Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
ale to dopiero 1 odcinek, więc Kaan pewnie się rozwinie i będzie miał więcej do grania :D
no chciałąbym, żeby w końcu się okazało, że słodki przystojniak Demir to tak naprawdę kawał sku......wysyna, który skrzywdził w przeszłości wiele kobiet haha :D
ja bym chciała, żeby to on był głównym bohaterem i wgl... . ale to nie jest koncert życzeń :DDD
ooo, jestem jak najbardziej za :)))
Hi, Tungjatjeta,Marhaba,Nazdar, Salut, miało być w paru językach :D
Ja dziś miałam wrażenie,że płuca zostawię gdzieś na ulicy.
Zimno, wietrznie i jeszcze deszcz pada...
Beznadzieja
akurat z czeskim i francuskim az takiego problemu nie mam :D w czechach mam rodzinkę, a w francji znajomych :D ot, musiałam znaleźć jakiś jeszcze :D jednak jak sie upre, to na jutro zrobie inne powitanie :D
hahaha, no niby tak :D ale zawsze to jakas odmiana od codziennosci :P szczegolnie tej szarej za oknem xD
hej hej Marg :D żeś zaszalała z tymi językami :D ambitnie :DDD
no pogoda rzeczywiście beznadziejna :(( no gdzie to słońce??
Sama nie wiem, bo właczyłam może z 5 minut przed tym jak napisałaś i nawet nie zwróciłam uwagi,że mają opóźnienie
ciesz się :D ja tak łatwo nie mam :P
wiecie po latach nieoglądania castle obejrzałam dziś finał serialu... chyba jestem zbyt wymagająca na ten ich epilog... taki na siłę był, sorry nikt mnie nie wysłuchał i musiałam gdzieś napisać
taa.. raz mi sie udało :P
ja widziałam tylko 1 sezon, już dawno zapomniałam o tym serialu haha... ale miał potencjał :)))
haha kochana tu możesz pisać o wszystkim, zawsze chętnie wysłuchamy :)))
ja się przy 3 wyłączyłam,ale jak przeczytałam koniec serialu, dawaj trzeba obejrzeć :D i niesmak tylko mi został :D
wiecie,co napisze wam cos w tajemnicy :D ide na diete xD znacie jakaś dobrą ?
no widzisz :D dlatego czasem sobie odpuszczam kolejne sezony , staczają się a niesmak pozostaje... :P
oooo proszę :D cóż za decyzja :)) chciałabym Ci jakąś poradzić ale nie mam o tym zielonego pojęcia niestety... Może inne siostry się coś wypowiedzą? :)) ja po prostu staram się jeść zdrowo :) ale różnie to wychodzi czasem haha
ja obejrzałam, mówie sobie kurcze zobacz jak zakończyli... i tylko miałam takie wtf! ot, koniec
przez tę wszytkie choróbska straciłam ponad 3 kilo, to sobie myślę trzeba iść za ciosem :D
przynajmniej był efekt zaskoczenia na koniec hahah :)
oo dobrze kombinujesz :D idź za ciosem :)) ale jeśli naprawdę potrzebujesz tej diety? :P
Owszem tak zdecydowanie muszę, bo wyglądam strasznie... drama, drama, drama strasznie beznadziejnie.
dużo dziewczyn tak mówi a potem się okazuje, że przesadzały haha :P
eee, nasi siatkarze przegrywają dziewczyny :((
no ja muszę wszelkie kalkuratory bmi mi o tym piszą,że weź się za siebie, bo będzie tylko gorzej :P
no właśnie widziałam,że coś nam nie idzie,ale choć 2 set na razie dobrze wygląda
skoro tak mówisz to okej, będziemy trzymać kciuki, żeby się udało :)))) :D
musieliśmy tradycyjnie przegrać 1 seta, jakby inaczej :)))
żyję nadzieją,że jednak się uda :D zobaczymy hahaha
było by mniej interesująco,gdyby wygrali i mniej oglądania
Siemka.
Ja kiedyś schudłam 10 kilo w 5 miesięcy.
Mało jadłam.
Zero słodyczy i kolacji.
Trochę mnie to kosztowało wyrzeczeń , ale się udało.
ja juz bez słodyczy, za wyjątkiem pepsi ale i od tego odchodzę, jak każdy uzależniony potrzebuje chwili :D
mogę dorzucić tylko tyle, żeby wykluczyć z diety białe pieczywo, mąkę, makaron itd.. wszystko zamień na ciemne, pełnoziarniste :))
ja od jakiegoś czasu nie jadam pieczywa, a wiesz znalezienie dobrej jakości pieczywa ciemnego graniczy z cudem, przez co kiedy znajoma się kiedyś dieteka pytała, sam stwierdził,że może lepiej zjeść białe niż chemiczne ciemne :P
a makarony tylko pełne ziarno :D
ooo proszę :) to Ty się odżywiasz lepiej ode mnie, to ja się lepiej nie będę błaźnić haha...
podziwiam :)))
tu masz rację, po prostu trzeba czytać składy..
zawsze możesz sobie sama upiec chleb hahaha :D
wiesz ja się staram odżywiać zdrowo, bo mam już wystarczająco dużo problemów ze zdrowiem... więc wszelkie zielkonki, pasze/otręby są na porządku dziennym, co nie zmienia faktu, że nawet ja to zarzucam :D teraz nawet nie mam czasu na ćwiczenia a to jest dramat bo wszytko leży kwiczy i się podnieść nie może
plus mus powrócić do jedzenia co 3 godziny :D tylko nie wiem jak :D
aa rozumiem :)
to w sumie wystarczy, żebyś powróciła do ćwiczeń i na pewno będą efekty :)))
o matko, co 3 godziny.. ja też nie wiem jak... haha ja non stop coś jem :DDDDD
nie chce mi się robić porcji do pracy :D byle tylko pamiętać o regularności i są efekty :D
ahh, mus wrócić do ćwiczeń za które znajoma wybuliła masę kasy :D
kupiła sobie jakiś tam program treningowy :D na innej widać efekty, to who know moze działa a program Shauna T maxout30 xD
ooo to musi być dobry :))
nie słyszałam o takim....
ja kojarzę tylko Chodakowską i to by było na tyle :DDDD
bo to amerykaskie cudo... mnie chodakowska nie potrafi zmotywowac do dzialania :D
amerykanski gej zdecydowanie lepiej motywuje
aha rozumiem:D
no i jest jeszcze Lewandowska :DDD
ooo, nie widziałam gościa... musi mieć pewnie dużą siłę perswazji :)))
ps. znowu przegrywamy ;((
Lewandowska, to akurat sie tak na diecie zna,ze boli a treningu nie widzialam... dietetyczka znajomej sluchej nitki na jej diecie nie zostawila xD
no ale odrabiamy jest nadzieja
haha ale żebyś widziała ile ludzi jest w nią zapatrzonych...
ciągle jakieś książki, przepisy, treningi..
nie rozumiem ich haha :))
no jest nadzieja, niech się ogarną bo nie chce mi się jeszcze tie breaka oglądać :p