O głupotkach i sprawach ważnych i różnych ;)))
Zakładamy kolejny wątek do zapisania ;)))
Dobranoc Siostry znikam ;))) dzięki za pogaduchy ale się zrelaksowałam ;))) mogę wracać do harówy ;))))
Słodkich tureckich snów ;))) wężów i czego tam chcecie ;)))
jak Siostry telepatki to Siostry ;)))
Merhaba przy tej mroźnej sobocie....
Właśnie przejrzałam 24 odcinek... parę scen.... może jeszcze obejrzę cały.... tylko dlaczego nie ma we mnie entuzjazmu już.... wcześniej na odcinki z napisami czekałam jak na szpilkach a teraz...... oj bardzo źle się dzieje w państwie tureckim, bardzo źle..... i jeszcze jedno wczoraj rano jeszcze myślałam, że obejrzę na YT odcinek 30 - przelecę sceny....zrezygnowałam.... poczekam na napisy o ile Dziewczyny będą tłumaczyć, ale chyba będą.... bo im się suma summarum odcinek podobał.....
Nie sądziłam, że uzależnienie od kiralika tam szybko mi przejdzie.... hahhaa scenarzystka turecka wraz z reżyserem .... skutecznie mnie wyciągają z nałogu kiralikowego;)))
Życzę Wam odpoczynku w sobotę ;))) relaksujcie się Siostry ;)))
Do miłego, ja dziś ma parę spraw na " mieście" więc raczej mnie nie będzie ;)))
Cześć Siostra właśnie przyszłam na chwilkę;)))
Co słychać ???
Czytałaś mnie ....
Tak ;) ciekawe że dziewczynom sie spodobał ten naciągany odcinek i jednak go tlumaczą. Ja nie zerkałam na niego więc ocenić nie mogę.
A Ty znów w biegu, końca nie widać...niedobrze bardzo.
A początek roku zawsze mam zarąbany a potem łapię oddech....
Ja co prawda miałam wczoraj przed południem jeszcze szczere chęci obejrzenia na YT tego 30 odcinka bo miałam wrócić wieczorem pomyślałam, ze wtedy zerknę.... ale otworzyłam odcinek i go zamknęłam.... straciłam cos ochote do obejrzenia.... co prawda pisałam tu z Siostrami i w tle zerkałam na końcówkę.... jak dla mnie szału nie było ....
24 też obejrzałam wyrywkowo.... może obejrzę cały.... ale nie wiem kiedy
Ty w styczniu chyba chcesz wypracować cały nadchodzący rok :D
Pracuś filmwebowy nam się trafił.
Co do kiralika ja nawet chęci nie mam :(
A tak w zasadzie do maja mam dużo pracy potem lekki oddech.... a tak się poukładało cóż zrobić ;)))
Wiem, że kiralik Ci nie podchodzi ale rozumiem Cię bo ja największy fan kiralika.... już odpuszczam oglądanie na okrągło .... i nawet nie oglądam w całości przetłumaczonych odcinków.... dopadło mnie zmęczenie materiału ;)))
Znikam na razie Siostra bo mnie życie realne trzyma za kark i puścić nie chce.... do miłego może jeszcze dziś ;)))
hahaa dobre jesteśmy rozmijamy się dziś ;)))
W takim razie wracam do mojego realnego życia.... które ostatnio zmusza mnie do nieziemskiego wysiłku;))) obym wytrzymała ;))))
Ja tez jestem przelotem.
Byłam ja zakupach , potem robiłam obiad.
Teraz poogladam sobie skoki w Zakopanem.
Miłego dnia siostry :-D
Przelamali się w końcu chłopaki i zdobyli 3 miejsce w druzynowce.
Zasłużenie , bo fajnie skakali :-D
Ja się cieszę , bo dawno nie widziałam takich uśmiechniętych chłopaków.
Mam nadzieję , że teraz będzie juz tylko lepiej :-D
Jutro konkurs indywidualny.
Jak Ci minął dzionek ?
Spokojnie :)
Ksiądz jednak do mnie zawitał i to dużo wcześniej niż zazwyczaj ;)))) .
Poza tym ogólnie nic specjalnego
Przyszedł 2 godziny za wcześnie. Akurat miałam wiaderko w ręce bo zmywalam podłogę haha. Gdybyś widziała moje zdziwienie
Ja tez wczoraj miałam się zabrać za 23 odcinek , ale zrezygnowałam , bo doszłam do wniosku , że oglądać bez entuzjazmu to tak jakby w ogóle nie oglądać.
Nie dobrze ze mną
Hello Słoneczko..... tak masz rację oglądanie bez entuzjazmu nie jest fajne.... ja obejrzałam pare scen z 24 odcinka resztę przewinęłam i tak naprawdę nie wiem kiedy obejrzę cały.... ojjj ze mną też źle....
No tak ;))) znalazłam parę chwil.... mam nadzieje, że od początku lutego już będę miała więcej luzu...
Hello Słoneczko .... mam dobre wieści jednak chyba obejrzę Adi , bo na okru zachowały się odcinki przetłumaczone do 7 a dalej będziemy się zastanawiać ;)))
To fajnie :D
Mam nadzieję,ze tam jeszcze będa.
Ja musiałam chyba źle szukac ,bo ich nie znalazłam ha ha
Zbliżam się do końca. Przynajmniej tak mi się wydaje ;))))
Uprzedzam, że Alice nie dorównam :D Ona powinna zostać profesjonalną pisarką.
Bądźcie wyrozumiałe dla mojej "tfurczości" :D
widziałam, że robi serial... a Ty film fajnie ..... mam nadzieję, ze nieoczekiwane zwroty akcji przewidujesz???
haha pewnie, że przewiduję nieoczekiwane zwroty akcji :D:D
Będzie i poważnie, i dramatycznie, i śmiesznie, i romantycznie :D