niewiarygodne jak śmigamy :D
to jak, przyjmujesz rolę zakochanej w naszym ogrze? :DDD
ejjj stójcie ...co to za scenariusz.... mete i vanessa o kuźwa trzeba splunąć przez prawe ramię ;)
oj tam, zyskasz popularność... gwiazdą zostaniesz... jakoś się pozbierasz... potem w ramach terapii rola w serialu z Serkanem :D
ahahahhaah :D:D
ewentualnie może być też rola w serialu z Gokhanem albo Berkiem Hakmanem :D albo Berkiem Cankatem :D
hahahha... osz Ty... :)))
coś się załatwi... będziesz mieć dwóch adoratorów na pewno :D
ahahhaha, co gwiazdorzysz?
już wymagania stawiasz :D
może uda się trzech... się zobaczy... :D
jeszcze się wykazywać muszę???? hahahah :D
niech ode mnie za dużo nie wymagają, niech się cieszą, że ktokolwiek zgodził się grać zakochaną w Mete ;))
aktorka z Kiraz Mevsimi jakoś grała :D
haha zakochaną do szaleństwa masz zagrać, zapomniałam wspomnieć :D
no właśnie :D podziwiam ją hahhah :D taka ładna kobieta i przekonująco grała miłość do metego a nawet pocałunki z nim :D
potem jeszcze była ta Isik i też z nim grała pocałunki.
hahahhaah kobito Ty od wczoraj prześladujesz mnie daghanem :D:D:D:D
wczoraj przed snem zapodałaś jego masakryczne fotki, a dziś wałkujesz moją rolę zakochanej w mete :D:D:D:D
to takie wyzwanie... :D
okrutna jestem :D chyba mam gorsze dni ahahah ;D
no właśnie, nic nie mówisz jak było w nocy :ppp
nie wygląda na takiego ale kto wie... może nie toleruje przemocy... musisz się jej pozbyć :)
siostry wszystkie pouciekały, to chyba przez melepete? ;( ahahahha :P
wezmę taką mniejszą łopatkę - do piasku w piaskownicy hahhah :D
chyba tak, widzisz jak wystraszyłaś tym melepetą????? hahahha
odnośnie yogiego grey
Ta scena, jak Yogi pod prysznicem, to była w serialu?? czy to jakiś iinny facet z innego filmu?
A Deniz jak przychodzi na przyjęcie zaręczynowe z dwój,ką starszych ludzi, to jje rodzice???
okej :DDDD
to z serialu, po tym jak dowiedział się prawdy z nagrania, wrócił zrozpaczony do domu i wziął prysznic.
Co do tych starszych ludzi, Deniz wynajęła jakiś pseudo aktorów, żeby udawali przed Yogim jej rodziców ( po tym jak się zaręczyli musiała mu ich w końcu przedstawić i stąd to wszystko).
przyciółka Deniz- Irem, ta która udawała ją... nagrała wideo w którym wyznała prawdę, Yigit to obejrzał i postanowił się zemścić na Deniz... udawał, jakiś czas, że nie zna prawdy ( w ramach zemsty zaręczył się z protką a potem planował ją skompromitować na tym przyjęciu) A Deniz przyznała się do wszystkiego dopiero na tym przyjęciu. To wszystko jest trochę pokręcone :D
dzięki za info :D
teraz oglądałam na yt zwiastuny 1 i 2 odcinka SS ;)
hahhahha yigit jaki był grubasek w dzieciństwie :D
Denzi jak przyszła na umówione spotkanie, to myślała, że to ten gruby facet z hamburgerem hahhahaahha
nie ma za co :D
haha, początki były świetne... kupa śmiechu :D ale nie brakowało też przykrych scen.
a to jedna z moich ulubionych scen, Yogi sobie uświadamia, że ją kocha :d
https://www.youtube.com/watch?v=DsHh9g4PbyU
tylko jakoś kiepska.
cudowne ♥
achhhhh jakie on ma ładne rzęsy :D
oglądałam też przed chwilą scenę w windzie 2 bolum :D
hahhha ona fajnie przyciski przyciskała :D
Gokhan idealnie tu zagrał dystans między charyzmatycznym szefem a szarą pracownicą.
znowu będę się pastwić nad Serkanem hahahha ale w HA nie umiał tak zagrać dystansu między nim a Gokce
oo tak :)
takich scen było o wiele więcej :) ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć :D generalnie polecam całe odcinki wtedy nic Cię nie ominie z boskim Yogim, może kiedyś się skusisz :D
haha, wzięło Cię na przeglądanie fragmentów, niestety wiele fajnych scen nie ma na youtube ;(
bo jest świetnym aktorem a Serkan jeszcze musi się dużo nauczyć :D
nie ma.
najlepiej zapisać się do grupy Zakątek tureckich seriali i tam są linki do wszystkich odcinków z napisami :p
Ooo, czyżbym Cię przekonała ?;ddd
tak tylko pytam hahha :D
może kiedyś kiedyś w przyszłości jakiś bolum obejrzę :D
a teraz znikam :D
dobranoc :D