PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))

P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

haha a powinni już skończyć kiralik wiesz my przy KM też już w odcinkach od 45 czyli słynnej łopaty czułyśmy zmęczenie materiału.... jak sobie przypomnę z jakimi męczarniami oglądałam odcinki od 46- do 50 ręce opadają i tu niestety jest tak samo..... na razie tylko wątek Deniz - Sude ratuje sytuację i mi się podoba.... zobaczyć villana, który się zakochuje i traci nad tym kontrolę fajne.....

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dobra Siostra muszę zniknąć ;))))
Do miłego zaś:))))

Margoargo

do miłego ;)))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dziękuję , że myślisz o mnie.
Przy takim kaloryferze od razu czuję się lepiej :-D

sloneczkO_1

witaj siostro :DDDD
jak się czujesz ? :))
wracaj do zdrowia :)))

ocenił(a) serial na 5
kisma

Czuję się juz lepiej.

Udzie ku dobremu :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

I tak miało być ;))) kaloryfer zwłaszcza turecki dobry na wszystko ;)))) hahaha
Zdrowiej Siostra ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Witajcie Siostry ;))))
Tradycyjnie II zwiastun 47 odcinka KIralik Ask..... czyżby Meric i produkcja czuli nóż na gardle....hahhaa tonący brzytwy się chwyta.....
https://www.youtube.com/watch?v=rjmnXycLZOQ

Margoargo

Co to ma być ja się pytam?
Ten zwiastun nie wzbudza u mnie większych emocji, ale odrobinę mnie ciekawi co się stanie. Tylko odrobinę

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

No cóż..... gdyby to był zwiastun 24 czy 25 odcinka .... wzbudzałby u mnie mega emocje..... a tak pożyjemy zobaczymy .... Turcy uwielbiają dramę, a Meric musi podnieść ratingi.... no to mamy Omusia wybiegającego jak oparzony z biura .... szybką jazdę.... i karetkę......... i do tego Deniz.... ziejący ogniem złości.... czyli ....... oglądajcie, bo będzie się działo..... a potem w odcinku co kawałek jakieś zapychacze....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zwiastun dobrze rokuje,ale juz to przerabialiśmy.

Pozyjemy ,zobaczymy.

Jak będzie się coś działo i tajemnica wyjdzie na jaw , to będę ogladać odcinek z napisami :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Jak się okaże, że Omer wie o sprawie wynajmu ..... sama Cię zmuszę do obejrzenia hahahhaha ;)))

Jak tam zdrówko Siostra lepiej już ???

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Chciałabym w końcu zobaczyć odcinek z powerem.
Może kiedyś moje marzenie się spełni.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

no oby, oby, bo już zapychacze w kiraliku mnie męczą ....

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Bry dzien :D

Marg_

Heja ;)
Już po pracy? Ja niestety w trakcie. Zostały mi jeszcze 2 godziny

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No ja po :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hello))) się nam dziś Siostry rozeszły do swoich spraw..... cisza na forum...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Czasem i cisza potrzebna :D Ja tak mam po powrocie z pracy, godzinka na wyciszenie :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ja też się lubię czasem wyciszyć.... zwłaszcza lubię taką ciszę co w uszach dzwoni ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

no wlasnie o tym pisze :P
co tam slychac ?

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ano leci, nareszcie ciepło się robi, bo 7 stopni w połowie maja to przesada.... a poza tym latam po necie... i pracuje w tle hahaha ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

na miotle ? czy odkurzaczu ? latasz po tym necie ?
fakt pogoda boska :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

na miotle odrzutowej taką mam w swoim garażu i jak już tutaj pisałam chyba w tym wątku albo poprzednim( oj za dużo ich produkujemy) mam prawo jazdy na taką miotłę ;))) hahahah

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

wiesz musisz mi wybaczyć, mam dosc duze braki informacji... to bede pytac o rzeczy oczywiste :D

dobra ide sie utopic, jednak jesli mi sie nie uda, to wroce za jakies 15 minut :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Spoko , spoko my tu czasem taką ilość informacji zapodajemy, że same nie nadążamy ;))))

Wróć, wróć ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemanko

U mnie już lepiej :D

Narazie muszę się dzielić kompem a mój telefon coś nawala.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

oki rozumiem ;)))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Co tam u Was słychać?

W końcu słońce wyszło.
I jak tu nie być chorym.

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

a tak w temacie co u mnie słychać, to no cóż kolejna szpila przez koleżankę w pracy wbita... hura
a reszta w normie, raczej :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Marg moja droga..... czasem nie warto dyskutować z idiotami... bo sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Marguś 17 odcinek KPA się juz przetwarza.
Pewnie będzie za jakąś godzinę.

Ja zobaczę jutro :D

Ogarnełaś juz poprzednie?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

ło matko nie mam czasu na ogarnięcie poprzednich.... dziś nie dam rady.... może w sobotę zasiędę do uczty 3 odcinki KPA cięgiem....oj to się nazywa biGGGGG turecczyzna hahahhaa

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja też mam teraz dużo zaległości : GF,MN.

Postaram się pomalutku ogarnąć.
Jednak KPA ma u mnie pierwszeństwo ha ha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Już jest KPA ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha Dorota jest niemożliwa ;))))
a nie wiesz czy tłumaczą gdzieś HA z Serkanem???? bo powiem Ci zdjęcia Serka świetne hmmm może by jeszcze ten serial oblukać ;)))) hahaha maniaczka turecka to ja ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie udało mi się znaleść.
Moze ktoś się skusi.

Ja ciągle czekam na Adi ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a tak to wygląda hmmmm może pogadam z Marzenką ... chociaż ona na razie KA ogarnia, bo na więcej raczej nie ma czasu, ale jakby się KA skończyło w czerwcu hmmmm kto wie....

Margoargo

Margoargo, sytuacja z tłumaczeniem HA ma się maskarycznie ;((
Nikt tego nie chce tłumaczyć ;((

Rosjanie już w poniedziałek wrzucili do netu 1 odcinek HA przetłumaczony na j. rosyjski.
http://turkish-tv-series.ru/turkey-serials/12464-lyubov-vsey-moey-zhizni-hayatim in-aski-vse-serii-smotret-onlayn-na-russkom-yazyke.html#sel

Dziewczyny na teleforum postanowiły pospisywać napisy rosyjskie do Worda. Podzieliły się, każda spisuje jakąś tam część.
Napisy napisami, tylko teraz problem z tłumaczeniem ;((
Dziewczyny próbują to wrzucać w translator i tak tłumaczyć, ale wiesz - jak się wrzuca te napisy rosyjskie z HA do translatora, to wychodzi chiński hahahaha ;) wiesz jak translator beznadziejnie tłumaczy ;((
No i zonk ;( jest poważny problem ;(

no zapytaj się Marzenki albo kogoś, bo tragedia jest ;(

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Cóż zapytać mogę, ale Marzenka tłumaczy kiralik, więc nie bardzo ma już czas....

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

ty to juz nic o telefonach nie pisz, ja muszę sobie jakiś nowy kupic...ale nie wiem jaki, a i bez kasy jezdem xD

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Te dotykowe są do dupy.
Wiecznie coś się w nich psuje.

Nie ma jak stare ,dobre cegły ha ha

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

taaa, tylko w tych czasach to mus miec dotykowca... mnie moj szleje, jak nie dzwoni sam, to dzwonek scisza... beznadzieja cóż jakiś nowy mus kupić, bo wyjścia nie mam zbytnio a i pomysłu jaki xD

ocenił(a) serial na 5
Marg_

No właśnie takiej zwykłej już niestety nie uraczysz

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

niestety... a bym wolala.... bo ten mnie wykonczy, a jak bylam ostanio w sklepie z elektronika, dopytac sie co by moze kupić za jakies male pienidze, to zgadnijcie co mi zaproponowali

ocenił(a) serial na 5
Marg_

No co?

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

spróbuj zgadnąć :D mnie rozłożyło na łopatki po tym

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Telefon stacjonarny?

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

nie, to by było zbyt proste xD
powiedziałam,ze mam max 1000 zloty aboslutny max,a najlepiej by było im mniej tym lepiej :D
a panowie na to,że proponują mi iphone 6, samsunga s7/s7 edge ewentualnie s6/s6 edge,xperie z5 a ja tam stałam i wiesz tak myślę, od kiedy to sa telefony za moj budżet... a panowie z rozbrajającą szczerością, że jak tyle chciałam wydać gotówkowo, to oni mi modele na raty podali xD a w mej głowie, bo już kupuje telefon za ponad 3 tysie xD

ocenił(a) serial na 5
Marg_

No nieźle ha ha