O głupotkach i sprawach ważnych ;))) Kolejny do zapisania ;)
Madzik trzymaj się jesteśmy z Tobą ......
Taką fajną postać zabijają.... aj, co żądza władzy robi z człowiekiem....
Cześć Słoneczko ja też obejrzałam co prawda nie cały oczywiście urywki.... ale stagnacja mnie męczy.....
hasło Nihan do Defne jak wieczór gadały... wtedy co Defne wysłała masło orzechowe Umusiowi jest najlepsze....
Nie dziwię się .... On stara się siebie chronić ......
Ciąg dalszy głupiego zachowania Defne mnie wykończy ;)))
Witaj.
Mnie się najbardziej podobało jak oboje na siebie czekali a przyszedł ktoś inny :
" czekalas/ les na mnie.jeszcze czego "
Ta prowokacja piórem oraz to jak Defne rozmawiała z Iz a Omer ledwo wytrzymywal , aż się o drzwi u Sinana oparł.
I jeszcze jak się ta ciocia Nihan umalowala jak na swaty przyszli.
Lepiej mi się podobał niż poprzedni.
No bo generalnie lepszy był ten odcinek 27, ale jednak ja już oglądam nie na wdechu.... tylko czasem z przekąsem.....
Generalnie denerwuje mnie zachowanie Defne... po prostu porażka .... Umuś za to ma ubaw po pachy ;)))
No mizianie piórem miało na celu... sprowokować Umusia do przyjścia do Defne .... i nareszcie Defne postawiła na swoim..... oj. oj. ona zachowuje się jak za przeproszeniem rozkapryszona gówniara....
A teraz zapodaję zwiastun 33 odcinka....
fani w Turcji i Dziewczyny na teleforum prowadzą intensywne dochodzenie i analizę wzroku Umusia w windzie... Umuś jak na zdrowego faceta przystało patrzy na dekolt .... jak go Defne tak eksponuje to ma nie patrzeć ;))) hahaha
https://www.youtube.com/watch?v=lg22XIXeX0s
hej, jeszcze wskoczyłam przed snem na forum ;)))
Z plotek z teleforum wynika, że ponoć kiralik ma być do czerwca ..... ło matko co oni chcą zmieścić w 20 odcinkach.... czy ich już całkiem pogięło ......
Pozdrówki ;)))
Po pierwsze śliczny awatar.
Po drugie o matko.
Oszaleli.
To ma leciec do końca czerwca i potem koniec czy jeszcze 2 sezon?
Nie mam pytań .
Hello Siostra ;))
Dzięki;)) miałam potrzebę zmiany ;)))
a tu przetłumaczony zwiastun 33 odcinka ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=b0INfejzi7o
Z wywiadu , który Onur ( Koriś ) udzielił wynika, że na początku czerwca będzie koniec tylko nie wiadomo czy I serii, czy całości.... czyli jakby na to nie patrzeć jakieś 15-16 odcinków przed nami..... hmmmm czyli zakładają 50 odcinków.... nie wiem, co oni chcą wymyślić w ciągu tych 15 odcinków.... jak już wieje nudą....
Hello ;))
Tak już lepiej... tylko pracy masa .... oj jak ja nie lubię początku roku ..... ble...
Co do Kiralika ... nie wiem już co myśleć, entuzjazm opadł... więc będę oglądać dalej, ale już nie po kilka razy niektóre odcinki jak mi się zdarzało w początkowych odcinkach.... no i metodą nie cały odcinek tylko urywki.... co prawda 29 muszę obejrzeć cały, bo obiecałam Marzence naszej torpedce ;)))
Kiedyś tutaj tak często dywagowałyśmy nad zwiastunami, analizowałyśmy odcinki na czynniki pierwsze , a teraz.... hmmmm ... krótko o odcinku co na się podoba co nie.... i tyle...
I poparz Słoneczko gdyby scenarzystka była rozgarnięta.... to trzeba było bombę o umowie walnąć wtedy nad rzeką.... dopiero by się akcja rozwinęła.... jak tylko będę mieć trochę więcej czasu to napiszę ten alternatywny scenariusz....
Nawet Marzenka przestała się po zwiastunach nastawiać na odcinek.... po prostu czekamy do piątku i zobaczymy co w trawie piszczy....
Margoargo, obejrzałam ten zapodany przez Ciebie zwiastun Kiralika.
Ostatnia scena - wzrok Umusia w windzie hahahhahaha ;))
Hello ;)) No widzisz to jest zdrowy facet wie gdzie ma patrzeć ;)))
Zajrzyj na 595 stronę teleforum o kiraliku zobaczysz zdjęcie analizę... gdzie patrzy Omuś ;))) hahaha
Są jeszcze tacy zafiksowani fani, którzy zapodają takie analizy.... a mnie coraz bardziej w kiraliku dopada zmęczenie materiału.... już widać to po tym, że przetłumaczonych odcinków nie oglądam całych, tylko sceny lub fragmenty.... dla mnie nowe prawdziwe otwarcie miało nastąpić w 23 odcinku nad rzeką.... Omer dowiaduje się od Defne o umowie i wszystkich zamieszanych..... i zaczyna się akcja....
A nie jak teraz dokładają Umusiowi problemów.... Defne niczym Batman ratuje Umusia.... i kiedy ten znowu się odsłoni i zapragnie być z Defne zaś będzie kaboom..... takiej przewidywalności mówię stanowcze nie.....
hahaha właśnie robią mi zimny prysznic ;)))), ale już niedługo zimny prysznic scenarzystce i reżyserowi zrobią widzowie.... kiralik był 2 w piątek w ratingu i do karagula spadek widzów o 1 mln.... a ponoć w tygodniówce był 7 ..... czyli idzie " ku dobremu" jak kiedyś KM
A to jest kaptur od kurtki, niestety zdjęcie było za duże więc musiałam zmniejszyć do awka....
A zdjęcie jest z sesji dla cosmopolitana...
Zbliżamy się nieuchronnie do końca wątku, chyba trzeba będzie założyć kolejny o głupotkach ;))) My jesteśmy jednak the best ;)
ok, do zobaczenia :D
komedia Mafia może być :D
to głupkowata parodia Ojca chrzestnego oraz różnych filmów mafijnych ;)))
Wczoraj obejrzałam końcówkę komedii "Mafia" z 1998 r. (już kiedyś to oglądałam). Parodia "Ojca chrzestnego" oraz różnych filmów o mafii.
I tak sobie pomyślałam, o tym, o czym już wspominałyśmy nieraz - że fajnie byłoby zobaczyć w takiej roli Serkana mafioza :D
(mówię o tych poważnych produkcjach mafijnych, a nie o tej głupkowatej parodii )
I mi się przypomniało to zdjęcie z teleforum ;))
http://images76.fotosik.pl/6/243f7c4b64474570med.jpg
Podpis Alice13 - "Turecki Ojciec Chrzestny"
Tą fotkę nasza msitrzyniF1 skomentowała tak:
Tylko zamiast kota ma psa :D
http://i8.imgiz.com/rshots/7969/kiraz-mevsimi-oykunun-ayaza-hediyesi-22-bolum_79 69199-2368_640x360.jpg
Jakiś film czy serial coś jak nowy Ojciec Chrzestny albo nowa Rodzina Soprano ;))))
i oprócz Serka mogliby też grać inni przystojniacy - Baris, Deniz, Kurt z Imperium.
I oczywiście różne intrygi, kopanie, dołków, tajemnice :D
Seks :D
A tak mi się marzy :D
Musze zniknąć niestety... Vanessa potrzymaj Madzik za rękę, bo dla niej to trudny czas ;))) Siostra zostajesz na posterunku;)
Ja sie przerzucam na inne telki.
Jestem w trakcie ogladania brazylijskiej " W niewoli przeszłości " a potem luknę na argentyńska " Moja nadzieja"
Taka odmiana.
Ha ha
Kobieta potrzebuje odmian w zyciu.
Albo zmiana fryzury albo garderoby a ja robie zmiane telek .
Oczywiscie na 1 miejscu i tak zostanie KM
Ja generalnie lubię zmiany,więc ciągle coś zmieniam. Zmiany to nic złego :D i można zacząć od seriali :)))
Dzielna jesteś,że obejrzałaś :D
Jak dla mnie strasznie rozwleczony ten odcinek,dziwnie go podzielili :)
"Jak dla mnie strasznie rozwleczony ten odcinek, dziwnie go podzielili :)"
zgadzam się.
najpierw dwieście lat jechał i jechał, a potem szedł do tego namiotu i szedł ;)))))
podobała mi się muzyka, która dziś leciała w scenie gdy Mustafa ze świtą jedzie końmi do sułtana.
dość długo leciała ta melodia, ale fajna :D
taka jakby nowoczesna :D
Turcy uwielbiają przedłużanie i budowanie napięcia,ale momentami za długo to trwa.
Muzyka ogólnie mi się podoba,taka w klimacie jest.
albo ten mustafa taki sprawny albo ci zabójcy na czarno z zakrytymi twarzami tacy nierozgarnięci - mustafa jak długo się wyrywał i wyrywał ;)
on jeden, a ich kilku ;)
Nawet nie dał mu dojść do słowa ani się wytłumaczyć.Od razu uwierzył. Poza tym bał się,że syn odbierze mu władzę.
A Mustafa zawsze był wierny i oddany,nie zasłużył na to co go spotkało. Przez cały serial obrywał choć wcale nie powinien :(
Ja co prawda nie oglądałam ale łączyłam się z Tobą w bólu, masz rację teraz smutne sceny widziałam gdzieś fragment jak matka Mustafy go żegna ..... oj rozdzierające sceny....
mnie było żal jego brata Dżihangira,który się załamał kompletnie po jego śmierci i umarł z rozpaczy. Okropne :(