Czy tylko mnie denerwują ciągłe miny i fochy Ömera? Jestem dopiero na 7 odcinku, ale już mnie strasznie wkurza...
ja ich w ogóle nie słucham :ppp
raz trafiłam na tą piosenkę
https://www.youtube.com/watch?v=ngORmvyvAaI
i w komentarzach pisało, że jest z fifth harmony i ma 19 lat ;p
a ten gość to jeszcze młodszy.
aha :D
tą piosenkę I know what you did last summer dobrze znam i lubię :D
a wiec to ta sama dziewczyna ;)
dokładnie tak ;))
a np. ten koleś miał 18 lat jak kręcił ten teledysk
https://www.youtube.com/watch?v=FndmvPkI1Ms
w życiu bym nie pomyślała, że jest taki młody :ooo
oooo dzięki za link :D nie wiedziałam że tam były :D
słuchający ich MArc Anthony jaki zasłuchany, poważny i zamyślony ahahhaha
Nie ma za co.
Z tego co czytałam przyszły na casting osobno i postanowili je połączyc :))
Gdybym ja miała takich robotników to nie wiem czy remont byłby dobrze wykonany ha ha
ojj ja się zatrzymałam na drugim sezonie..;p
jakoś straciłam zainteresowanie tym serialem..
Wy oglądacie ? :)))
ja Przyjaciółek nie oglądam regularnie :D
widziałam jakies kilkjanaście odcinków, poza tym czytam streszczenia :D
wiesz jak tak mam że nawet jak nie oglądam, to wiem o co chodzi ahahahha
śmieszy mnie to że te Przyjaciółki mają szalonhe pwoodzenie u facetów :D
dzieci mają, po rozwodzie są, po różnycyh rozstaniach, a adoratorów od groma, wszyscy ich chcą :D
no dokładnie..
w każdym sezonie po nowym facecie dla każdej... ;p
one to są rozchwytywane hehe ;DDDD
seriale jak zwykle kłamią ;DDDD
seriale przedstawiają bajkową rzeczywistość :D
ale jakby pokazały prawdę.............. to wyszedłby dramat albo thriller , którego nikt by nic chciał oglądac ahahahahha
prawdę pokazuje np. Daleko od noszy ahahaah prawdę o polskiej służbie zdrowia
no niestety racja ;))))
brutalna ta prawda o naszej służbie haha :D
trudne sprawy czy dlaczego ja też po części pokazują rzeczywistość hahahah
mnie zdarzyło się czasem widzieć urywki tych paradokumentów albo cały odcinek i niezłe cyrki tam bywają :D
a najlepsze są te sztuczne rozmowy aktorów amatorów i ich gadanie do kamery ahaha
ja nie wiem kto..
ale skoro ciągle kręcą jakieś nowe... to wniosek jest jeden.. Polacy to lubią...
mnie zdarzyło się czasem widzieć urywki tych paradokumentów albo cały odcinek i nieżłe cyrki tam bywają :D
a najlepsze są te sztuczne rozmowy aktorów amatorów i ich gadanie do kamery ahaha
mi też..
ale stwierdziłam, że to tak odmóżdża... :P
patrzeć na to nie mogę ;dddd
kiedyś obejrzałam odcinek Pamiętników z wakacji i padłam ze śmiechu ahahah :D dwa kolesie ciągle robili osbie wzajemnie złośliwe żarty.
ten jeden posmarował czymś sedes jakims klejem i temu drugiemu dupa się przykleiła ahahahhaaha lezę i nie wstaję,,,,,,,,,,,,
Albo jeden włożył temu śpiącemu do ręki nutellę, a ten myślał że gówno ........... znowu lezę.......
kontynuacja miała być w następnym odcinku , ale jakos nie obejrzałąm. miało być że
słoneczko kiedyś przeczytałąm streszczenie odcinka jakiegoś paradokumentu, a tam pisze że ukrywają w domu zwłoki dziadka, żeby pobierać nadal jego emeryturę ;)) padłam :D:D
a pewnie że się zdarzają :D:D:D
najlepsze gadanie do kamery - "ojjej ojej ja myślałam że on mnie kocha,,................ a on mnie tylko wykorzystał.........ojej ..........i co ja teraz pocznę" :D:D
Ha ha.
Kiedyś oglądałam Ukryta i babeczka urodziła czarne dziecko.
Upierała się ,ze nie zdradziła męża i rzeczywiście było jego.
Potem się okazało ,ze jego matka miała romans z murzynem ,ale jakimś cudem on urodził się biały.
Dziecko odziedziczyło geny po dziadku ha ha
widziałam też odcinek odcinek ukrytej prawdy, postanowiłam obejrzeć do końca, bo mi się tan facet podobał :D
(a poza tym zainteresowała mnie fabuła o zgrozo ze wstydem się przyznaję ahaha)
kobita była w ciąży i nie wiedziałą z którym. Oni obydaj z nią zamieszkali hahhaahha a jak się urodziło to okazało się że ani jednego ani drugiego, tylko trzeciego :D
na tvn leci ten paradokument "Szpital"
ile razy na to nie trafię, to za każdym razem tam się drą, bija, szarpią, normlanie krzyki i krzyki, jacys popaprańcy sami :D
Hej:)
No i mnie wyprzedziłaś ;)))))
Zbiorowo skomentuję Wasze posty;)
Ja też czekam niecierpliwie na GF i mojego Enginka;)
Jeszcze muszę zacząć go nadrabiać w KPA:)
Zgadzam się z Tobą paradokumenty są lepsze niż kabaret, ale od sztuczności grania tych aktorów bolą mnie zęby .... więc oglądam urywkami, albo w ogóle. Tu zgadzam się z Giną to są odmóżdżacze do potęgi n-tej ;))))
Ja nie oglądam Przyjaciółek, odkąd poznałam kinematografię turecką w zasadzie seriale oglądam tylko tureckie hahhahaha oczywiście prawie wszystkie w necie ;)))))
Do miłego zaś :)
Witaj.
A tak jakoś wyszło z tymi postami ha ha
Nadrabiaj kochana KPA ,bo dzieje się oj dzieje.
Akcja za akcją :))
Życzę miłego dnia :))