PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Ja muszę przyznać, że czytałam wiele pozytywnych opinii o tym serialu ale nigdy nie zobaczyłam ani jednego odcinka. Na
razie zapowiada się ciekawie :)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

A mnie bardzo odpowiada to, że dopiero teraz powtarzają CME. Emisja powtórkowa URPEA nastąpiła zdecydowanie za szybko, bo raczej pamięta się wszystkie szczegóły. A CME leciało dawno i teraz ogląda się prawie jak za pierwszym razem(:

petit_fleur

Dobrze, że powtórzyli :)

ocenił(a) serial na 10
Blab

Co lepsze teraz Ukryta milosc bedzie miala powtorki po 5 rano .... przegiecie na maxa :/

dropsik417

I kto im to obejrzy, nawet Ci,którzy nie oglądali wcześniej i by chcieli, nie dadzą rady...

Camilla3

Porażka...o tej porze powinny lecieć tylko telezakupy ;)

dropsik417

O tej porze to chyba seriale oglądają zombi ;)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Ejjjj :D
Mi sie czasamu zdarzalo :D

dropsik417

Mi też, ale tylko wtedy jak miałam fazę na wczesne wstawanie ;p

dropsik417

hahaha ;D no to dałam popis
Mnie się zdarzyło może raz...nie wstałabym tak wcześnie nawet na CME. Sowy o tej porze śpią :)

dropsik417

Rzygam już Ukrytą Miłością

Blab

a ja nie nadrobiłam wciąż ostatnich odcinków...dobra jestem, co? ;)

cocco03

taak :D po co tracić czas? :D

Blab

;)

cocco03

Powiem Wam szczerze, że spodobał mi się film, przyzwyczaiłam się już do bohaterów itd, ale bardzo często wbrew pozorom nie podoba mi się zachowanie Renaty, a mianowicie, za często kłamie, kręci, jej postać jest niby bardzo uczciwa, ale nie do końca bym jej ufała, bo w wielu sytuacjach w których można by postąpić inaczej, ona ratowała się kłamstwem. Roberta też jest nie w porządku i na pewno to niezbyt dobra postać, ale rozumiem ją, że może się wściekać na Renatę w związku z Jeronimem, chyba każdy miał by pretensje, oboje zagrali na jej uczuciach, nie licząc się z nią kompletnie.

Camilla3

Tak w tym przypadku masz rację, bo kiedy na początku Renata była w miarę uczciwa, odepchnęła Diega, tak potem coś się zaczęło zmieniać. Pamiętając młodzieńczą miłość do Matiasa, trochę go kokietowała, może mimowolnie, ale jednak. No i chłopak się zakochał. Nie powinna w ogóle się z nim wiązać, mimo iż on nalegał. Zjawił się Jeronimo i już wtedy powinna zakończyć sprawę z Matiasem, bez żadnych ceregieli. Chciała postąpić uczciwie, ale jej się nie udało, bo Roberta sie dowiedziała. Teraz wie też Matias. Roberta tu ma rację, ale biorąc pod uwagę jaka jest to jej się należało.

cocco03

W sumie fakt, po co kłamała i kręciła? A Roberta to biedna tragiczna postać

Blab

Tak to tragiczna postać, podjudzana przez Finę czyni wiele złego. Taka heca z Jeronimem i Renatą tylko ją rozjuszyła. Jednak ten jej pakt z Diegiem i zdjęcia to podłość.

cocco03

Zgadzam się. Często sobie myślałam, że gdyby udało jej się uciec z Rafaelem to nie byłaby taka zła i byłaby szczęśliwa

Camilla3

Mnie też na początku wkurzało jej zachowanie, teraz jestem przy 150 odcinku i muszę Ci powiedzieć, że dopiero jak przeczytałam ten post to sobie o tym przypomniałam:) Renata jest cudowną bohaterką, przekonasz się później. Nigdy nie czułam takiej sympatii do bohaterki telenoweli:) A chemia pomiędzy nią a Jeronimem... Coś cudownego:) Oni są genialni razem. Takich tekstów, zabawnych kłótni o głupoty (szczególnie później) i naturalnego zachowania jeszcze w telenoweli nie widziałam. A były też takie momenty, że aż coś bolało w środku i chciało się płakać razem z Renatą. Aj nie będę spoilerować.

A i jeszcze, czy wiecie gdzie można znaleźć ten serial z napisami bez lektora? (o ile taka wersja istnieje).

idasiek

Bardzo możliwe, może z czasem zmienię o niej zdanie :)

użytkownik usunięty
idasiek

Ja uwielbiam tą telenowele i parę głównych bohaterów. Te odcinki, które teraz są w telewizji będą coraz fajniejsze i na pewno nikt nie będzie się nudził podczas oglądania. Renata i Jeronimo super do siebie pasują i grają bardzo naturalnie, tak że wraz z nimi przeżywasz każdą emocje. Zachęcam do oglądania bo z każdym odcinkiem będzie coraz faaajniej :P)

ocenił(a) serial na 10

Szkoda, ze tylko jeden dziennie. Mam wrazenie, ze ciagnie sie przez to jak flaki z olejem...

użytkownik usunięty
dropsik417

Też bym chciała, żeby puszczali po 2 odcinki najlepiej wieczorem, niestety nie mamy na to żadnego wpływu.

dropsik417

Na początku się ciągnie szczególnie nudny wątek Inez i Isidra xD ale z czasem będzie o wieeele lepiej gwarantuje Ci ;)

idasiek

Po tej telenoweli nie mogłam się już później otrząsnąć ;) Najlepsza jaką widziałam, a Renata to najlepsza bohaterka ;)

Blab

Rozumiem Cię, aż nie chcę jej kończyć! Mało mi zostało :/

idasiek

Wciąga oj wciąga :D kolejna ofiara CME xd

ocenił(a) serial na 7
SaltStrawberry

Ludzie! Normalnie ostatnio dostałam szoku:D Oglądam ten film, już dłuższy czas, ostatnio siedze sobie w pracy a tam wchodzi sobowtór Matijasa!! Normalnie identyko skrzywdzone oczy:P ścięty na krótko lekki zarost tylko, jedno to to,że nie ma czarnych włosów tylko, ciemny blond.

Agencik22

Haha, no to nieźle :D trzeba było zapytać : "Matias, to Ty????", ale by miał minę ;p

Agencik22

Kurde, ja takich Matiasów nie spotykam :D [zazdrość]

cocco03

On jest brzydki xD lepszy był w Zakazanym Uczuciu

Blab

Z tym brzydkim to bym nie przesadzała ;) Chętnie bym się natknęła na takiego :D

cocco03

ja wolę takiego Jeronimo :D

ocenił(a) serial na 7
Blab

A ja Matiasa:)

Agencik22

Matias jest ble xd

Blab

;) Gdybym miała wybór to też J.;)

cocco03

no raczeej xD jest taki sexy

Blab

Ten głos...i spojrzenie, uśmiech aaaaaaaaaaaa :D

cocco03

chcee go :D a tak w ogóle to denerwuje mnie to szkalowanie Renaty przez Finę :/

Blab

;)
A weź...wszystko zwalić najlepiej na Renatę, a Jeronimo oczywiście nic nie powie tylko będzie gnuśnił w sobie. Aż mnie zmroziło jak u jubilera powiedział, że Renata nie zasługuje na kolczyki. Swoją drogą to wkurzające, że akurat polazł do jubilera gdzie Agustin zamówił kolczyki, a Regina po suknię tam gdzie Renata. Aj te "zbiegi okoliczności", ale gdyby ich nie było to serial byłby mniej ciekawy.

cocco03

no raczej :P a ten kretyn i tak jej nic nie powie ale żal...