hahha no może schudniesz ;) hahhaa a potem ogłosisz koniec pokuty i zjesz całą nutellę :)
taaa i nici z odchudzania hahahha :D
zjem taki bardzo wielki słoik Nutelli, Big Nutella
Gokce kiedyś w HA była zrozpaczona z powodu Demira i taki jadła, a ojciec aż się przeraził "dziecko, nie jedz tego !!!!" :D
hahaha oki my Ci pokażemy zdjęcie Berka Cankata i chęć na nutellę odejdzie w niepamięć ;)
wtedy będę miała ochotę zjeść berkusia :D:D:::D::D:D:D
widziałam na yt dziś scenę berka z Guzel Koylu i się rozpłynęłam och ach :D ale szczęściara z tej aktorki, tyle przytulanek z berkiem w zaledwie jednej scenie :D
jako pokutę powiesisz nad łóżkiem zdjęcie Metego i codziennie przed snem będziesz na niego patrzeć :)))))
ja zmykam oglądać vatanim sensin, bo już mi wrzucili do neta :D
Dobranoc Wam :)
słodkich snów :)
Hello w ten brzydki i deszczowy dzień :))))
życzę udanego piątku :))
do zaś :))))
Witajcie;)
U mnie dziś słonecznie , ale wieje halniaczek przyjemniaczek;) oj wieje;)
Udanego dnia i weekendu Wam życzę ;)
Wieczorem wywiewa mnie na mini imprezkę ;)
Do miłego zaś :)
hahhahhahha to super, że usłyszałaś :D krzyczałam przez megafon :D
witaj w niedzielę :D jak tam po imprezie ??
hahah a ja myślałam, że masz taki głos jak niania Frania ;) , że możesz zapowiadać pociągi bez megafonu ;)
imprezka super zostało wspomnienie i za rok znowu ;)
to super, że impreza super :D
ostatni raz na teleforum byłam w czwartek, wpadłam tam dzisiaj, a tam cisza, nic się nie dzieje ;(((
dobrze że mam jeszcze Was :D
hahaha oj co to hakny wywiał telef.... hahaha ;) a ponoć jest ostatni odcinek gwiazd
tak, tak, jest już przetłumaczony ostatni (4) odcinek YS na grupie :D
Jakbym znalazła się w towarzystwie mojego Berka Cankata, to obawiam się, że mogłabym zachowywać się jak tan panda na tym filmiku hahahhaah :D
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/ciekawostki,49/najczulsza-panda-swiat a-gdy-widzi-opiekuna-natychmiast-chce-go-objac,225100,1,0.html