PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Czy tylko mnie denerwują ciągłe miny i fochy Ömera? Jestem dopiero na 7 odcinku, ale już mnie strasznie wkurza...

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dobranoc Siostra ;)))

sloneczkO_1

dobranoc słoneczko ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Właśnie lukam na nowy tłumaczony serial Kocha nie kocha...... ło matko pierwszy odcinek i już się wkurzam na tureckich scenarzystów..... czy wszystkie protki w tych serialach muszą być takimi łamagami..... szlag mnie zaczyna trafiać.... chyba muszę przejść na dietę bezturecką ;))))

Margoargo

to jakaś epidemia chyba u tych tureckich protek - epidemia niezdarności :D

już od dawna zapowiadasz dietę bezturecką i nic z tego hahhahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

epidemia niezdarności to jest i scenarzystów tureckich ..... ktoś powinien mini wstrząsnąć ;)))

Margoargo

oj powinien........... ale kto........... hahha :D
co zrobić, jesteśmy bezradne :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no właśnie.... nie wiem....nasza siła przebicia jest za mała.....

Margoargo

ahahahha marnujemy nasze zdolności :D
przecież - jak to już dawno stwierdziłaś - świat mediów nas potrzebuje :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

\hahahha dokładnie jak widać po mizerii scenariuszy tureckich im potrzeba świeżej krwi;)))))) czyli nas.....hahahhaa;))))
oj świat nie tylko mediów ma z nas niezły ubaw;))))
wkurza mnie tylko, że jak już ktoś nas podczytuje to zapożycza sobie niektóre hasła..... ale cóż zycie ..... widać niektórzy są tylko odtwórczy ;))))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

My napisałybyśmy taki scenariusz ,ze Turkom buty by spadły :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

nie tylko buty by im spadły hahahhaa;)))) szczęki by tydzień zbierali....

Margoargo

a jaka oglądalność by była hahaaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

BA;)))) sądzę, ze niżej 9 byśmy nie schodziły ;))))

Margoargo

ahahaaha ;)

już widzę ten zwiastun z grillem i komórką ........ ahahhaha :D
Turczynki by powiedziały - o haaaaaaaa !!

Demirowi też by się coś wymyśliło, to nie problem, my wszystkim ciasteczkom byśmy "hot" scenki powymyślały :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a jakże .... Demir jedzie na grilla i nagle gwałtownie hamuje, bo przed maskę wpada dziewczyna na rolkach..... patrzy a to jego była narzeczona lekarka...... Demir chcesz się zabić .... ona nie ma szans nie zabiję się.....muszę poćwiczyć kondycję i pośladki ;)))) a Demir..... puszczając w niepamięć ich animozje.... mruczy.... może sprawdzę jędrność tych pośladków..... a ona.... a chcesz ..... Demir Bardzo....;)))) hahaha i mamy hot scenę ;)))) z Demirem...

Margoargo

........... i spędzali miło czas, najpierw na masce samochodu ahahhhaa a potem w środku samochodu na tylnym siedzeniu :D

wzięłybyśmy wszystkich przystojniaków tureckich i superprodukcja :D :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

o tak ;)))) mega hit by nam wyszedł ;))))

Margoargo

my tylko o jednym :D jesteśmy beznadziejnymi przypadkami :D:D:D

znikam :D miło się gawędziło :D dobranoc ciasteczkowych snów :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha dokładnie ;))))

Dobranoc ;))) Tobie Kaanowych snów życzę ;)))

Margoargo

a ja Tobie Enginowych :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

A a w tle piosenka " będę brał Cię w aucie , mnie ehe "

sloneczkO_1

hahahaha :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A jeszcze na chwile wróciłam.

Widziałam ten serial ,ale nawet go nie zaczęłam.

Narazie zostane przy KPA , Isilik oraz Adi :))

Reszta na razie musi poczekać.

Mam taką mini dietę bezturecką ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha ja chyba faktycznie przestanę straszyć i przejdę na dietę bezturecką.... albo chociaż nowości nie będą oglądać.... bo mnie cholera bierze.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No dokładnie :))

A przymierzasz się,żeby zobaczyć Adi, bo kiedyś pisałaś,że zamierzasz oglądać?

Widziałaś zdjęcie,które dałam ze ślubu protów :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a do Adi się przymierzam i zobaczę, bo wygląda na to, że akurat ten serial będzie fajny
tak widziałam to zdjęcie ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemka.
Adi jest fajny.
Proci są w miarę ogarnieci.
Wątki fajnie .
No i jeszcze mój skromny udział :)))
Polecam.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;)))
Za Adi się wezmę na pewno ;))) tylko nie wiem kiedy....

Bo faktycznie mnie te nowe seriale wkurzają....

hahaha a propos kiralika... to, że Sinem odeszła to wiesz mają być jakieś 2 nowe postacie kobieta i facet.... no Gallo ponoc wraca i mówią zakulisowo, że szukają nowej żony dla Omusia hahhahaa Meric chyba nawet lądowanie na marsie chce wymyślić w 2 sezonie..... hahhaha ciekawe ile ten II sezon będzie miał odcinków.... czy tyle ile prorokujemy czyli 10 czy jednak więcej....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witaj.
Mówisz,że 10 odcinków?
To o 10 za dużo ha ha

Meric już nic nie pomoże.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha dokładnie jej już nic nie pomoże...
miała być jedna seria i watki pozamykać i jaki by widz był zadowolony jaki świetny serial itd., itp... a tak.... nasze gorzkie żale nie mają końca.... ja nawet nie nadrobiłam nieobejrzanych odcinków.... jakoś nie mam natchnienia....
sama się zastanawiam czy będę oglądać II serię chyba bardziej z sentymentu niż z ciekawości.....
hahahha bo jak to już z seriali tureckich znamy.... zaczną pewnie od tego, że Omuś zwieje do Włoch hahahha skąd my to znamy... a wróci do Turcji z nową żoną.... hahahahha i uświadomi sobie, że jednak kocha Defne..... a Defne jeśli dalej z niej będzie robić Meric taką idiotkę.... zacznie latać jak ćma wokół Omusia....albo wyjdzie za mąż za Deniza hahahhaha ale poleciałam latino.... ale to Meric ona nawet ślub z ufoludkiem wymyśli.... hahahaha ale się wyzłośliwiam....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Cos moze być na rzeczy .
U Meric wszystko jest możliwe :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie ma zryty beret przez nadmiar łiskacza.... coś mi się wydaje, że znowu będzie odcinki pisać na kolanie.... no mam nadzieję, że jej widzowie pokażą środkowy palec za taki chłam..... chociaż oni za bardzo kochają Elcin i Barisa i dla nich będą oglądać ten serial....

ocenił(a) serial na 5
nusia1805

Witam siostry.

U mnie dziś słonecznie aż chce się żyć.

Pozdrawiam :)))

sloneczkO_1

hello ;)
a u mnie dziś jesienna pogoda ;(( trochę padało, teraz nie pada, pochmurno jest ;((

hahahahah i jeszcze nie ma wody w kranie, jakąś awarię chyba mają, akurat dziś przy święcie :D
naczynia czekają na zmywanie, będzie woda, to dopiero pozmywam :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

Witajcie siostry ;)))
u mnie cieplutko.
życzę miłego dnia ;DDD

u mnie teraz trochę słońca wyszło :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

U mnie tez ciepło i słonecznie.... właśnie wróciłam z leżingu i smażingu na tarasie ;)))))

Margoargo

Margoargo uprawiasz relaxing ;))))))))))))

Oglądasz teraz "Kocha nie kocha". Ile odcinków widziałaś ?
Ja widziałam tylko jakieś zwiastuny. Czy to jest coś w stylu tureckiej "Brzyduli? ?
Bo ta protka taka brzydka, od razu tak pomyślałam jak ją zobaczyłam (znaczy specjalnie ją tak stylizują na brzydką :D)
I na dodatek, jak mówiłaś, jest łamagą jak większość protek ;)

Tak mnie to zainteresowało, bo leci w niedzielę i zabiera oglądalność serialowi HA :))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hello ;))) tak relaxsing po całości ;))))

wiesz na razie męczę pierwszy odcinek kocha nie kocha..... generalnie duupy nie urywa, ponoć jak twierdzą na zakątku to nie jest jakaś wersja brzyduli..... tylko........ ha dobrze myślisz Turki znowu kopiują Koreańczyków ;)))) hahahahha

Margoargo

ahahaah ach ta korea ;)

ale dlaczego ta protka taka brzydka ?? :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a chyba przejdzie przemianę..... ponoć jak była mała to była piękna po matce , a potem zaczęła przypominać ojca który urodą nie grzeszył..... hahahha tyle wiem z pierwszego odcinka....

Margoargo

hahhaha w tych historiach o brzydulach zawsze okazuje się że bohaterka wcale nie jest brzydka, tylko źle się nosi, jak zmienia styl ubioru, fryzurę i makijaż, to okazuje się że jest ładna :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie zrobią jej zmianę i już piękna..... o żesz jakie to miałkie.... co ja się dziś tak uwzięłam na to filozofowanie...

Margoargo

myślę że większość protek to łamagi, bo

- scenarzyści chcą żeby kobiety łatwiej identyfikowały się z protkami - lamaga, ciapa, nic jej nie wychodzi, prowadzi szare nudne życie, ale w końcu udaje jej się znaleźć szczęście i miłość. Więc oglądające to kobiety mają dzięki temu nadzieję że i im się uda i ich życie nabierze barw

- dzięki temu ma być śmiesznie - bo protka tyle wtop zalicza

- dzięki temu protka jest wyraista, specyficzna, oryginalna, wyróżniająca się z tłumu, łatwiej im się pisze taką postać, bo po prostu ma ciągle zaliczać wtopy :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oki masz rację.... tylko jak to już jest kolejny powiedzmy 15 serial w tej konwencji to chyba może się przejeść nie sądzisz???
a jest też inna prawda my żyjemy w innej kulturze, tam widocznie kobieta nie może być pokazana jako ta inteligentna świetnie radząca sobie w życiu.... takie jest moje odczucie....
tylko dlaczego karmią widzów taką papką, że jak jesteś łamagą to na pewno znajdzie się przystojny rycerza na białym czy pstrokatym koniu, który jak tylko cię zobaczy do z miejsca zakocha się na zabój ;)))) takie rzeczy tylko w bajkach....a życie realne jakie jest każdy widzi.... oj ale filozofuję ;))))

Margoargo

hahaah to prawda, takie rzeczy tylko w bajkach, bo realne życie jest brutalne i kopie w du,,,,,,,,pę, nie pozostawiając złudzeń...........

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie.... a nie mogą Turcy jak pisze Gina poniżej wyjść poza schemat..... widocznie nie mogą.... bo za ciency w uszach są.... a zresztą.... czego my wymagamy jak oni sami nic nie wymyślają tylko adaptują już wyemitowane seriale..... tylko działają odtwórczo a nie twórczo......

Margoargo

niestety, mordują nas schematami i protkami ciapami :D

Margoargo

Margo ja proponuję żeby następnym razem Kaan uciszył paplającą i jęczącą Gokce pocałunkiem :D (wiem.....................marzenie ściętej głowy............)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie już widzę tę scenę.....pocałunek jak się patrzy z języczkiem.... tak, żeby Gocke tchu brakło.....