O głupotkach i sprawach ważnych i różnych ;)))
Zakładamy kolejny wątek do zapisania ;)))
Tak do Ciebie ha ha
Na komórce źle mi sie patrzy a poza tym robiłam parę rzeczy na raz ha ha
a skomentowała to jakoś i nasze tu działania ;))) wiesz nie mam czasu Was teraz czytać na teleforum ;))))
Zaczęło się od tego, że jedna dziewczyna pyta się o co chodzi z tym Wężem, bo czyta o nim i na teleforum i na filmwebie.
Dziewczyny się zdziwiły, że na filmwebie też i postanowiły tam zajrzeć :D
W dodatku marta napisała do Alice13, że koniecznie musi zajrzeć na fw również z innego względu - jej twórczość staje się słynna ;)
i Alice zajrzała i kapnęła się że ja to ja ;))
Poza tym laski oburzyły się trochę, że Wąż zapuszcza się na obce tereny (czyli do nas na filmweb), a przecież jego dom to teleforum :D
Napisałam im że jak Wąż czasem gościnnie wpadnie na filmweb, to nic się nie stanie :D
I żeby nie były takie i podzieliły się Wężem, on sprawia tyle radości :D
hahahhaha ;)
tu na kiralik raczej nie zaglądały, tylko na forum Sezonu.
Alice napisała, że zdradziła mnie skopiowana wypowiedź na temat piosenki Roxette o wstępie instrumentalnym w temacie Sezonu :D
Aha,bo ja ostatnio nie czytałam Was na teleforum
Mam parę stron do ogarnięcia.
Ja właśnie tez się kapłam ,ze tam jestes ,bo pisałas takie same tresci ha ha
to w temacie serkana
s. 250 http://www.telenowele.fora.pl/aktorzy,76/serkan-cayoglu,30724-3735.html
s. 251 http://www.telenowele.fora.pl/aktorzy,76/serkan-cayoglu,30724-3750.html
Myślałam nad tym kilka dni i nic.
I nagle wczoraj wieczorem przed snem wpadło mi do głowy kilka pomysłów. I dziś nad ranem też ;)
Zatem Kobieto skoro wena twórcza Cię ogarnęła pisz ;)))) póki pomysł gorący :)))) miłego pisania znikam Siostry ;)))
Tobie też miłego ;)))
a propos bo my tu coraz mniej o kiraliku hahaha ze względu na chorobę Barisa w piątek będzie odcinek z czasów młodości tak w skrócie.... najśmieszniejsze jest to, że wszyscy aktorzy zostaną odmłodzeni na potrzeby tego odcinka ( bo to będą lata chyba liceum Omera i Sinana) a tylko Omera zagra inny aktor..... zobaczymy co to będzie ale już brzmi dziwnie :)))
Kiepski pomysł. Mogli sobie darować ten odcinek albo iść dalej do przodu bez Barisa.Mógł wyjechać gdzieś czy co,a nie jakieś takie akcje co się ani kupy ani dupy nie trzymają.
Coraz gorsze pomysły moim zdaniem.
hahahaha uświadomiłaś mi jedną rzecz w tej chwili,wcześniej nie zwróciłam uwagi hahaha
Może Barisa zagra inny Omer :D
hahaha skoro tak debatujecie tu link do zwiastuna 30 odcinka ...
https://www.youtube.com/channel/UCVKo-TGjnJPwq_vDzz8rcMg
Czy tylko mnie się wydaje,że jakiś taki mało zachęcający?Jakby sami stracili wiarę w serial...albo ja uprzedzona jestem
Nie tylko Tobie się wydaje, że to strzał w stopę;))) hahah mam podobne odczucia;)))) generalnie na Turkach mści się, że robią odcinki na bieżąco.... jakby mieli 2 zrobione do przodu to nie musieliby robić czegos na prędce......
Bo zanim 2 odcinki by przeleciały to Baris zdążyłby się wykurować i byłoby po sprawie.... mogli też tak jak piszesz wysłać go do Włoch do kontrahenta a odcinek nakręcić z innych wątków, a że scenarzystka tak prowadzi wątki, że pewnie nie dało się rozciągnąć wątków pobocznych to mamy odcinek dziwoląg.... mnie najbardziej śmieszy fakt, że tylko Omera gra ktoś inny młodszy reszta przeszła lifting.... trzeba było chociaż Defne zrobić inną już byłoby inaczej.... a tak ze zwiastuna wynika, że Omer młodszy o 10 lat co najmniej a Defne tylko rok.... hahahaha
Turcy jak Rosja to stan umysłu jednak ;))))
Odcinek dziwoląg-podoba mi się to określenie,idealnie pasuje XD
A jak się okaże,że Baris jednak nie da rady wrócić w terminie to ciekawe jak wybrną z sytuacji.Przecież nie będą krecić drugi raz tego samego i cofać się w czasie.
No określenie mi się udało ;)))
Baris już wrócił do pracy ponoc w tym tygodniu to powinni kręcić już normalnie.... ehhh mało zapobiegliwy ten naród nie przewidzieć takiej sytuacji ...... hahaha
Czyli spadek formy kiralika to pewnie przez śnieg w Turcji.... tak się scenarzystka i reżyser rozstroili śniegiem, że im bawłańskie odcinki wychodzą ;))) hahaha dostałam głupawki ;)))
Powiem tak. Ten odcinek to jakaś porażka.
Poza tym ja w dalszym ciągu nie zobaczyłam do końca 23 odcinka.
Masakra.
Jak juz wcześniej pisałam choćby się waliło i paliło to ja musiałam zobaczyć .
A teraz no cóż.
A ja dalej nie widziałam nawet 18 odcinka,nie wspominając już o dalszych i przykro mi to stwierdzić,ale raczej sie za nie nie zabiorę w najbliższym czasie ( jeśli w ogóle nastąpi taki moment).
Kolejne nie zachęcają do oglądania,więc tym bardziej lipa
Szkoda co gadać.
Ja nie rozumiem tych Turków.
Każdy dobry serial muszą tak zepsuć?
U nich logiki nie uświadczysz.
Zazwyczaj jak serial się świetnie zapowiada to potem przychodzi rozczarowanie.
Margoargo agentko ty nasza pojawiasz się i znikasz :-D
Żyć bez Nas nie potrafisz :-D
Generalnie ogólny zarys odcinka jest, mam w myślnikach wypisany :D (tylko trudniejsze jest zgrabne ujęcie tego w całość, dialogi, opis, logiczne powiązanie żeby miało ręce i nogi haha itp.) Ale radzę sobie ;))))
Jestem na 4 stronie Worda ;)