PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Czy tylko mnie denerwują ciągłe miny i fochy Ömera? Jestem dopiero na 7 odcinku, ale już mnie strasznie wkurza...

użytkownik usunięty
nusia1805

hello hello :D
życzę miłego i słonecznego dnia ;)))

ocenił(a) serial na 8

Hello ;)))
U mnie dziś rodzinka Słoneczka się postarała i mam słońce cały dzień ;)))

Moje drogie z newsów ponoć to dziś jest ten dzień kiedy będzie zwiastun kiralika nowej serii.
Jak gdzieś będzie to wstawię raczej dla formalności ;)

I jeszcze jedno..... ja franca znalazłam chwilkę i obejrzałam nie uwierzycie nowy serial z Selimem z WS "Klasa wyższa" hahhaha nawet mnie zaciekawił, mało tego Engin Ozturk gra tam główną rolę.... i fajnie gra , zaskoczona jestem bo w GF jest taki nijaki.
hahaha i znowu turcy nas podglądają napisałam kiedyś, że chciałabym, żeby choć raz prot był biedy a protka bogata hahahha mówisz i masz ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witaj.
Kiedyś pisałam Wam o tym serialu. Jest już chyba z 4 odcinki.
Ja go jeszcze nie widziałam.

U mnie tez świeci słonko :))

A tak z innej beczki.Na MN założyliśmy 5 wątek .

Miłego wieczoru :)))

ocenił(a) serial na 5
nusia1805

No to wejdę w paradę Margo i zapodam zwiastun nowego sezonu KA :))

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/yeni-sezonuyla-eylulde-star da

O razu rzucił mi się w oczy Deniz w rozpuszczonych włosach ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;)
Dzięki Siostra ;)))
Fryzka Denizka spoko podoba mi się ;)))
Zarośnięty Sinan i Omuś hahahha wrócili z wyprawy w Himalaje hahahhaa;)))
a poza tym będą jak na razie 3 nowe postaci.... cóż pożyjemy zobaczymy.... jakoś euforii u mnie nie widać

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemka.
U mnie też nie.
Bardziej nóżkami przebierałam czekając na 2 sezon KM :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hejka ;)))
O ja też:))) Przecież od początku kiralika nie chciałam II sezonu.... jak dla mnie powinni wszystko zamknąć w I serii ....ale cóż jeśli się Meric ogarnęła to może coś wymyśliła ciekawego i może jakiś w miarę będzie ten sezon. Jednak patrząc na to jak od połowy I serii kiralik przestał się kleić, nie wierzę, że się Meric ogarnęła.....
Cóż Turcy uwielbiają Barisa i Elcin więc będą serial oglądać, a że chłam to będzie to nieistotne....
Z drugiej strony widz turecki jest dziwny i można się spodziewać wszystkiego nawet tego, że II sezon potrwa 10 odcinków hahahhaha;))) albo mniej....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Właśnie oglądam zwiastun filmu " Nowe przygody Aladyna "

Co to w ogóle ma być :))
Chyba za dużo Ginu wypili

http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1+%28polski%29-39917

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha parodia im niezła wyszła..... chyba nawet pójdę do kina.... dawno nie byłam....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ha ha

Ja nie przepadam za takimi parodiami,ale z ciekawości luknę :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Do miłego zaś Siostra ;))))
Życie realne wzywa ;))))

Dobranoc :)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobranoc :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Witam znowu słonecznie ;)))) Dziękuję Siostra jesteś niezwykle skuteczna ;)))))
Życzę Wam udanego dnia i do wieczora może.... jak życie realne pozwoli, bo coś ostatnio zabiegane jesteśmy ;))))

użytkownik usunięty
Margoargo

Hejka siostry :D
faktycznie coś ostatnio zabiegane jesteśmy i nie możemy na siebie trafić.
ode mnie miłego wieczoru ;))))))

Gokce w następnym odcinku postanawia ujawnić prawdziwe oblicze lekarki Nil (nowej adoratorki Demira), która według niej jest "bogatą łowczynią" do czego potrzebuje pomocy Kaana, który jest temu niechętny.
Dałaby sobie spokój z tym łażeniem za Demirem..................

Mam ubaw z tych fotek hahahahahahaha
https://s.kanald.com.tr/ps/kanald/98/800x600/t/57c0475a5659342ee80a775d.jpg
https://s.kanald.com.tr/ps/kanald/98/800x600/t/57c0475aa781b6528804f58a.jpg

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Siemka.

Jakie świetne fotki ha ha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha też się śmieję ale ich maski ukrywają ;))))

Margoargo

hello ;) dziś był przepiękny słoneczny letni dzień !!!!!!!! :D no i dobrze, w końcu jeszcze lato :D
już dosyć było tych jesiennych depresyjnych dni ;((((

weszłam dziś do baru, w którym byłam już kilka razy i poprosiłam frytki, ale akurat dziś nie mieli ;((((
Po prostu skandal ahahaahah :D Musiałam się zadowolić zapiekanką z serem, salami i cebulą z piekarni :D

obejrzałam 9 i 10 odcinek HA z tłumaczeniem :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

To miałaś dziś mega przeżycie ha ha

I coś tam ciekawego było w tym tłumaczeniu ?

sloneczkO_1

no ciekawe szczegóły w tłumaczeniu D:
opisałam poniżej w elabusiu do Margoargo ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hejka ;)))
Oj Siostra to zaszalałaś z tymi tłumaczonymi odcinkami hahahhaha;)))) mam nadzieję, że warto było ;)

To skandal nad skandale, że nie mogłaś zjeść frytek oj właściciel baru na dywanik przed Siostry filmwebowe ;)))) już my go nauczymy prawidłowych dostaw towarów ;)))) hahahahha

Margoargo

hahhaaha no dokładnie :D już się miałam awanturować że nie ma frytek, ale dałam sobie spokój hahhhahha :D wytłumaczy się przed nami Siostrami :D

Uwaga, ostrzegam lojalnie, będzie ELABUŚ ;)

ano zaszalałam z odcinkami HA ;) myślę sobie czas się za to wziąć i nadrobić zaległości :D
i obejrzałam 9 i 10 pl.
9 to był ten krótki godzinny, z kolei 10 to był ten dłuuuuuugi - trwał 2 godziny 35 minut matko jedyna :D Jestem z siebie dumna, bo obejrzałam go całego, za jednym razem, mimo ze planowałam w ratach hahahhah :D
Ano warto było obejrzeć, różnych szczegółów się dowiedziałam fabularnych, miło się oglądało :D
Ten serial nie jest zły, ale byłby lepszy gdyby
- inaczej napisano postać Demira
- Gokce nie była taką idiotką, naiwniaczką i łamagą
- wątek Kaana był bardziej rozbudowany

A więc tak, moje wrażenia z oglądania
- kilka razy się ubawiłam przez Gokce, jak ona czasem coś palnie ahahahahha Ale też mnie kilka razy załamała - taka gaduła z niej i naiwniaczka, ufa Aycy z biura i wszystko jej opowiada, a Ayca to małpa podstawiona przez Duru..........
- Demir też mnie kilka razy rozbawił, poza tym uroczy kilka razy też był :D
- okazało się że Gokce ma numer buta 37, 5.................. Dziwne, jestem w szoku............. W takim razie tam w Turcji mają chyba inną numerację butów, bo Hande Dogandemir ma wielką stopę jak ja :D
- Gokce i Demir na wspólnym romantycznym wieczorze - Demir pyta, czy coś zje, a ona "ja zawsze jestem głodna" ahahahha :D No tak, już kilka razy to mówiła, apetyt to kobiecina ma :D
Zamówili pizzę, a konkretnie dwie (bo Gokce żarłok kazała dwie zamówić :D)

- i teraz ktoś, kto Was interesuje najbardziej - Kaan ♥
Było trochę scenek z Kaanem i fajne były te scenki :D Słodko się oglądało :D Po raz kolejny się utwierdziłam w przekonaniu, że to najcudowniejszy mężczyzna w HA i w ogóle najfajniejsza postać w HA ;) Te jego oczy ♥ I rzęski ♥
A jak gra momenty w których jest ostry i stanowczy (np. jak wściekł się i kazał wynosić się Duru), to robi to dużo bardziej przekonywująco niż Demir Bey ahahaha A to chyba słynny Demir Bey miał być z założenia najbardziej charyzmatycznym, ostrym, budzącym respekt facetem w HA ;)
Ale pewien minus dla Kaana ---> nie podoba mi się, że nie powiedział od początku Gokce całej prawdy - czyli że był kiedyś chłopakiem Duru (siostry Demira).Nie wiem, czemu to ukrywał............. Może bał się że ciapowata debilka i gaduła Gokce komuś się wygada, a przede wszystkim Demirowi :D

Drugi minus dla Kaana za historię z Duru - Duru była od wczesnych lat zbuntowana, a jak miała 15 lat, to zakochała się w Kaanie i uciekła z domu (no proszę, tak miłość do Kaana jej zawróciła w głowie hahaa). Demir mówił do Gokce, że przez Kaana mieli z Duru mnóstwo kłopotów, aż w końcu rodzice wysłali ją za granicę.
Duru wyjechała tam nagle bez słowa i zostawiła Kaana, a on cierpiał i do dziś ma do niej żal.
Duru powiedziała do Kaana w 10 bolum że rodzina ciągle jej powtarzała, że Kaan jej nie kocha, więc w końcu uległa im i wyjechała do USA (bez uprzedzenia Kaana). A Kaan "gdyby nikt się nie wtrącał, to bylibyśmy szczęśliwi". Duru stwierdziła że po dziś dzień nie wybaczyłą tego rodzicom i bratu i że się na nich zemści.
Zastanawiam się, jak to było. Czy rodzice zabraniali Duru bycia z Kaanem, więc ona temperamentna sama z własnej inicjatywy wyprowadziła się do niego i olałą rodziców i brata.
Czy też to Kaan ją namówił do przeprowadzki, trochę to tak jakby sprowadził ją na złą drogę :D Ona miała przecież tylko 15 lat, a on już 22 (teraz Duru ma 27, a Kaan 34) Kaan bad boy hahaha :D
W każdym razie mniejsza jaki był w przeszłości, nikt nie jest w życiu 100% ideałem, był bardzo młody, teraz jest za to fajny i dorzały :D
Za to Duru to małpa ;((((
Podmieniła pantofelki Gokce i Gokce przewróciła się na balu absolwentów, tańcząc z Demirem.
Wiele razy też dogryzała Gokce, że Gokce nie jest z ich sfer i nie pasuje do Demira. I mówiła że GOkce jest głupia (to akurat święta prawda ahahahahaha)
Poza tym wynajęła Aycę, by zatrudniła się w agencji Demira i szpiegowała.
A i Kaana też oszukiwała wiele razy.
Na końcu odcinka zadzwoniła do Kaana że jest na lotniku i wyjeżdża i że on zasługuje na bycie z kims lepszym (pewnie że tak ::D). Liczę że już nie wróci (ciekawe, kto teraz kieruje tą agencją reklamową, skoro wyjechała hahaha)

się rozpisałam hahahhah :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Merhaba ;))))
O ja Cię Siostra co za elabuś ;)))))) mniód ;)))
Co do Demira....on charyzmatyczny miał być właśnie z naciskiem na "miał" ale nie jest ;)))

Kaan a to młody gniewny w młodości a teraz dojrzał jak porzeczka na krzaku hahahaha;))))
To, że Gocke to straszna łamaga wiem od pierwszego odcinka.... Turcy tak mają nie zmienisz konwencji..... uwielbiają jak widać ten schemat oj biedne te Turczynki tak je w stereotyp wsadzać co serial.....

Margoargo

" teraz dojrzał jak porzeczka na krzaku hahahaha;)))) "

hahahha Margoargo leżę z tego tekstu :D:D Masz rację, Kaan jest teraz dojrzałą, soczystą i niezwykle kuszącą porzeczką :D:D

Tak sobie myślę, że Kaan musiał nieźle "dogadzać" Duru skoro ona w młodości tak straciła dla niego głowę hahahaah A Duru od zawsze jest ogólnie temperamentna, wymagająca i nie zadowolisz jej byle czym :D
Czas, żeby ciapa Gokce wreszcie się zainteresowała Kaanem i poznała różne jego "umiejętności" hahahha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hello ;)))

a takie mam skojarzenia hahahha a ja lubię bardzo porzeczki zwłaszcza czarne hahahhaha;))))

Oj Vanessa Ty kosmatku hahahahhaa Kaan dogadzający hmmmmm chciałabym to sama sprawdzić ;))))

Margoargo

oj zjadło by się taką pyszną kaanową porzeczkę ze smakiem :D:D

gorąco mi się robi od kosmacenia kaanowego hahhaha może zmieńmy temat ::D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha chyba raczej konfiturę byś zlizała z torsu Kaana hahahha ;))) taką pyszną porzeczkową no i nie tylko z torsu ;)))))

hahahha chłodzimy się ????? e tam opowiadasz głupoty ;)

Margoargo

ano zlizałabym z przyjemnością ahahahahaha :D

masz rację, przecież kosmatki to nasze środowisko naturalne hahaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

NO mowa oczywiście, że kosmatki to nasze środowisko..... hahahha ;)))

Do konfitury trochę bitej śmietany tu i ówdzie ;))))) hmmm chyba było by za słodko hahhaha;)))) chociaż z takie ciało można lizać miejsce w miejsce hahahha;)))) oj pieprzy mi się dokumentnie ;)

Margoargo

A potem Kaan i Gokce poszli na kolację do jej rodziny i mama częstuje konfiturami ahahahaa
mama - Kaan, chyba lubisz konfitury ??
Kaan spoglądając niegrzecznie na speszoną Gokce - o tak.....lubię bardzo.....
:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahhaha dobre leżę nie wstaję.....

A Kaan puszczając oko do Gocke... tak konfitury uwielbiam zwłaszcza zlizywane ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemka.
U mnie tez świeciło słonko cały dzień.
Opłaciło się zrobić awanturę rodzince.

Marguś już w poniedziałek Nasz Engin wraca na ekrany :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;) Właśnie wróciłam z moich wojaży;)

Już od zeszłego tygodnia przebieram nóżkami , bo GF wraca i Nasz Enginek ;)))) mrrrrrr

hahahah bardziej czekam na GF niż na nową serię kiralika..... ahhahahaha;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja mam tak samo.

Już siedzę jak na szpilkach :)))

sloneczkO_1

hello ;) dziś u mnie też ciepło i słońce :D
Twoja rodzina wreszcie wzięła się do roboty :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello:))) Siostra chyba za dużą awanturę zrobiłaś rodzinie, bo świeci i grzeje nieziemsko hahahhaha;))) albo im się termostaty przegrzały ;)

Margoargo

oj tak, słoneczko grzeje że hej :D ale jakoś mi to nie przeszkadza, choć nie lubię upałów :D
tym razem jestem zadowolona z takiej pogody, bo wiem że ostatki ;(((((
super jest :D
Niestety większość sierpnia trzeba było znosić masakryczną depresyją dołującą pogodę ;((( już dosyć tego miałam ;((((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

U mnie też skwar, ale spoko ja też lubię ciepło jak jaszczurka leżąca na kamieniu hahahha;))))

Niech będzie jeszcze trochę tego ciepła hahahaha;))) bo lato jak nie lato w tym roku ;)

Margoargo

właśnie, lato jak nie lato, trzeba napisać zażalenie tylko do kogo ahahahahah

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nasz łącznik Siostra Słoneczko powinna wystosować zażalenie w końcu to jej rodzina hahahaha;))) ale mam głupawkę ;)

ocenił(a) serial na 5
nusia1805

Dzien dobry w ten upał...

Marg_

hello Marg_

jestem przeszczęśliwa z dzisiejszej upalnej pogody :D naprawdę :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ja nie bo zdychalam na zewnatrz do tej pory...czuje sie jakbym przebiegla maraton

Marg_

rozumiem ;((( jestem z tobą :D

ja ogólnie nie lubię upałów, lubię ciepło, ale bez przesady :D
ale jakoś ten upał od wczoraj mi nie przeszkadza, dziwię się sobie hahaa :D
dlatego że tęskniłam za słońcem, latem, a nie ciągle depresyjna jesienna sierpniowa pogoda ;((

ale jakbym miała teraz coś w polu robić większość dnia, to mówię "nie". pewnie nie byłabym tak zadowolona hahah :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ja jakas wielka fanka upalow nie jestem...ale jestem wykonczona tyraniem w tym sloncu

Marg_

Widziałaś zwiastun kiralika ?? :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=yLCkjliKY_s

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ten zwiastun za wyjatkiem daty za wiele nie pokazuje...okey sa nowe postaci...a umus z tym zarostem wyglada dosc komicznie chyba facet byl na jakies wyprawie w buszu

Marg_

ja nawet nie zauważyłam że umuś zarośnięty :D dopiero po Waszych komentarzach :D widzę że się wam zarośnięty Umuś nie podoba, na teleforum tez nie.
Wg mnie Umuś wygląda normalnie ale chyba się nie znam :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Wiesz jego wyglad jakos mnie ani ziebi ani parzy

Marg_

to taki ziwastun dla widzów i dla fanów, nie pokazuje żadnychy scen z 2 serii, tylko takie przedstawienie obady.
tak samo jak w zeszłym roku 1 fragman 2 serii Sezonu na miłość