no wiesz co... gardzisz Gokhanem? :D jak możesz!
wszystko było pięknie do póki się nie odezwał... czar prysł :((((
ahahah.
bo tak to jest - my się zachwycamy tymi przystojniakami, a tak naprawdę ich nie znamy jako ludzi, nie znamy dokładnie ich charakteru i czort wie jacy oni są naprawdę :D
jak tam nauka??
no niestety... a sama piękna buźka i rzeźba nie wystarczy :D
ja naprawdę potrafię znieść wieeeeeeele ale nie filozofowanie :( jestem załamana...
ahahah :D
do kitu... tak mnie łeb rozbolał z kucia, że rzuciłam to w cholerę... i przyszłam się tu zrelaksować :DDDD
no dokładnie :D chociaż jestem w ciemnym lesie ale dobra, jakoś to będzie hahah :)))
wiesz na te chwile mam jakies pol strony w wordzie :D i wena mi uleciała, bo jeszcze muszę dokładać adresy do gifow :D
oooo to widzę, że profesjonalnie do tego podeszłaś :D
nie musi być długo, postaw na jakość, nie ilość :D
no wiesz długo może nie będzie ale muszę to jeszcze jakoś ubrac przeczytac etc :D
bo jak to ja...pisze litery gubię niby mózg człowieka odczyta wyraz jeśli pierwsza i ostania litera jest na swoim miejscu, ale wiesz muszę to przeczytać na spokojnie
Cześć wszystkim :D
jeszcze raz dużo szczęścia w 2017 roku :))))
Vanessa, Twoje wczorajsze wyczyny mnie rozwaliły, brawo :D
u mnie było podobnie... ale bez przygód żołądkowych... :D... radio, skakanie po tv, a potem pokaz fajerwerków :))
chętnie bym z Wami posiedziała ale niestety mam kupe nauki ;(
do zaś :)
nie hahaahha :D
gadam na priv z wiśnią :D
czytałam też jej najnowszy artykuł o hiszpańskim serialu "Czerwony orzeł" :D
http://cojaogladam.blox.pl/2017/01/Wisnia-oglada-hiszpanskie-seriale-Aacuteguila .html
a ja myślałam że to ty śpisz hahahhaha
ale widzę ze gadasz z Marg_ w nowym temacie o Pokoju 309 ;)
hej ! brakuje tłumaczy do tłumaczenia serialu Seviyor Sevmiyor. są dwie opcje z rosyjskiego lub z tureckiego. ja niestety nie znam ani jednego ani drugiego. czy któraś z Was zna któryś język i mogłaby pomóc?
cholera :( wszystkie inne seriale są stosunkowo szybko tłumaczone, ale ten ma tylko jednego tłumacza i odcinki pojawiają się dość rzadko. a jeszcze ja dostałam obsesji na punkcie tego aktora Gokhana co genialnie gra Y. i tłumaczenie stało się moją misją :D
oj tak, gokhan jest super :D
ale jak ostatnio przeczytałąm jego wywiad na fejsie, to trochę mój czar prysł, bo jego wypowiedzi są bardzo filozoficzne.
Jak on tak gada na codzień, to bym z nim nie wytrzymała mieszkać hahha
e tam :D ja już ogarniam dwa tematy :D co by się nie zgubić a postów fakt multum :D
bośniackiego też nie znam :D ja już jestem skłonna wysłać znajomemu Turkowi tekst żeby przetłumaczył :D bo też co niedziela oglądam i za cholerę nic prawie nie rozumiem. a z tych przetłumaczonych to można się pośmiać do łez :D
ja też niestety nie pomogę, żałuje bo sama oglądam ten serial i męczę go po turecku w każdą niedziele... dla Gokhana oczywiście... tak mnie swoją grą oczarował... non stop tu na forum truje dziewczynom o nim :DDD
Wiesz ,ze dziewczyny przetłumaczyły 1 odcinek serialu z Enginem " Yabanci Damat "
Idę sobie na niego luknąc.
Na razie :))
Sorki jeszcze go nie ma. Napisali tylko,że bedzie tłumaczony.
To jego 1 serial , gdzie był młody.
Jest tam też ciocia Kerima z GF i psycho fotograf Derin z KM :)))
ahahaha spoko :DDDDD
ale po tym wywiadzie jakoś ochłonęłam i trucia jakby mniej z mojej strony :DDDD