O głupotkach i sprawach ważnych ;))) Kolejny do zapisania ;)
Przypomniało mi się jak Ayaz z Oyku film oglądali.
" patrz fajny moment , ale on już zabił 3 osoby " ha ha
Wtedy Oyku wstała i poprosiła Ayaza, żeby włączył film, w którym jest miłość między mężczyzną i kobietą, przyjaźń, coś tam jeszcze....
Ayaz - Ale kto ogląda takie filmy? To nudne (hahahhhaha :D)
Mogli sobie wtedy włączyć Sezon na miłość ;)))
albo w odcinku 12, poszli do kina
- jaki film - sensacyjny czy romantyczny?
Ayaz - romantyczny to nudny, chodźmy na sensacyjny, przyda nam się trochę emocji :D
a potem, jakie Ayaz robił miny w kinie i udawał, że nie zauwaza, że Oyku się do niego dobiera hahhaa ;))
no nie, ten serial można w kółko wspominać :D
ciekawe, co powiedzieliby oglądając Sezon na miłość
- hmmm, ale oni są z wyglądu do nas podobni ;))))
madzik, mówiłaś, że podobała ci się ta piosenka z Eurowizji
https://www.youtube.com/watch?v=gSWbx3CvVUk
ten facet jest podobny do jednego z One Direction :D
Dokładnie siostro.
Zgadzam sie.
Temat za niedługo zajechany na cacy a o Kiraliku pare tylko komentarzy.
Ogladałam przetłumaczone sceny z 32 odcinka.
Omer zaczyna śledztwo i ciagne nagabuje Defne,zeby powiedziala mu prawdę a ona nic.
Cos czuję,że sam sie dowie.
Jak juz pisałam wczesniej predzej w Afryce spadnie snieg niż wybuchnie bomba w Kiraliku , tymbardziej,ze chca według plotek krecic jeszcze jakies 20 odcinków.
Hello;))) dokładnie Omer znowu daje szansę Defne, żeby mu powiedziała.... a ona idzie w zaparte...cóż zrobić scenarzystka poszła tą drogą i nic nie poradzimy.... mam po prostu entuzjazm spada do tego serialu.... Wam szybciej niż mnie....ja się jeszcze nie przerzucam na telki latino.... jakoś nie mam do nich serca... raczej nic nie będę oglądać jak kiralik mnie już ewidentnie wkurzy ;)
Niestety temat z wynajmem... kiedy już większość wie tylko nie Omer już się zrobił żałosny..... i Omer dowie się jak znam życie od Sude, bo ona ma z nim rachunki do wyrównania, a to psycholka i się a psychole się nie zmieniają..... dopokopie mu w ostatnim odcinku I serii..... hahahaha..... Mam nadzieję, że nie będą się bawić w II serię, bo nie mają już kompletnie pomysłów..... a Dziewczyny z teleforum jeszcze zafascynowane, chociaż już wśród nich słuchac głosy, że serial się psuje....
Ja potrzebuje takiej odmiany , żeby mnie coś nie wzięło , bo wtedy nie będę mogła z Wami tu być.
Ja też nie przepadam za telkami latino , ale te zapowiadają się ciekawie :-D
Słoneczko nawet jak nie będziesz oglądac kiralika to zaglądaj na forum jak widzisz my jak zwykle o wszystkim tylko nie o kiraliku ;)))
Spoko będę tu do Was zaglądać codziennie.
Tak łatwo się mnie nie pozbedziecie ha ha
Jeszcze dam mu szansę i coś tam będę oglądać , ale z dużą rezerwą.
To kamień spadł mi z serca ;))))
ja też oglądam już z coraz większym przekąsem..... sądząc i po ratingu i po ilości widzów.... Turcy chyba też już mają dość kręcenia się w kółko..... i chcą prawdziwej bomby a nie niewypału w postaci wprowadzenia się Defne do Omera, tylko dlatego, żeby o nim nie plotkowano..... powód jak cholera hahahhaa
No i jeszcze fanki na FB chcą się zabić za odcinki przetłumaczone i ciągle mają pretensje do Dziewczyn kiedy odcinek..... połowa z nich nie potrafi poczytać komentarzy i dowiedzieć się kiedy będzie odcinek udostępniony, tylko zadają jedno i to samo pytanie.... co się dzieje z tymi ludźmi.... czy zjechanie niżej i przeczytanie informacji to taki problem???? Ja chyba jakaś dziwna jestem.....
Powiem Ci, że mam czasem wrażenie, że niektórzy ludzie nie zdają sobie sprawy ile czasu trzeba poświęcić, żeby przetłumaczyć 2 godzinny odcinek, wklepać napisy.... a one się domagają kolejnego odcinka jakby to ciasto było i można go zrobić w godzinę..... porażka....
Dziewczyny muszą rozłożyć w czasie dodawanie odcinków, bo tłumaczki tłumaczą kiedy mają czas, przecież im nikt za to nie płaci.... normalnie nóż się w kieszeni otwiera jak się to widzi..... Dziewczyny tłumaczki już w zasadzie są na bieżąco.... i wcale się nie zdziwię jak nedługo na FB dostaną Dziewczyny informację dlaczego nie ma napisów do odcinka, którego jeszcze Turcy nie wyprodukowali hahahah
Dokładnie.
Wkurzają mnie takie komentarze.
5 odcinków dzieli nas do wyrównania.
Dziewczyny uwijaja się naprawdę szybko a te ciągle pytają.
O 58 KM tez , bo miał być w zeszłym tygodniu a niestety go nie ma.
Masakra.
ledwo dostały odcinek i hasło " dziękuję, proszę o następny.... tak bo to bar..... barman wypiłem piwo podaj drugie....."
28 odcinek jest skończony, ale Adminki wiedzą co robią, bo jak teraz udostępnią 28 to na 29 trzeba będzie poczekać 1,5 tygodnia.... już widzę tę irytację na FB....
29 jest przetłumaczona tylko trzeba jeszcze wklepać napisy.... a to trwa.... 30 Marzenka już prawie kończy tłumaczyć więc znowu trzeba wbić napisy.... 31 Kasjopeja też już pewnie tłumaczy więc skończy niedługo.... 32 ma tłumaczyć marrgott o ile już nie tłumaczy.... czyli wszystkie dostępne odcinki są już obstawione.... tak blisko odcinków tureckich już jesteśmy, a tym ciągle mało.... ehhh im jeszcze entuzjazm nie opadł jak nam dlatego się fiksują na każdy odcinek.....
Właśnie takie niecierpliwe.... przecież można obejrzeć coś innego w tym czasie, albo pooglądać po turecku, albo angielsku jak im już tam śpieszno..... niektóre dopadły serial niedawno i żądają niewiadomo czego, a akurat ten serial będzie tłumaczony do końca.... cilek już ma II podejście, dobrze, że Marrgott się zaoferowała do tłumaczenia, bo pewnie dalej nie byłoby tłumaczeń ..... ile problemu jest z Adi....też na razie nikt nie tłumaczy dalej..... a kontrakt chyba z II serii jest dopiero przetłumaczonych 3, czy 4 odcinki.... tak, że na kiralik nie ma co narzekać bo tłumaczenie idzie jak burza....
To szybciej niż poprzedni.
U Nas akcja dzieje się szybciej niż w Kiraliku ha ha
"U Nas akcja dzieje się szybciej niż w Kiraliku ha ha"
i dlatego - jak już kiedyś pisałyśmy - powinni nakręcić o naszym forum serial lub film haha :D
Dokładnie :-D
A piszemy tylko w 2 tematach : sezon i kiralik .
Co by się działo jakbyśmy jeszcze inne seriale opisywaly.
Dokładnie..... akcja rozpoczyna się od wstępu..... pewnie czerwcowego dnia TV Puls puścił turecki serial Sezon na miłość..... i od tego dnia..... forum filmwebu sukcesywnie zapełniało się fankami Ayaza i Oyku zwłaszcza Ayaza..... tak zaczyna się historia Fanek, które stały się Siostrami ;)))) ahhahaa
"Dokładnie..... akcja rozpoczyna się od wstępu..... pewnie czerwcowego dnia TV Puls puścił turecki serial Sezon na miłość..... i od tego dnia..... forum filmwebu sukcesywnie zapełniało się fankami Ayaza i Oyku zwłaszcza Ayaza..... tak zaczyna się historia Fanek, które stały się Siostrami ;)))) ahhahaa"
ooooo, Margoargo, jaki ładny wstęp :D
podoba mi się :D
hahaha kilka propozycji tytułów :D
- Czereśniowa przyjaźń (marg wymyśliła :D)
- Filmwebowe siostry (słoneczko)
Ode mnie
- Filmwebowe story
- Czereśniowe story
dokładnie :D
dobra, a może po wstępie będzie piosenka KM jak tu
https://www.youtube.com/watch?v=d3Q4LOrBVw8
tylko w naszym wykonaniu :D
Piosenka w naszym wykonaniu to już by był niezły hit .
Milion wyświetleń na YT ha ha
hahahahhaa ;)
i ostrzeżenie - "oglądasz filmik na własną odpowiedzialność :D
Nie odpowiadamy za stan twoich uszu po wysłuchaniu tego wykonania "