nie no smiesznie się to czyta :D ze tak przezywasz, normalnie krok milowy w zyciu swoim uczyniłaś
Przyznaj, że jesteś zazdrosna, iż nie osiągnęłaś wczoraj tyle co ja :D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D
muszę pożartować i jakoś rozładować mój ból, bo cierpię ;(( mój Serkan związał się z Ozge i jak tu żyć ?????
oczywiście,że jestem zazdrosna :D gdzie mi do ciebie z moim lichymi wyczynami... pójdę do kąta i przemyślę swoje zachowanie ;)
jak on śmiał... taka ozge wybrac...
znowu chcesz do kąta?? zostań z nami :D
a w ogóle co tam dziś u Ciebie? zamierzasz oglądać coś w necie czy też w tv?
ja sobie poprawiam humorek pokojem :D to pewnie dociągnę znów do ostaniego udostępnionego odcinka :D a później może coś innego obejrzę
tak oglądam sobie pokój :D mi się przyjemnie ogląda te odcinki, a teraz muszę znaleźć jeden odcinek, gdzie była fajna scena ale nie pamiętam który to był :D
a ty co oglądasz ?
to pokój z tobą, niech ci się dalej miło ogląda pokój :D:D:DD:
ja Gunesi Beklerken - Czekając na słońce
ja aktualnie katuje jedna piosenke :D https://www.youtube.com/watch?v=NKA95UgzCl4
przesłuchałam i tak średnio mi się podoba :D
rozumiem że jak ci się podoba jakaś piosenka, to słuchasz jej w kółko do znudzenia :D
ja tak samo robię :D
heja znalazłaś tę scenę czy Ci pomóc???? ale nie wiem o jakiej scenie piszesz....
no nie znalzałam :( a scena, to kiedy fikret(ojciec) onura chrapie, a yildiz(matka) siedzi na krześle i już widać,ze ma dość tego chrapania i ta reka na twarzy :D
a wiesz ze obejrzałam 53 odcinek :D teraz muszę dojrzec,co by to opisać w twoim temacie
a wiem, o której scenie mówisz....hmmm cholera też nie pamiętam w którym jest odcinku....
hahahha dojrzewaj dojrzewaj..... ale będziemy mieć ubaw ;)
już od 17 lece i oglądam, bo na pewno było po turecku bez napisów
no postaram się coś naskrobać :D choć łatwiej by mi było pisać o pokoju :D
hahahaa chyba sobie założymy wątek o pokoju 309 oddzielny i będziemy sobie pisać, bo pewnie nie ma na filmwebie o tym serialu oddzielnej kontrybucji,
no właśnie nie ma :D trzeba coś pomyśleć :D to wtedy już w ogóle strace głowe gdzie mam pisać :D ale to jest bardzo dobry pomysł z watkiem
tutaj na kiraliku załóż wątek o pokoju 309 i tam sobie będziemy pisać o pokoju, bo mieszamy w komentarzach.
Zrób tak jak zrobiła Vanessa z wątkiem HA... bo zanim kontrybucję zrobił admin na filmwebie.... to się serial HA skończył ;)
wiesz az takiego talentu pisarskiego jak Margoargo nie mam ale postaram się coś złożyć
bo mnie wena stwórcza męczyła wtedy,.... teraz już mnie nie męczy gdzieś się zawieruszyła....
wena kiralikowa może chwilowo cię opuściła, ale wena dotycząca innych spraw nadal trzyma :D
a kto ostatnio nawymyślał fajnych tekstów reklamowych w naszych dyskusjach?? :D
a pewnie że doszłam :D
odkąd rano wstałam (no nie tak rano, bo o 11.00 hahaha), to od rana czuję się świetnie :D
tylko co ja mam zrobić z tymi dwoma chłopami - Serkan i Berk mnie skrzywdzili ;((
Z Gokhanem nie będę , bo za bardzo filozofuje hahaha
Musze szukać kogoś innego :D
ja oglądam dopiero od tego roku :D
(przez lata miałąm tylko jedynke i dwójkę)
Niektóre odcinki są słabe, a niektóre super.
oni tam często gadają o fizjologii i stoją pod kiblem.
Tam by się nadał Mete z KM ;))