Wszystko o Omerze- Barisie..... czyli Omeroholizm się rozprzestrzenia ;)
a widziałaś te dwa wywiady w temacie HA, co wstawiłam?
Berk supoer tam wygląda i jest przesympatyczny (mimo że nie rozumiem co mówi)
no super się prezentuje ;))
fajny jest co tu dużo mówić :D
ale my tak możemy godzinami się zachwycać :DDDDDDDDDD
zmykam się trochę ogarnąć :p
Dobranoc, kolorowych :)))))))))))))
Siemka.
Wcześniej napisali,ze po każdym odcinku na forum były komentarze,więc to o Nas filmwebie pisali ha ha
tak tak wtedy pisali o nas filmwebie, a teraz napisali o teleforum (tylko nie wprost, nie podali nazwy) hahhahaha :D czyli mogę uznac że juś dwa razy pisali o mnie w gazecie :D
czuję się jak gwiazda :D
tylko patrzeć, jak zaproszą mnie do tańca z gwiazdami :D
U mnie się przez cały dzień zbierało na burzę :D ale jakoś się udało i obyło się bez
Imieninowy :D Ale impreza na piątek przeniesiona, to tu też coś postawię
Zabawkę dostałam pobawiłam się :D
Goją, goją :D plastry i jest dobrze :D
Jutro się odsiedzę w kolejce, do neurologa już się cieszę
ahahaha :D
albo też wychodzą z założenia, że skoro są starsze, to jacyś młodzi jak Ty mają obowiązek im ustąpić, bo jakżeby inaczej
Wiesz tu jest tak,że babka czyta kto ma wejść :D To choć nie ma problemu :D Ale napiszę Ci,że jestem zadowolona z nowej zabawki :D
to dobrze że wyczytuje :D
te babcie to niby chore, ale do autobusu czy do ławki w kościele, to potrafią się tak pchać, taką mają siłę że hej ::D
super że zabawka dostarcza ci radości :D a co to jest? :D
Ja do tej pory pamiętam, jak siedziałam w autobusie z nogą w gipsie, bo miałam kostkę skręconą...a taka miła sympatyczna, jak nie sapie, to cos jęczy, dwa przystanki dalej o tym, jaka to ta młodzież niewychowana...chłopak za mną wstał i mówi" no pani wreszcie siądzie, a ta,że nie bo ja siedzę na jej miejscu" a ona to taka chora jest.... chłopak mówi,ale proszę pani, ona(ja) ma gips, to nie wstanie pani z miejsca, bo nie może....a ta,że młoda jestem i nic mi nie będzie.... i najlepsza jej koleżanka" Maryśką przestań pier..... aż taka chora nie jesteś, to albo siadaj, a jak ci się nie podoba to stój i nie marudź"
Telefon, telefon moja nowa zabawka
hahahhaa :D
oooo telefon :D super :D to ten telefon co sobie zamówiłaś czy ktoś ci w prezencie imieninowym dał? :D
Ten co zamówiłam, nijako prezent na imieniny bo mamusia dołożyła 3/4 ceny :D
Ta koleżanka, rozbroiła wszystkich w autobusie :D A jej koleżanka ozdrowiała
tak jest duży :D dzwoni, pisze smsy, wgrałam instagrama jest okey
ehh, próbuje znaleźć fanfika i nie mogę :(
i jak sms przychodzi, to mu się lampka świeci :D kochana,m to jest dopiero technika
szał, szał :D
ehh, wykończy mnie ten fanfik :D załamka :D
heh, popisałabym na teleforum, ale się zebrać nie mogę :D choć bym sobie popaczyła na mój super podpis :D
ja nawet nie wiem, co to jest fanfik
od pewnego czasu teleforum funkcjonuje normalnie, normalnie bez problemów wysyła się posty
opowiadanie po angielsku :D a ja tylko angielskie czytam, ba nawet sobie tłumacze, choć już im brak oryginalności :D
szkoda,że tu nie można mieć podpisów :D bo mam coś extra
" 'THE BBC WOULD LIKE TO APOLOGIZE TO EVERYONE IN THE WORLD FOR THE LAST ITEM. IT WAS DISGUSTING AND BAD AND THOROUGHLY DISOBEDIENT AND PLEASE DON'T BOTHER TO PHONE UP BECAUSE WE KNOW IT WAS VERY TASTELESS, BUT THEY DIDN'T REALLY MEAN IT AND THEY DO ALL COME FROM BROKEN HOMES AND HAVE VERY UNHAPPY PERSONAL LIVES, ESPECIALLY ERIC. ANYWAY, THEY'RE REALLY VERY NICE PEOPLE UNDERNEATH AND VERY WARM IN THE TRADITIONAL SHOW BUSINESS WAY AND PLEASE DON'T WRITE IN EITHER BECAUSE THE BBC IS GOING THROUGH AN UNHAPPY PHASE AT THE MOMENT - WHAT WITH ITS FATHER DYING AND THE MORTGAGE AND BBC 2 GOING OUT WITH MEN.'"
piszesz o tym tekście wielkimi literami ?
to monty phaton :D i zakończenie któregoś odcinka :D ile razy czytam, tyle razy się śmieje
aha :D no tak, jesteś wielbcielką montyego :D
w Kontrakcie na miłość była jakś starsza pani Gulsum. Kim konkretnie ona była?
No babcia Fathiego :D tak ona też miała dobre teksty szczególnie kiedy rozmawiała z Mukkades :D
Ja do tej pory nie rozumiem, jak się skończył... Ostatni odcinek, to dla mnie jakaś beznadziejna sprawa z tym zakończeniem
tym,ze wylądowali wszyscy na bezludnej wyspie, zeynep urodziła chyba córkę fathiemu i nikt ich w tej głuszy nie szukał