Wszystko o Omerze- Barisie..... czyli Omeroholizm się rozprzestrzenia ;)
dobra miło się rozmawiało :D ale uciekam :D
jutro prawdopodobnie zaniosę laptop do zakładu komputerowego, żeby mi naprawili dźwięk, więc jakiś czas mnie nie będzie :D
dobranoc :D
Hello Siostra co stęskniłaś się za mną ;)))
Znowu chodzą Ci kosmate myśli o Berku po głowie ;))))))
hahahaha czy coś Ci podrzucić ;)))
hej :D miałam uciekać, ale jeszcze zostanę skoro się pojawiłaś :D
a chodzą mi kosmate myśli po głowie o berku hahahhaha
tym bardziej że mi kisma podrzuciła jego przepiękna zdjęcia
http://benaslindapelikanim.tumblr.com/post/35277153172/her%C5%9Feye-ragmenberk-h akman%C4%B1n-gurur-yorumu
A widziałam , widziałam zdążyłam już ogarnąć posty ;)))
hahahha
Czyli lapek idzie do naprawy ale rozumiem, ze do innego serwisu ...... może Cię serwisant o wyglądzie Berka przyjmie ;)))
Niestety muszę zniknąć na kilkanaście minut...... obowiązki taksówkarza wzywają.....
Tylko nie pozwól im za długo naprawiać tego lapka.... powiedz, że musisz skończyć arcyważne zlecenie... i laptop jest Ci niezbędny.....
Witajcie.
Ja tylko przelotem.
Mam teraz napięty grafik :))
Piszcie dużo komentarzy,zebym miala co czytać ha ha.
Dobranoc siostry :)))
Zabijcie mnie prosze,siedze w tej kolejce od 9 i zawsze ktos...juz mnie to wkurzac zaczyna ilez mozna...glowa juz mnie zaczyna bolec kiepsko
P.s znow pisze z telefonu
hello ;) mam laptopa z powrotem w domu, sytuacja miała się tak :
wczoraj w środę zaniosłam laptop do innego serwisu komputerowego, żeby coś zrobili z dźwiękiem. (ten zakład oraz dwa inne są na jednej ulicy, bardzo blisko poprzedniego zakładu :D:D:D. Na jednej ulicy jeden zakład, na drugiej trzy - razem cztery - ciekawe że jakoś się utrzymują :D)
Powiedział, że muszę mu zostawić.
Wróciłam do domu, a on dzwoni, że głośniki wcale nie działają i on nic nie będzie ruszał. Najlepiej będzie jak pójdę do poprzedniego informatyka i on mi to zrobi w ramach reklamacji.
Zadzwoniłam więc do poprzedniego, powiedział że jak najbardziej mogę przynieść, nawet trzeba, i zrobi to w ramach reklamacji.
Dziś odebrałam z jednego serwisu i zaniosłam do tego co zawsze (widać to przeznaczenie, jestem na niego skazana hahahahha :D)
Na miejscu mi naprawił, zainstalował nowy sterownik dźwięku i było ok. Powiedział, że jakby znowu coś szwankowało, to są 3 miesiące na reklamację.
na razie dźwięk jest ok, mam nadzieję, że będzie tak cały czas, bo różnie może być................
Ha a ja po wczorajszej wizycie u lekarki dowiedziałam się,że nie mam choroby szlacheckiej...tylko mało spotykaną xD ja to zawsze mam "szczescie"
hhahaha afera jak afera.... poprzedni serwisant poczuł oddech konkurencji.... tyle w temacie.... i patrz jak się sprężył.... i widzisz nasze rady jakie dobre... wystarczy postraszyć ...
ahahah masakryczne przezycia z laptopem :D
i nie wiadomo, czy to koniec, bo przecież różnie może być, może w następnych dniach znowu dźwięk zacznie się rypać...... załamię się wtedy.........
dokładnie :D sprzęty potrafią niemiło zaskakiwać........... a jak już się zaczną psuć, to szkoda gadać..........
Hello ;)))
Siostry idzie nam wykończenie tego wątka jak krew z nosa.... może w tym tygodniu w końcu uda się nam zakończyć dyskusję ;)))
Udanego dnia Wam życzę u mnie dziś słonecznie i trochę duszno ;))))
u mnie dziś słonecznie i gorąco, teraz wieczorem grzmiało i lało, ale obecnie już ok, słońce świeci, zarazy będą hahah :D
Hejka u mnie też najpierw świeciło słońce, po południu padał deszcz teraz znowu słońce.... coś ta rodzina Słoneczka naszego kapryśna w tym tygodniu hahahhaa;)))
kapryśna jak Oyku w KM albo Defne w KA hahhaha ;)
źle jest jka najpierw deszcz, a za chwilę słońce, bo zarazy w roślinach lubią być, ale nietstey coraz częściej się tak zdarza...........
hahaha masz rację dziś widziałam urywek KM w tv Ayaz porywał Oyku i był ten słynny fałszywy ślub i tekst Ayaza do Oyku stroisz fochy...
ahahahahahhaha łohohoho to ajkaś telepatia, bo też dziś widziałam urywek tego odcinka KM :D
widziałam króciutki fragmencik i się wzruszyłam ♥ tą miłością Ayaza i jego niezwykle czułymi spojrzeniami ♥
Ech w KM Ayaz/Serkan to mój nr 1, on i tylko on ♥
W HA już tak nie jest ;'(( Demir też jest cudny, ale to nie to samo........... No na pewno nie to samo skoro wolę żeby protka była z drugim panem............
Jeszcze nie widziałam HA więc nie wiem do końca jak wygląda sprawa z Demirem , chociaż już ze zdjęć czy scenek też bardziej odpowiada mi Kaan....
ja zamiast oglądać HA oglądam początkowe odcinki kiralika.... hahahah co to był za ogień....
o matko początkowe odcinki KA, chce Ci się? ........... hahhaha ale co ja mówię, ja przecież obejrzałam początkowe odcinki KM, wiec Cię rozumiem :D
Witajcie.
Coś Wam kiepsko szło.
Nie miałam dostępu do netu przez 2 dni.
Myślałam , że jak wrócę to wątek będzie wykończony a Ja spędzę pół dnia na czytanie postów , a tu cisza i spokój .
Życzę miłego wieczoru .
Do miłego zaś :-D
Ha ha zwłaszcza , że czytam na komórce :-D
Jak minął dzień ?
My zrobiliśmy rodzinny wypad do zoo i odwiedziny u babci :-D
Tylko pogoda była bollywodzka.
Czasem słońce , czasem deszcz ha ha
Zmykam .
Odezwę się potem na kompie.
Narazie :-D
wiedziałam że wyczujesz dwuznaczne znaczenie tego mojego zdania hahaah :D
potrzebne nam jakieś tureckie ciacho, to raz dwa byśmy były na Evereście :D
Tak jest spoilery 3 a potem kolejne wątki jak już wykończymy te rozpoczęte przejdziemy do zakładania nowych wątków;)))))