to prawda.
Ja nie wiem, czemu one tak się uganiają za Yigitem ??????????
A Nur ile upokorzeń znosi przez to, jej opinia jest nadszarpnięta, ludzie o niej źle plotkują, i po co jej to ????
znalazłaby sobie normalnego chłopa, to ciągle tylko się zastanawia "a co yigit powie ??? co zrobi ??"
Trochę bawią mnie ci wścibscy ludzie, ode mnie ewentualnie dostali by po mordzie :D
Ja już mam przesyt od tych tureckich seriali. Jednak amer. są lepsze.Scenarzyści robią te seriale pod jakieś stare dewoty. Oczywiście to tylko moje zdanie :) Powiem, wam szczerze, że jak mam teraz pisać o jakimś kebabie, to nawet nie wiem co napisać, bo nie ma oczym po prostu ;)
danie po mordzie nic nie da, ludzie zawsze będą gadać, plotkować o tobie za twoimi plecami, bo taką mają naturę ;(((
yigit nie chce Nur, ale gdy Nur pokazuje się gdzieś z innym facetem, to się wkurza i ją ochrzania.
To on kuźwa chce ???? żeby ona zakonnicą została czy jak ???
Ygit, który siedzi w domu ze swoją żoną robi wymówki Nur. To normalnie ewenement tego serialu :D Zakończmy ten temat bo nie chcę mi się o nich gadać Ps. Pani Nur też jest je......
Wymyśl jakiś temat :D
Ja też oglądałam. Odpadła Daria, była dziewczyna Królikowskiego. Chudzinka z niej była, tak jak ja :D
Ona się nazywa KAsia Sawczuk :D
zaczęła karierę od występu w The voice ;)
ma super głos i ładna jest, ale rzeczywiście bardzo cchuda.
To nie fair że odpadła, bo fajnie tańczyła. Powinien był odpaść Zubilewicz.
Ta głuchoniema Iwona Cichosz wypadła rewelacyjnie, muzyki nie słyszy, a tańczy idealnie do rytmu. Ja ona to robi ?????????
hahaha sorry poszłam cos przekąsić ;)
Yigit to by chętnie nur pas cnoty z żelaza założył ;))) hahhaha
o jakim zakonie mówisz, przecież on i o to by był zazdrosny...
a jeszcze dziś jak nur ciągle beczała strasznie mi się ta aktorka nie podoba i to była miss turcji.....
Ta Nur ma jakąś dziwną twarz - czasem wygląda ładnie, a czasem po prostu brzydko.
Jak kiedyś był odcinek co ona i Iclal zostały porwane i stały obok siebie, to Nur słabo wyglądała przy Iclal.
ona ogólnie ma dziwną twarz jak dla mnie za duże usta i te policzki chomikowe, Iclal za to ma beznadziejne zęby... po prostu koszmarek..
ooooo nie zwwóciłam uwagi na zeby Iclal :D hahah
ostatnio rozjaśniła sobie włosy, nie wiem po co
w Nur niekorzystne są też jej bardzo szerokie brwi, to wygląda jak jedna brwi, jakby się miały złączyć ze sobą
hahah nie wiem co się tak uczepiłam tych zębów ;)
masz rację z tymi brwiami porażka... powinni jej bardziej wyskubać ;)
my jesteśmy skończone piękności ;) Kochana takich jak my z halogenem szukać i się nie znajdzie... bo świeca to za mało ;)
obawiam się, że budziłybyśmy zbyt wielką zazdrość w oglądajacych te seriale kobietach i wpędzałybyśmy je w kompleksy i depresje :D
Serial będzie miał 46 odcinków, przystojniaków nie ma, ale Benu z 1001 fajnie gra, i nadal dobrze się trzyma.
O facecie który ma dwie kobiety :D Jedna z nch to miłość jego życia z która ma dwójkę dzieci, a z drugą musiał się ożenić bo rodzice mu kazali :D Z nią też ma dwójkę dzieci. Tej pierwszej nie lubię, jest żonaty a ona nadal go kocha, chociaż z tego związku nic nie ma. Pieniędzy też od niego nie przyjmuję, bo jej duma nie pozwala. Jakoś tego nie kupuję :D
Siema Wam :)
ja zerkam na sekrety ojca, jak akurat na chacie jestem... serial nie jest jakiś wybitny ale da się oglądać... na pewno lepszy od większości polskich badziewnych seriali... :) a co do polskich produkcji, oglądałam w niedzielę nowy hit tvp "wojenne dziewczyny" nawet spoko się zapowiada, planuję oglądać jako, że lubię wojenne klimaty :)
witaj Gina :D
tak się ostatnio wyludniło na fw (na teleforum też cisza)
w kinach leci film "Bodo"
w tamtym roku leciał na jedynce serial, a teraz nie wiem, po co z tego film zrobili, jaki sens ??? ano tak - kasa :D
hej hej :)
aż przerażająca była ta cisza :D ja wpadałam tu, ale co, miałam pisać sama ze sobą hahah :D
widziałam zapowiedź... bez sensu, zwłaszcza, że serial widziałam wiec film ani trochę mnie nie ciekawi... racja... kasę chcą trzepać i tyle :p
jak tam leci u Ciebie ? :))
hahaha jaką zapowiedż hot dali, łóżkowe sceny Eugeniusza :d
żeby widzów przyciągnąć :D
ja tez oglądałam ten serial w tamtym roku i przyznam szczerze, że bardzo mi się podobał.
Nieżli aktorzy, urocze początki kina które zawsze mnie intrygują, Schuchard jako Bodo mi się bardzo podobał, zresztą w ogóle podoba mi się ten facet :D:D:
I piękna ścieżka dźwiękowa (a szczególnie dwie melodie), ilekroć słyszę, to robi na mnie wrażenie.
Ale uważam, że niepotrzebnie zniekształcili pewne szczegóły z biografii.
hahaha, w ten sposób chcą widzac przyciągnąc? no nieźle..
zgadzam się... uważam, że serial był ciekawy... mnie jedynie królikowski irytował... nie trawię tego gościa :D a co do Schudcharta, za bardzo mi się nie podoba... taki okrąglutki, chyba ma lekko nadwagę... powinien trochę zrzucić albo przypakować :D
hehe też uważam, że tomuś powinien stanowczo schudnąć, ale i tak mi się podobał :D:D:D:
Królikowski teraz kapitan jednej z drużyn w Kocham cię polsko :D
może się ogarnie, w końcu dużo do zrzucenia nie ma :D
masakra... lubię ten program... ale z przez niego go nie oglądam... :p
co tam u Twojego lubego?
nasz Hakman dalej baluje w Norwegii.
Gokhan z kolei wrócił do Turcji i się zarósł...ble
https://www.instagram.com/p/BRS5LEaBa5D/?taken-by=gokhan_alkan
mojemu lubemu dalej rośnie liczba obserwujących na instagramie :D
ale u niego nic się nie dzieje, cisza. Wrzuciłby jakieś selfie na instagram, a nie kurde nie odzywa się nic.
Hakman dalej wrzuca jakieś pierdoły, dziś widziałam jak w jakimś tunelu szedł w Norwegii hahhhaa
a mnie się Alkan z takim zarostem podoba :D
może coś na dzien kobiet wrzuci dla swoich ukochanych fanek :DDD
coraz gorzej z tym Hakmanem...
mi tak średnio, zresztą niech chodzi jak chce i tam mi już przeszedł całkowicie... :P
może wrzuci, a jak nie wrzuci, to się fochnę :D
ojej całkiem odkochałaś się w Alkanie, jestem w szoku :D
jakby był twoiim mężem, to byście się nie nabyli długo razem, jakbys się taks szybko odkochała hahaha :D
oj tam ;D długo się na niego fochać chyba nie będziesz :D
no wiesz... kobieta zmienną jest, poza tym "uczucie" na odległość to zawsze szybko przechodzi :D
jakby był moim mężem.... to ju byśmy mieli termin rozprawy rozwodowej hahahah...no chyba, że by się starał... to może dałabym mu jeszcze szanse ha ha
no pewnie że nie będę długo się fochać :D miłość jest silniejsza ahahhaha
hahhaah ja bym byłka twoją świadkową w sądzie :D
hahaha, na niego nie da się fochać... spojrzałby na Ciebie tymi swoimi słodkimi oczkami i już po gniewie... :)
hahahah, jesteś genialna :D a jako moja świadkowa będziesz zeznawać, że w ogóle o mnie nie dbał... ani nie rozpieszczał... hahah.
o haaaaaaaaaaa dokładnie tak, spojrzałby, a ja od razu bym wymiękła :D
Gokhan by się na mnie wkurzył, gdybym tak zeznawała, ale czego się nie robi dla siostry :D
hahahhaha, tak myślałam :DDD
jesteś kochana :DDD hahah, a Gokhanem się nie przejmuj... załatwię zakaz zbliżania się do Ciebie :DDD
Siema :) Muszę obejrzeć 7 odcinek Wiki, bo jeszcze nie obejrzałam :P Odnośnie 5 odcinka, gdy Wiki brała ślub, to doszłam do przekonania, że jeszcze bardziej lubię lordzika. I tekst Wiki, że ona nigdy w pełni nie pokocha Alberta, nie powiedziała tego wprost, ale dała to lordzikowi do zrozumienia ♥♥ Może gdyby wątek Wiki i lorda od początku nie był tak fajnie poprowadzony to Albert miałby u mnie większe szanse. Moj ulubiony filmik z nimi. https://www.youtube.com/watch?v=Wv-G7vh2EbA
haha, dalej jesteś wierna lordzikowi :D fajny był, racja...
ale Albert jako mąż moim zdaniem sprawdza się znakomicie :D
szkoda, że serial już się kończy, w piątek już ostatni odcinek pierwszego sezonu ;(((
a oglądasz ten serial z Yusufem "Icimdeki firtina"? zerkałam ostatnio na najnowszy odcinek i nawet się rozkręciło... złe to nie jest... ale z tego co widziałam reyting poniżej 3 więc długo tak nie pociągną... dziwni ci turcy, ostatnio ciężko ich zadowolić...
heja;)
ja ani wiki nie oglądam, a burzy też nie widziałam ostatnich odcinków.... cóż może w końcu widownia turecka stwierdza, że chłamu oglądać nie chce i niech się twórcy wysilą
hej kochana :)
ja ostatnio mam więcej czasu więc trochę się wzięłam za te seriale tureckie z powrotem :D
rozumiem, że chłamu nie chcą ale gorsze produkcje mają wyższą oglądalność... więc nie mogę tego pojąć...
ja to burzę z przewijaniem oglądałam więc nawet dokładnie tego nie ogarniam... ciekawe czy dobiją chociaż do 10 odcinków... i z tego co widzę, to dążą do tego, żeby protka była z protem, a szkoda bo drugi... Firat czy jak mu tam... jak dla mnie jest lepszy i takie zakończenie z nim byłoby na pewno interesujące :)
ja na razie nie nadrabiam turków, bo brak mocy przerobowych... oddech łapię najczęściej w maju;)
już Ci kiedyś pisałam Turcja jak Rosja stan umysłu ;)
nie trafisz w gust choćbyś chciała ;)
właśnie tak standardowo oczywiście zrobią... a ja myślałam, że protka naprawdę ma dziecko z tym Firatem, a tu się okazuje, że ona tylko w tożsamość kobiety co w śpiączce jest weszła.... masakra....
ok rozumiem :) przerwa też jest czasem potrzebna... :)
ja myślałam, że ona z tym Firatem jest normalnie... a tu nic... nawet żadnych buziaków i przytulania... oczywiście musi być wierna swojej pierwszej miłości... standard u nich... to akurat na minus, jestem tym rozczarowana...
lubię jakieś zaskakujące rozwiązania ale u nich się chyba tego nie doczekamy.
dodali dziś nowy fragman OK
https://www.youtube.com/watch?v=7sdtqKKidRg
czyżby proci wylądowali razem w łóżku? w końcu jakoś trzeba walczyć o oglądalność haha...
właśnie mogliby coś podziałać Firat i Elif ( Deniz) a tak oczywiście protka niezmiennie wierna Emre... a on z żoneczką przecież nie spi grzecznie....
hmmmm myślisz, że OK będzie walczył łóżkiem z ratingiem do czego doszło...... ale jak to u Turków z dużej chmury nawet mżawki nie będzie....
dokładnie... skoro on ma żonę, to ona mogła też się związać z innym, a tak to wieje nudą w tej kwestii...
ostatnio co prawda był pocałunek, ale to tylko pokazówka z jej strony...
https://www.youtube.com/watch?v=oQi37F-k78E
hahahha, otóż to... do czego to doszło :D poza tym w czwartek wystartował nowy serial, leci w tym samym czasie antenowym co OK, nawet moje "vatanim sensin" zrzuciło na 3 miejsce... masakra... konkurencja coraz większa... a przecież jeszcze wtedy ten serial z Tubą leci... nie chce być złym prorokiem ale czarno widzę przyszłość OK...
chyba już za dużo widziałyśmy tych seriali i takie przewidywalne dla nas ;) jak widać po ratingach turki też mówią dość....
a co to za nowy serial kompletnie nie w temacie jestem....
cóż nawet bosko grający Engin nie uratuje OK....
OK już chyba nic nie pomoże... no chyba, że będą to ciągnąć tak jak kosem, której prawie nikt nie ogląda... ale wytrwale kręcą :D
nie mam pojęcia co to za serial, weszłam na reyting żeby sprawdzić mój serial a tam szok, jakaś nowa produkcja foxa na drugim miejscu... chyba jakaś wielka drama...
podrzucam jakiś zwiastun ale nic z niego nie wynika..
https://www.youtube.com/watch?v=DHZOgJL1AB4