PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 575  ocen
8,2 10 1 575
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O głupotkach i sprawach ważnych i różnych ;)))
Zakładamy kolejny wątek do zapisania ;)))

sloneczkO_1

dziewczyny, polecałyście komuś autorskie odcinki Alice13?
Bo mi się pyta "Czy to ty rozpropagowałaś moją pożal się boże twórczość na filmwebie bo jest bardzo dużo wejść na mój temat w serialach zakończonych, a nas na pewno nie ma tyle na forum i zastanawiałam się skąd taki bum na moje wypociny"

sprawdziłam przed chwilą - 204 wyświetleń jej tematu

Vanessa100

Ja nic nie polecałam,nawet w temacie jej odcinków nie jestem i się nie orientuję

madzik_867

Aha ok ;)

Vanessa100

Nie śledzę od dawna wątku KM itp,więc jestem ostatnią osobą,która może coś polecić. Poza tym komu...wszystkie Siostry są tutaj :D

madzik_867

komu? może sąsiadkom? hahahhaa ;))

Vanessa100

Sąsiadki u mnie nieszczególne,poza małymi wyjątkami :)))) sąsiedzi tym bardziej hehe.

Co słychać u Ciebie ciekawego?

madzik_867

u mnie też sąsiadki nieszczególne haha ;)

Co u mnie ciekawego? Piszę ;)

Vanessa100

Bardziej mnie martwi,że fajnych sąsiadów nie ma w pobliżu. Żeby kogoś wypatrzyć to trzeba się w centrum miasta zapuścić hahaha

madzik_867

hahahha ;)

Vanessa100

Dla mnie to nie jest śmieszne hahaha

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Nigdzie nie mówiłam.
Nawet na fb.
Tylko tutaj o tym pisałam.
Jak widać dużo osób Nas czyta.

Margoargo

Hej siostra::) Również Szczęścia w Nowym Roku :).
W porządku u mnie, a u Ciebie?...poza tym wciągnął mnie mój własny Omer :):D
Mam duże zaległości w serialu i nie wiem co się tam teraz dzieje, aczkolwiek oglądam zwiastuny :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Witaj, witaj chlebem i solą Cię serdecznie witamy ;)))

U mnie ok;))) za dużo pracy za mało wolnego czasu ostatnio ;)))
No proszę prywatny Omer bywa wciągający gratulacje ;)))

My tutaj coraz częściej gadamy o czymś innym niż o kiraliku..... coś nas Turcy zmęczyli swoimi pomysłami, a raczej brakiem przełomu w relacjach Defne Omer....
Jeśli przeczytałaś chociaż część komentarzy to wiesz, że bez entuzjazmu podchodzimy do serialu..... Madzik odpuściła w ogóle, ja już nie jestem taka zafiksowana...... Słoneczko też wyhamowało..... oj źle się dzieje w państwie tureckim ;)))

Denerwuje nas już, że ciągle Omer nie wie o umowie i Turcy fundują nam huśtawki nastrojów to nas bawiło raz może 2 razy ale trzeci raz już jest nudne...... straciłyśmy impet w oglądaniu..... ja która nie odpuszczała odcinków po turecku i czasem przeglądałam jeden odcinek parę razy teraz szybki przelot przez odcinek i czekam na napisy.....

Margoargo

Prywatny Omer, niektórym się powodzi haha ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello Siostra ;))) dokładnie niektórym się powodzi ;)))

Jak to mówią co komu przeznaczone to go nie minie ;)))
Tak, że Kobito wszystko przed Tobą ;))))

Spadam już do mojego realnego życia jeszcze parę dni takiego maratonu i podłączą mnie do respiratora ;)))
Miłego dnia ;)))

Margoargo

a czy Omer i Defne są teraz razem, czy dalej nie? Wiem tylko, ze Defne współpracuje z Yasemin :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Pytanie na którym odcinku skończyłaś... bo 14 to początek bycia razem i koniec - akcja szkło.... 15.16.17 i 18 to generalnie wojenka w bardzo dużym skrócie.... 19 pogodzenie 20,21,22 słodko razem po czym kaboom i znowu rozdzielenie...od 23 do 26 wojenka.... 26,27,28 próby pogodzenia 29 dalsze próby ale dalej nie są razem.... 30 odcinek będzie dziwny.... zobaczymy czy pogodzą ich definitywnie w 31 ..... tyle w skrócie ..... w 20 odcinku były nawet oświadczyny Omera... mały zgrzyt i 22 ponowne plany małżeńskie protów .... ale niestety .... koniec 22 odcinka kabOOOM ;))) ....tyle w telegraficznym skrócie.... mam nadzieję że coś Ci się rozjaśniło....

Margoargo

ja nie ogarniałąm odcinków po tym jak Omer dowiedziała się, że Defne współpracuje z Omerem :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Czyli skończyłaś na 9 odcinku bo to było na końcu ;)
Ok jak będę mieć wolne moce przerobowe to Ci napiszę coś więcej o tych odcinkach jeśli chcesz ;)))

Margoargo

po polsku jestem na 13 odcinku :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

A to akcja słynny całus już za Tobą..... to był fajny odcinek zatem jak znajdziesz czas zobacz 14 i dalsze chyba, że chcesz streszczenie..... ale w weekend, bo teraz brak mocy przerobowych :)

Margoargo

ja jeszcze z Wami tutaj byłam jak przypuszczałyśmy, że Omer oświadczy się Defne :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Tv puls ma zamiar po "Za głosem serca " emitować jakaś kolejną latynoska telke " oblicza miłości" :-D

sloneczkO_1

Oglądałam tą telke w oryginale,głównie dla Livii Brito,którą lubię. Fajnie wyglądała z Juanem Diego :)
Początki spoko,ale później nuda i oczywiście oglądałam wybiórczo .

madzik_867

Livia gra tutaj protkę?

Vanessa100

Tak :) całkiem nieźle jej wyszło. I wyglądała dużo lepiej niż we Włoszce. Jej look bardziej mi się podoba

madzik_867

Widzę, że kariera Livii Brito się rozwija ;)

To ta tela z Marcelo Cordobą. Podobno gra tu fajną postać

Vanessa100

Marcelo gra policjanta z tego co pamiętam :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Aha a właśnie się zastanawiałam skąd ja znam ha ha

Czyli standard. Najpierw fajnie , potem masakra.

sloneczkO_1

Bywało dobrze,bywało słabo,ale przyjemnie się na nich patrzyło. Mieli chemię wg mnie ;p

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Jak będę miała czas to lukne.

Ja wróciłam do oglądania " Na dobre i na złe" bo chce zobaczyć wątek Wiki i Adama.
Oglądam tez "Na sygnale" ( leci po Ndinz) , bo tam mnie ciekawi wątek Martyny i Piotra.
Tak się kręcą wokół siebie już od 3 lat i podobno ma coś tam między nimi ruszyć :-D

sloneczkO_1

Ja kiedyś oglądałam Na dobre i na złe ale znudziło mnie. Na sygnale nie zaczęłam .
Tak jak pisałam wczoraj,nieco wybredna jestem :D

madzik_867

Dobra, znikam na dziś ;)
Do zobaczenia ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dobranoc :-D

Ja tez znikam :-D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No rzeczywiscie strasznie wybredna jesteś ha ha

Życze Ci ,zebys znalazła to czego szukasz

P.S. Przegoniłam Cię w ocenionych produkcjach :D

Zapomniałam jeszcze o serialu " Filary Ziemi "

sloneczkO_1

Hahah
Filary ziemi oglądałam. Bardzo fajny serial ;)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No właśnie widziałam ,ze widziałas jak oceniałam ha ha

sloneczkO_1

"No właśnie widziałam ,ze widziałas jak oceniałam ha ha"

Śmiesznie zabrzmiało ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ha ha

To tak jak ten kawał :
- Nie widzisz,ze nie widzę
- Nie widzę
- No widzisz

sloneczkO_1

W Na dobre i na złe kiedyś było podobnie:
(pacjent) - Panie doktorze nic nie widzę.
(Dr Konica) - Widzę.

;)))))

sloneczkO_1

Ja Na sygnale od dawna nie oglądam ;)
Jak oglądałam początkowe odcinki, to myślałam, że będzie coś między młoda Martyną a lekarzem Wiktorem Banachem, ale nie :D

Margoargo

Wróciłam!!!!!! :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

No nareszcie ;)))) witaj Siostra ;))))

Paula1008

Lepiej późno niż wcale :D

Paula1008

Paula, witaj ;))

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

Witaj siostro :D

Margoargo

Ale miłe przywitanie, dzięki siostry, długo mnie tutaj nie było :D...trochę byłam zajęta swoim Omerem :D
I nawet nie wiem co się dzieje w serialu, aczkolwiek oglądałam zwiastuny :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Bo my tutaj pamiętamy o Siostrach nawet jak nam zaginą w akcji ;))))

Margoargo

Tęskniłyście za mną? :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

No oczywiście, że tęskniłyśmy nieraz w postach o Tobie pisałyśmy i ja parę razy do Ciebie pisałam, ale już teraz wiem zajęta byłam prywatnym Omerem ;))) więc Ci wybaczam nieodzywanie się ;)))