ahahah dobre :D
my to okrutne jesteśmy :D ale przy całym szacunku do jego osoby... tego czytać się nie dało :D
12 pierwszych odcinków jest przetłumaczonych na gryzoniu lub na cda z tego co pamiętam. teraz 13 jest w toku już od 2 tygodni ...
swego czasu oglądałam bo kilka razy sceny z nim :D
a jak śpiewa :D
on ma taki urok osobisty, że ciężko się oprzeć :)))))
łoo boshe ja tą piosenkę z 12odcinka katowałam ze 2 miesiące aż koleżanki miały dośc na stancji :D ja nadal jestem na etapie oglądania po kilka razy scen z nim :D
ahaha ja też :D nawet kawałek tekstu umiem :D
ja nadal z przyjemnością go oglądam tylko mniej :P ostatnio serial miał gorszy moment i ciężko się na to patrzyło... a teraz co się poprawiło to reytingi słabe i pewnie niedługo skończą serial.
ja jeszcze nie mogę się otrząsnąć, że mój ukochany okazał tureckim pseudo myślicielem... a ja jestem masakrycznie uczulona na mędrkowanie... ojjj talerze leciały by codziennie...
ech los jest okrutny :P
hahahaah :D
obie cierpimy ;(((
ja - bo Serkan ma inną ;(((
oraz obie cierpimy bo
- Gokhan to pseudofilozof ;(((
- oraz że Berk nie zabrał nas na domówkę ;((
ech początek roku, a Nam wiatr w oczy... ahahah :D
nasze ciacha nas zawiodły :D i co tu teraz robić? :PPP
tak :D odkąd dowiedział się prawdy odcinki zdecydowanie o wiele lepsze i bardziej emocjonujące. oby szybko nie skończyli bo gdzie później ja będę go oglądać :(
też się o to martwię... a postać Yigita jedyna w swoim rodzaju, nawet jak będzie grał w innych serialach to już nie będzie to samo ;( ale cóż, oglądalność słaba... a my nic nie poradzimy :p
choć na początku był strasznym chamem ale potem okazał się extra :)))
ostatnio jak np. uroczo w kinie się zachowywał... taki słodziak :))))
noo haha cham był z niego okropny na początku ale potem jak się zaczął zakochiwać w asystentce to ahh i ohhh uroczo ;d w kinie to bajka ;d napatrzeć się nie mogłam ;d
a już nie wspomnę o scenie pocałunku co niedawno była :) czad :DD powinny być częściej, w tym serialu bliskości tyle co kot napłakał... w sumie tylko dwa całusy między protami a tu już 23 odcinki za nami ech :P
mało zawału nie dostałam na tym odcinku z pocałunkiem ;d ogólnie w tureckich serialach mało się całują a w SS to już w ogóle ... najczęściej chyba w Kiraliku
to tylko formalność :D
wiedzę masz taką, że nikt Ci nie podskoczy :P
podrzucam ze wczoraj fotkę zamyślonego gokhana :D
https://www.instagram.com/p/BOpW8PphD9E/?taken-by=gokhan_alkan
jaki dresik sylwestrowy hahah.
no :D
Berk nic nie wrzucił z Sylwka niestety ale on i tak ma już u nas przerąbane :D
i właśnie dlatego nie wrzuca nic :D bo się nas boi :D
Berk mógł się z butelką sfotografować jak Daghan hahhaah :D
już za późno... i tak go dorwiemy... to my go tak promujemy... Ty mu extra role piszesz... a on baluje z melepetą i resztą bandy...
noo :D ale Daghan jak zwykle tragicznie wyszedł, jemu to tylko worek na głowę :)
promujemy berk od miesięcy, piszemy o nim na fw same ochy i achy (ja jeszcze na teleforum jak leciało HA), w recenzji o nim super napisałam, a jemu to wisi jak bombka na choince hahahahha
"ale Daghan jak zwykle tragicznie wyszedł, jemu to tylko worek na głowę :)"
ahahahhaahahahaahha nie wyrabiam ze śmiechu :D
jak patrzę na nim na tym zdjęciu, to mam wrażenie że mówi "poczekaj z tą fotą, niech butelkę odstawię........ albo dobra, rób" :D
hahahaa Ginie się dziś dowcip wyostrzył.... a Kochane kto zakłada wątek , bo już niedługo KABOOOM:)
może niech MArg_ założy ;)
dawno nie zakładala, a poza tym mówi że ma kilka fajnych pomysłów na tytuły :D
zero wdzięczności :P
drugich takich fanek nie znajdzie... frajer :D
ahaha, no prawdę piszę :D jemu już nic nie pomoże :p ja miałam wrażenie, że on w ogóle nie chciał pozować... no bo po co ludzi straszyć, to nie halloween.
a Serkan jeszcze trochę a zacznie przypominać chewbacce ze star warsów :)
http://www.sideshowtoy.com/wp-content/uploads/2016/06/star-wars-the-force-awaken s-chewbacca-sixth-scale-hot-toys-feature-902759.jpg
ach dziękuję :D
ten look to w celach reklamowych ;p
http://images3.bibsy.pl/qz9phZOz/piekne-wlosy.jpeg
hahah, ale jakby zrobili tureckie gwiezdne wojny, to Serkan ma rolę w kieszeni bez charakteryzacji :)