PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Koniec serialu?

ocenił(a) serial na 10

Podobno ma być 69 odcinków, czy to prawda?

Vanessa100

Też nie mam, ale akurat z tego jestem zadowolona :D

kisma

aaaaa to fajnie, że nie ja jedna taka jestem płaska :D

Vanessa100

u mnie 70 B i jestem zadowolona :)

kisma

70B to takie ??
http://sklep.malinez.com/data/gfx/pictures/medium/7/9/297_1.jpg

Vanessa100

No, coś w ten deseń :D

użytkownik usunięty
kisma

mam podobne :DDDD piąteczka :))))

Bałam się, że Mert trafi do kicia, a Celal będzie chciał go dobić, bo on Merta nie kocha tylko go wykorzystuje :/
Ogólnie scenarzyści zrobili gafę, bo historia o braciach powinna być rozpisana na maks 25-27 odcinków :D Jak usłyszałam, że serial ma mieć 39 odcinków to na początku się ucieszyłam, bo niektóre seriale mają po 70 bolumów, ale teraz jak patrzę na to trzeźwym okiem, to jestem załamana.

użytkownik usunięty
kisma

powinnaś się cieszyć, że tylko te 39 :D to nie jest w sumie tak dużo... inne seriale to dopiero ciągną :D

71 bolumów byłam w stanie przeżyć tylko dla Ezela, ale czasmi miałam wrażenie, że ten serial też by mogli skrócić, chociaż na rozwój akcji nie mogłam narzekać :D Kiedyś chciałam obejrzeć Poyraz karayel ale jak widzę, że on ma ponad 80 bolumów to jednak odpuszczam sobie temat :)

użytkownik usunięty
kisma

ojjj za takie długie telki to tez się nawet nie biorę... taka liczba to już przesada :D

Tym bardziej, że 3/4 odcinka jest przegadane. W ogóle te dialogi to jakaś porażka. Ciagłe pytania jak sampoczucie, gadki szmatki o pogodzie, i tak mijają 2 h flimu. A jakby streścili te głupie dialogi do minimum to wyszło by 60 min serialu, i mi to by wystarczyło. Wtedy by mogli robić po 50, 60 bolumów :D

użytkownik usunięty
kisma

dokładnie :D większość odcinka jakieś zapychacze co tylko zniechęca do oglądania... nie wiem czemu mają takie ciśnienie na dwugodzinne odcinki... choć w niektórych taka długość mi odpowiada ale to są wyjątki...

Gina ty tez taki biuścik , to super :D jest na więcej :D

Vanessa100

Wy też macie taki rozmiar :D

kisma

możemy założyć klub filmwebwych płaskopiersiastych sióstr :D

Vanessa100

Płaski cyc i jest git :D :D

kisma

ahahhhahhha dobitnie to określiłaś :D
w sumie jakieś plusy tego są i trzeba je docenić :D

Vanessa100

Duży cyc tez jest git, żeby nie było. Wiadomo są plusy i minusy zarówno małych jak i dużych biustów :D

kisma

pewnie że tak :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

no mniej więcej podobny mam, może ciut większy, o tego push up i jest super :D i szczerze mówiąc większego bym nie chciała :D

a ja bym chciała mieć jeden rozmiar większy.
Tylko JEDEN rozmiar większy :D
Taki bym wtedy miała jak Ozge Gurel, byłabym happy :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

rozumiem :DD
ale spoko, jak zajdziesz w ciąże to urosną :DDDDDDDD

haha ale ja znam kobietki co i przed ciążą i po ciążach mają tak samo płaskie cycki, więc gwarancji nie ma :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

gwarancji nie ma ale z większości przypadków urosły więc jest nadzieja :DDDD ha ha

hahah ale ja kurcze bym tak normalnie chciała żeby mi urosły, a nie w ciążę zachodzić :D ahahahahha

tylko żeby mi w ciąży za bardzo nie urosły, bo będę narzekać że za duże i za ciężkie, i ciągle źle hahaahha

użytkownik usunięty
Vanessa100

kiedyś mówili, że jak się je dużo bananów to urosną... hahah, próbowałaś ?:DDDD czego to ludzie nie wymyślą :DDD

no właśnie... ze skrajności w skrajność... to już te małe chyba lepsze co nie? :D

buhahaah nie próbowałam tej terapii bananowej :D

no pewnie, niech sobie będą takie jakie są teraz :D gorsze problemy ludzie mają, a ja tu z cyckami dramatyzuję :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

spróbuj i daj znać jak efekty ha ha ha ha :D

otóż to :D brawo :D koniec tej cyckowej dramy :D

Czyli mam bardziej płaski cyce juhuu ! :D :D Ja nienawidzę push-up. Mam wrażenie, że ten push-up mi odstaję i widać to pod bluzką. Poza tym jak mam wypełniacze, to myślę, że ten biust jest za duży dla mojego drobnego ciałka :D :D

użytkownik usunięty
kisma

rozumiem... miałam podobnie... ale mam takie niewielkie push- upy więc efekt jest okej :D
a ile w ogóle masz wzrostu? :DDD

170 cm na dodatek drobna i zawsze miałam kompleksy. Chaciałam być mniejsza i grubsza, ale już się w miarę z tym pogodziłam. Nawet potrafię wymienic dwie swoje zalety, które podobją mi sie w moim wyglądzie :D Co jest u mnie dużym plusem, bo niektóre nawet tego nie potrafią :/

kisma

ja tak jak Gina nosze takie małe, delikatne push-upy :D

Vanessa100

U mnie też ewentualnie delikatne, ale takich całych wypchanych nie lubię. Ogólnie staniki kupuję sobie w H&M.

użytkownik usunięty
kisma

ha ha
też mam 170 :D
i wyzywanie od patyczaków było normą :D
ale teraz mam to kompletnie gdzieś i przyzwyczaiłam się calkowicie do swojej sylwetki :)))

Hahaah :D Najczęsciej krytykowały tłuste świnie, sory ale taka prawda. Zawsze chciałam powiedzieć ''to mniej żryj "' :D Nie mam nic do osób, które mają kilka kilo więcej, tylko wkurzają mnie takie, które są wredne. Jak nie chcą patrzeć na moje ciałko, to niech tego nie robią :D :D

użytkownik usunięty
kisma

zgadzam się całkowicie :)))

Chude czy grube, czy to takie ważne. Jestem babą, ale uważam, że jesteśmy wredniejsze niż faceci... smutna prawda, niestety :/

Zwijam się pomału. Dobranoc :*

użytkownik usunięty
kisma

Dobranoc :)))
kolorowych :*

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Moge Wam trochę oddać.
Któraś chętna?

sloneczkO_1

ja !!!!!!!! podnoszę rękę w górę :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Pakuję i wysyłam helikopterem :))

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahaha, nie ma to jak dyskusje o biuście :D niedługo będziemy znały wszystkie swoje wymiary :D

ocenił(a) serial na 5

Ha ha niezłe agentki jesteśmy :))

sloneczkO_1

Dzisiaj leciał Agent na tvn i odpadł Mateusz Maga, lubię ten program, ale zawsze zapominam, a w necie nie chcę mi się oglądać :)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ja nie ogladam tego programu.
Denerwuje mnie.

Widzę,ze 15 marca kończy Ci się limit na mercik :))

sloneczkO_1

Tak kończy mi się limit, ale przyzwyczaiłam sie już do Kismy, wolę ją bardziej od Merta :D Ale już nie będe taka, oddam Marg_ konto :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ha ha ha :))))

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

hahah, dokładnie :D
widziałaś zwiastun OK co zapodałam? :D robią co mogą, żeby zgarnąć widzów :D

ocenił(a) serial na 5

Tak widziałam.
Ciekawe to jest,ale jakoś nie moge sie przemuc do ogladania :)

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

ale serial dalej Ci się podoba, co nie? :)