Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
ostatnio dostałam w prezencie torbę z olafem ( tym bałwankiem)
tylko ups... ja nie mam 5 lat haha :D
dobrze to słyszeć :DDDD
co to się dzieje, prawie wszystkie siostry coś ostatnio chorują.. najpierw Ty, potem madzik, a teraz jeszcze Marg się poparzyła..
co to ma być kurcze? ;p
No , bo my jesteśmy muszkieterki filmwebu :-D
Mam nadzieję , że Ciebie to ominie.
a nic mi nie pisz, a w domu tylko no przeciez spałaś, to nie mieliśmy serca cie budzić...
a teraz w nocy ciekawe co ja bede robic...
byłam u znajomej, dzis na obiedzie ma dziewcze wizje czasem... i co mialam podac na stol garnek z zupa... tylko zapomniala powiedziec,zeby uwazac bo blisko wlaczonego palnika stal... i skonczylo sie jak sie skonczylo
to bez imprezy dzis, jutro mi sie szykuje i juz sie boje... pewnie pojde i szybko wroce do was :D
Będziesz całą noc oglądać KPA z Enginem :-D
Ja juz zobaczyłam 17 przetłumaczony.
Omer jest cudasny :))))
on dla mnie za cukierkowy... jakis takis nie moj typ... znaczy o Serkanie piszem
co tam Serkan... mnie też nie obchodzi tak :p
ja serial dla drugiego pana oglądam :D
zobacz sobie, bardzo zabawna komedia :DDD
ja juz robie co moge, ale czasu brakuje... szczegolnie jak ponad 10 odcinku do nadrabiania xD to nie ma kiedy :P
spoko rozumiem :p
ja mam tylko jeden serial turecki, który śledzę a nawet jego ostatnio nie oglądam :p
Ha ha te seriale Nas wykończa a pomyśleć , że prawie rok temu nie wiedzialysmy , że takie coś istnieje ha ha .
Zaczęło się tak niewinnie :-D
Na właśnie szkoda , że tu nie można dawać lajkow ha ha
Ja to agentka jestem.
Zastanawiam się co to "twarzoksiazka".
Bravo Ja :-D
nie wiesz co to twarzoksiążka ? gdzies ty się uchowała :D a o facebook-u słyszałaś ?