to, na kogo by nie spojrzała, to już miłość :D

cocco03

Tak się zastanawiam, czy przypadkiem aktor, który gra księdza, to nie ten sam który grał Procopia w UM?

ocenił(a) serial na 10
milka543

Mnie też tak się wydaje, a w obsadzie chyba wpisane jest inne nazwisko?...

milka543

To nie jest ten sam aktor.

ocenił(a) serial na 10
Olimpia_Delacour

A mi sie ta aktorka co raz MNIEJ podoba ...
Ciagle jakas taka wystraszona mina, albo jakas taka wielce zszokowana, smieje sie tez jakos nienaturalnie.
Ogladalam pare odcinkow Amor bravio, mina identyczna i to jej ciagle PORFAVOR .... (nie wiem jak to sie dokladnie pisze).
Jak narazie jestem na nie :/

dropsik417

Widzę, że cechy niczym Luciana z URPEA. Każdy ma swoje zdanie.

Tu się nie zgodzę. W Amor Bravio bohaterka nie jest aż tak żywiołowa.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Do Luciany bym nie porownywala bo dla mnie to juz kompletna porazka.
Ogladalas caly serial, ja dopiero zaczynam, moze caloksztalt bedzie lepszy, niepotrzebnie zrazilam sie na poczatku ...
Pozyjemy zobaczymy :)

dropsik417

Dokładnie. Chociaż nie bierz do serca wszystkiego co piszę, bo ja jestem opętana tym serialem i może mało obiektywna. Żaden mi się tak nie podobał i dlatego świruję :D

Mam nadzieję, że się przekonasz do niego ;) Chociaż mnie porwał od razu gdy zaczęłam oglądać regularnie.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Hehe :D kazdy ma swoje male obsesje ;P
Mnie np. Teresa porwala od pierwszego odcinka :)

dropsik417

Oj tak, wydzieram się na każdego kto przejdzie obok telewizora i mi przeszkadza. W domu mają mnie dość :D

SaltStrawberry

Czy hacjenda Piękna to nie jest ta sama co w Otchłani Namiętności?? :P

DieCree

Też tak myślałam, ale to nie ta sama hacjenda. Co do filmu, jakoś nie do końca mnie kupuje póki co, już w sumie sporo odcinków było, a ciągle Ci bohaterowie są mi odlegli i wątki trochę przeciągane. Będę oglądać dalej, może z czasem zmienię zdanie :)

Camilla3

Które wątki według Ciebie są przeciągane?

cocco03

Np. moment bliższego spotkania Renaty i Jeronima.

Camilla3

Troche tak, ale to stopniuje "napięcie" ;)

DieCree

Chyba żartujesz! Piękna jest o wiele ładniejsza i w lepszej okolicy xd

SaltStrawberry

Ja oglądam i nie mogłam się doczekać ponownej emisji :D

Blab

Ja też :D

ocenił(a) serial na 10
cocco03

I ja(:

petit_fleur

Ale teraz leci i cieszmy się tym :D

Blab

Dokładnie, bo to pewnie ostatni raz.

cocco03

denerwuje mnie to, że Ukryta Miłość leciała tak niedawno a tak szybko ją powtórzyli :/

Blab

Tak to jest wnerwiające, jakby nie patrzeć to na CME musieliśmy sporo poczekać.