Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
haha a powinni już skończyć kiralik wiesz my przy KM też już w odcinkach od 45 czyli słynnej łopaty czułyśmy zmęczenie materiału.... jak sobie przypomnę z jakimi męczarniami oglądałam odcinki od 46- do 50 ręce opadają i tu niestety jest tak samo..... na razie tylko wątek Deniz - Sude ratuje sytuację i mi się podoba.... zobaczyć villana, który się zakochuje i traci nad tym kontrolę fajne.....
Dziękuję , że myślisz o mnie.
Przy takim kaloryferze od razu czuję się lepiej :-D
I tak miało być ;))) kaloryfer zwłaszcza turecki dobry na wszystko ;)))) hahaha
Zdrowiej Siostra ;)))
Witajcie Siostry ;))))
Tradycyjnie II zwiastun 47 odcinka KIralik Ask..... czyżby Meric i produkcja czuli nóż na gardle....hahhaa tonący brzytwy się chwyta.....
https://www.youtube.com/watch?v=rjmnXycLZOQ
Co to ma być ja się pytam?
Ten zwiastun nie wzbudza u mnie większych emocji, ale odrobinę mnie ciekawi co się stanie. Tylko odrobinę
No cóż..... gdyby to był zwiastun 24 czy 25 odcinka .... wzbudzałby u mnie mega emocje..... a tak pożyjemy zobaczymy .... Turcy uwielbiają dramę, a Meric musi podnieść ratingi.... no to mamy Omusia wybiegającego jak oparzony z biura .... szybką jazdę.... i karetkę......... i do tego Deniz.... ziejący ogniem złości.... czyli ....... oglądajcie, bo będzie się działo..... a potem w odcinku co kawałek jakieś zapychacze....
Zwiastun dobrze rokuje,ale juz to przerabialiśmy.
Pozyjemy ,zobaczymy.
Jak będzie się coś działo i tajemnica wyjdzie na jaw , to będę ogladać odcinek z napisami :D
Jak się okaże, że Omer wie o sprawie wynajmu ..... sama Cię zmuszę do obejrzenia hahahhaha ;)))
Jak tam zdrówko Siostra lepiej już ???
Chciałabym w końcu zobaczyć odcinek z powerem.
Może kiedyś moje marzenie się spełni.
Czasem i cisza potrzebna :D Ja tak mam po powrocie z pracy, godzinka na wyciszenie :D
ja też się lubię czasem wyciszyć.... zwłaszcza lubię taką ciszę co w uszach dzwoni ;))))
ano leci, nareszcie ciepło się robi, bo 7 stopni w połowie maja to przesada.... a poza tym latam po necie... i pracuje w tle hahaha ;)))
na miotle odrzutowej taką mam w swoim garażu i jak już tutaj pisałam chyba w tym wątku albo poprzednim( oj za dużo ich produkujemy) mam prawo jazdy na taką miotłę ;))) hahahah
wiesz musisz mi wybaczyć, mam dosc duze braki informacji... to bede pytac o rzeczy oczywiste :D
dobra ide sie utopic, jednak jesli mi sie nie uda, to wroce za jakies 15 minut :D
Spoko , spoko my tu czasem taką ilość informacji zapodajemy, że same nie nadążamy ;))))
Wróć, wróć ;)))
Siemanko
U mnie już lepiej :D
Narazie muszę się dzielić kompem a mój telefon coś nawala.
a tak w temacie co u mnie słychać, to no cóż kolejna szpila przez koleżankę w pracy wbita... hura
a reszta w normie, raczej :D
Marg moja droga..... czasem nie warto dyskutować z idiotami... bo sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.....
Marguś 17 odcinek KPA się juz przetwarza.
Pewnie będzie za jakąś godzinę.
Ja zobaczę jutro :D
Ogarnełaś juz poprzednie?
ło matko nie mam czasu na ogarnięcie poprzednich.... dziś nie dam rady.... może w sobotę zasiędę do uczty 3 odcinki KPA cięgiem....oj to się nazywa biGGGGG turecczyzna hahahhaa
Ja też mam teraz dużo zaległości : GF,MN.
Postaram się pomalutku ogarnąć.
Jednak KPA ma u mnie pierwszeństwo ha ha
hahaha Dorota jest niemożliwa ;))))
a nie wiesz czy tłumaczą gdzieś HA z Serkanem???? bo powiem Ci zdjęcia Serka świetne hmmm może by jeszcze ten serial oblukać ;)))) hahaha maniaczka turecka to ja ;))))
a tak to wygląda hmmmm może pogadam z Marzenką ... chociaż ona na razie KA ogarnia, bo na więcej raczej nie ma czasu, ale jakby się KA skończyło w czerwcu hmmmm kto wie....
Margoargo, sytuacja z tłumaczeniem HA ma się maskarycznie ;((
Nikt tego nie chce tłumaczyć ;((
Rosjanie już w poniedziałek wrzucili do netu 1 odcinek HA przetłumaczony na j. rosyjski.
http://turkish-tv-series.ru/turkey-serials/12464-lyubov-vsey-moey-zhizni-hayatim in-aski-vse-serii-smotret-onlayn-na-russkom-yazyke.html#sel
Dziewczyny na teleforum postanowiły pospisywać napisy rosyjskie do Worda. Podzieliły się, każda spisuje jakąś tam część.
Napisy napisami, tylko teraz problem z tłumaczeniem ;((
Dziewczyny próbują to wrzucać w translator i tak tłumaczyć, ale wiesz - jak się wrzuca te napisy rosyjskie z HA do translatora, to wychodzi chiński hahahaha ;) wiesz jak translator beznadziejnie tłumaczy ;((
No i zonk ;( jest poważny problem ;(
no zapytaj się Marzenki albo kogoś, bo tragedia jest ;(
Cóż zapytać mogę, ale Marzenka tłumaczy kiralik, więc nie bardzo ma już czas....
ty to juz nic o telefonach nie pisz, ja muszę sobie jakiś nowy kupic...ale nie wiem jaki, a i bez kasy jezdem xD
Te dotykowe są do dupy.
Wiecznie coś się w nich psuje.
Nie ma jak stare ,dobre cegły ha ha
taaa, tylko w tych czasach to mus miec dotykowca... mnie moj szleje, jak nie dzwoni sam, to dzwonek scisza... beznadzieja cóż jakiś nowy mus kupić, bo wyjścia nie mam zbytnio a i pomysłu jaki xD
niestety... a bym wolala.... bo ten mnie wykonczy, a jak bylam ostanio w sklepie z elektronika, dopytac sie co by moze kupić za jakies male pienidze, to zgadnijcie co mi zaproponowali
nie, to by było zbyt proste xD
powiedziałam,ze mam max 1000 zloty aboslutny max,a najlepiej by było im mniej tym lepiej :D
a panowie na to,że proponują mi iphone 6, samsunga s7/s7 edge ewentualnie s6/s6 edge,xperie z5 a ja tam stałam i wiesz tak myślę, od kiedy to sa telefony za moj budżet... a panowie z rozbrajającą szczerością, że jak tyle chciałam wydać gotówkowo, to oni mi modele na raty podali xD a w mej głowie, bo już kupuje telefon za ponad 3 tysie xD