Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
Uwielbiam to forum. Jak nie komentujemy seriali to znowu mecze albo eurowizje haha. Jest tu jakieś temat o którym nie mówiłyśmy? Chyba nie ma
haha racja racja :D jedyne takie forum... :))
właśnie się zastanawiam czy jest jakiś temat, który nie został poruszony... :P
hmmm, polityka była? haha
Chyba wszystkie tematy juz mamy obgadane.
Idę wziąść lekarstwo i do wyrka
Życzę kochane dobrej nocy :-D
Ja zrobiłam ? ja ? nie moja mama :D jak zrobiła knedle z truskawkami i do tego młodą kapuste, to co miałam tylko popaczeć :P
hahaha najlepiej wszystko na mamę zwalić :DDDD
ojj jeden dzień można zaszaleć :D
odpuszczamy Ci grzech hahaha
Faktycznie w tv mecz szału nie robi.
Ja teraz będę strzelać fochy i kaprysić że nie jest tak dobrze jak oglądanie w arenie :D wredna jestem ;D
zawodnicy jacyś tacy przymuleni hmmm...
hahahha
w końcu masz porównanie więc się nie dziwie :PP zaczyna się kręcenie nosem haha :D
teraz to będziesz chciała tylko na żywo oglądać :D
Żebyś wiedziała że tylko na żywo bym chciała oglądać. Jak się już poznało to uczucie, wtedy w domu tak jakoś nijako jest a kiedyś bez przerwy w telewizji oglądałam i nie było marudzenia.
będę kręcić nosem jak rozpieszczona smarkula. Musisz mi wybaczyć
haha to trzeba się z powrotem przyzwyczaić się do tv :D
inaczej wgl nie będzie się chciało oglądać... :P
haha wybaczam :P marudź ile chcesz, to forum jest od wszystkiego :DDDDDDD
nie mam pojęcia, też nie widziałam.
z opisów wiem, że wczoraj Kerim się dowiedział, że jej nie zgwałcił.
a jutro ten odcinek,( chyba) w którym porwie Fatmagul na łódkę i będzie chciał z nią porozmawiać
chyba się coś rozkręca, może jutro coś nadrobię :p
ufff, już po meczu :d
nudy jak cholera, ale wygrana jest :D
zmykam, bo śpiąca jestem :p
dobranoc siostro :)))))))))))
Hello ;))) widzę, że komentujecie mecze chłopaków ;)))
Absolutnie nie wątpię Siostra, że super kibicowałaś wczoraj ;))) to apropo postu z poprzednich stron, nie chce mi się gonić po stronach ;))) hahaha za szybko idzie nam kończenie wątku ;)))
A w GF tak Kerim dowiedział się od Vurala, ze nic nie zrobił Fatmagul, nawet jej to dziś powiedział, ale mu nie uwierzyła.
We wczorajszym odcinku Kerim po wiadomości od Vurala wyleciał jak z procy i wszyscy myśleli, że idzie rozprawić się z Mustafą.... Fatmagul się przejęła, że coś się stanie Mustafie, i nawet z komórki ciotki Kerima do niego zadzwoniła, ale się nie odezwała.... Kerim na łódce gadał z Vuralem i ten mu wszystko opowiedział, a potem dołączyli Erdogan i Selim i mieli pretensje, że Kerim wie, że nic nie zrobił. Vural pijany wsiadł do samochodu Selima i reszta poleciała za nim i też wsiedli, Vural chciał jechać na posterunek i się przyznać do gwałtu. Policja i tak ich zatrzymała Vural był pijany i znaleźli policjanci przy nim narkotyki, więc całą czwórkę wzięli na komisariat, po badaniach.... Kerim i Selim zostali wypuszczeni ( Selimowi załatwił to przyszły teść) a Vural i Erdogan siedzą w więźniu.... tyle na razie widziałam.... sorry za chaotyczny opis...
Hello ;))) Ano lukam sobie najczęściej na necie... wiesz polskie odcinki 45 minut to można tyle poświęcić;)))
a coś mnie jednak ta historia ciekawi, więc na razie oglądam...a czy będę oglądać do końca nie wiem.....
Zobaczymy ;))) czasem oglądam do końca czasem odpuszczam ;))) a widziałam do przodu więc będzie się działo ;)))
dzieki za streszczenie.
Jak wrócę do żywych i będe miała chwilę to ponadganiam :D
Hello A proszę;)) właśnie skończyłam oglądać dzisiejszy odcinek GF Kerim porwał na łódkę Fatmę i powiedział jej że nic nie zrobił , ale ona dalej mu nie wierzy. Mukkades jest niemożliwa .... znęca się na Fatmagul....i jak jej ślinka leci na Kerima.... a na końcu.. Mustafa spotkał się z Kerimem w biurze paszportowym....
Siostry a postanowiłam trochę rozgrzać nam tę wredną pogodę ;))))
Może być ???? ;)))))
Dokładnie Yufus Cim czy jak mu tam czyli Burak z Cilek ;))) wzrok masz dobry ;)))
a klatę ma niezłą ;)))
hahaha da sobie radę ;))) a musi ogrzać Sisotry, bo widzisz witaminy M nie ma to się pochorowały ;))))) a tu trzeba im zapodać jakieś lekarstwo niech im krążenie przyspieszy ;)))) to zaraz im się cieplej zrobi ;))))
no tak całkiem przyzwoity ma ten kaloryfer ;)))
muszę poszukać jeszcze jakiegoś kaloryfera Barisowego, bo Baris teraz ćwiczy boks, to mięśnie musi mieć niezłe ;))))
Tak ma infekcję oczu i pewnie w piątek będzie jej mniej w odcinku.... na teleforum rozkminiają co będzie w odcinku czy Omer przeczytał list od Fikret Gallo ( w tym liście Fikret napisała o wynajmie , pieniądzach- czyli wszystko ) i teraz nie wiadomo czy Omer przeczytał list czy nie...... hahahah może jutro wstawią II zwiastun albo jak to zrobili ostatnio w piątek rano.... ehhh ta producja miesza ..... niby bardzo chcą podnieść ratingi a one dalej w dół..... od marca kiralik spapdł poniżej 5 i dalej się podnieść nie może i już się nie podniesie.....
a bo elcin, tak jak serkan, też wygrała w tym konkursie organizowanym przez uczelnię , tylko nie wiem w jakiej kategorii (najlepsza aktorka chyba). elcin nie przyszła na wręczenie nagród, ale za to nagrała podziekowania
A widzisz, wszystko się zgadza, bo Elcin ma nie wychodzić przez tydzień czy coś takiego.... najpierw Baris był chory, teraz Elcin coś ich za bardzo eksploatują....