O głupotkach i sprawach ważnych i różnych ;)))
Zakładamy kolejny wątek do zapisania ;)))
na dziś już skończyłam pisanie ;)
no ostatnio forum się na wyludniło ;)
a jak wpadamy, to się mijamy :D
ktoś pojawia się i znika :D
Proszę :D
https://www.youtube.com/watch?v=CM07dzkhwxI&feature=player_detailpage
Skoro mamy piąteczek :D
Taka muza ode mnie :D
https://www.youtube.com/watch?v=w00P2EyL8f4&feature=player_detailpage
Hello Dziewczynki ;))) znowu wpadłam przelotem..... ja już nie wyrabiam na zakrętach :)
No mam nadzieję, że nie stracę ;))) chociaż dziś jeździłam wyjątkowo ostrożnie..... jak nie ja .... po drodze widziałam 2 stłuczki i chyba podświadomie wyhamowałam ;)))
no właśnie nie mam czego ..... powiem Wam jak kocham moją robotę to w tych dniach jej nienawidzę.....
hhahahahha Vanessa dobrze, że piszę z podłogi ;))) a chwyciłabym się chętnie tylko by mnie Ziuta zagryzła..... ahhahaah
A faktycznie Siostry w końcu Muszkieterki jesteśmy, a że nam coś nerw na Szogunka przeszedł to teraz na Ziutę zrobimy nalot.... militarnie jesteśmy świetnie przygotowane... rozumiem, że helikopter w gotowości ;)))
Oczywiście stoi na dachu zatankowany do pełna .
Dajcie znak a po Was przylecę :D
Rzeczywiście nerwy na szogunka jakby mniejsze.
To przez to ,ze nie oglądamy juz dalej.
Albo przerzucamy go na Defne.
Ha to się nazywa gotowość bojowa;)))
A idź z tą scenarzystką kiralika.... zrobiła z Defne taką kwokę, że się odniechciewa.... ale już z Marzenką w spoilerach dywagujemy, że jednak cnota Defne nie służy .... jak Oyku hahaha
Tak czytałam Was .
Dobrze,ze siedze na podłodze ,bo co jedna to lepsze teksty :D
Gdzieś te napięcie musi isc.
Jak nie w dół to niestety w góre ha ha
A jeszcze a propos węża zwłaszcza Serkana to powiem Ci że Dziewczyny na teleforum potrafią bronić swojej własności i są dosyć zazdrosne.... my tutaj jesteśmy jednak tolerancyjne;)))
Dokładnie.
My się ze wszystkim dzielimy :D
Co Twoje to moje a co moje to nie ruszaj ha ha
Biedaczko Ty nasza.
Rzeczywiście trzeba uważać na drogach podwójnie,bo niektórzy jeżdża jak szaleni
Ty uważasz a ktos inny w Ciebie uderzy .
dokładnie dlatego nie przepadam za jazdą zwłaszcza w zimie.... a propos u mnie już - 14 stopni mrozu.... hahhaha chyba jestem nienormalna ale podoba mi się taka zima;)))
Ja lubię snieg,ale nie koniecznie mróz ha ha
Ale niestety bez mrozu nie ma śniegu :D
Mnie się śnieg podoba, a na stokach to szaleństwo... tylko nerwa teraz mam bo ze względu na kontuzję w tym roku nie pojeżdżę na nartach :)
hahhaa e sanki by się pode mną rozleciały ;))) może na worku z sianem..... hahhaa tylko skąd siano wziąć ;)))
"tylko skąd siano wziąć ;)))"
mam skojarzenie, dziś ciągle mam skojarzenia :D
siano weź ze stodoły, tej co byli na wsi Oyku i Ayaz w KM ;)))
Tęz mi sie tak skojarzyło :D
Szkoda,ze nie rozwineli wtedy tej sceny.
Mogłobyc fajnie :D
hahaha jakby rozwinęli tę scenę to miałybyśmy wtedy ubaw..... ohoho nie musiałybyśmy czekać na erotyczną noc do października ;)))
A siano mam skąd skombinować nie ma obawy ;)))
Skojarzenia co byśmy bez nich zrobiły ;)))
haha właśnie włączyłam na żywo 30 odcinek kiralika .... hahaha a tu Szogunek w rozpuszczonych włosach.... nawet nerwa nie mam..... trzeba przyznać seksownie wygląda
No ładnie.
Mówiłam,ze jako aktor nie jest taki zły, tylko taka postac gra :D
Coś nie dobrego się z Toba siostra dzieje.
Jesteś zachwycona szogunem :D
Kochana już mi tak entuzjazm z kiralika opada, że nawet mi się szogun zaczyna podobać, to znaczy postać nie ...ale aktor jest seksowny co poradzić lubię taki typ ;)))
Hej Siostra ;))) My tu gadu, gadu, a Tobie 11 000 komentów minęło ;))) Brawo TY :))))
Lub sobie lub
Każdy ma jakiś typ :D
Mnie się podobają blondyni z niebieskimi oczami.
No i mam,ale w wersji mini
W wersji maxi sa tylko oczy ha ha
hahhaa a ja nie przepadam za blondynami z niebieskimi oczami.... prym wiodą bruneci z ciemnymi oczami i wysocy.... czyli wypisz wymaluj Baris ;)))
Żeby nie było bruneci też mi się podobają.
Nie jestem wybredna biorę wszystkich przystojnych ha ha
hahaha Słoneczko rozwalasz mnie dziś ;)))
ja z wiekiem zauważam nie tylko urodę ;)) hahhaa ale pojechałam.... aczkolwiek ciężko mnie czasem zachwycić .....