PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Panel Sióstr nr 11

ocenił(a) serial na 5

Jaka pora, taki tytuł :D
Po rozmowach, pogaduchach i debatach niech będzie panel :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

tylko co najwyżej fundusz ograbi,a nie moja kieszen :D sama na paragonie napisała,że jak się coś popsuje, to zrobi za darmo :D

Marg_

ooo.
wow ;D

kisma

Gina kisma, w wątku HA wrzuciłam link z niektórymi przetłumaczonymi scenami z 1 odcinka ;)

Vanessa100

o jak cudownie ;ddd
dziękuje :)))))))))))
już zerkam :D

Marg_

mój tata chodził do dwóch dentystek - matka i córka, przyjmują w jednym gabinecie, masakra jakie obie są beznadziejne............, już do nich nie chodzi :D

Vanessa100

cóż,jaka matka taka córka hahaha

madzik_867

one jak dadzą znieczulenie, to zamiast odczekać, aż zacznie działać, to nie czekają, tylko od razu przystępują do zęba, no nieeee, każdy głupi wie, że trzeba poczekać, a tym trza tłumaczyć i jeszcze się obruszają, że przesadzasz......

Marg_

widać studia medyczne nie są żadnym wyznacznikiem.
Dobra,może i je skończyła,ale raczej z marnym skutkiem.
Nie ma nic przyjemniejszego jak wizyta u dentysty. I to jeszcze takiego niedorobionego

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Wiecie ja muszę jakoś do czwartku wytrzymać, to chce ,żeby choć te wyrwe zalepiła. bo w czwartek mój sadysta ma przyjmować, bo jesteśmy umówieni na wyrwanie 8, to przy okazji zobaczy i tego zębka

Marg_

Marg_, super tytuł "Panel Sióstr" ;) Brawo ;)
Od razu skojarzyło mi się Top model i panel jurorski, na którym podejmują decyzję, kogo wyrzucić z programu ;) Panel ;) Czuję się ważna, jak VIP ;))))))

Marg_, jak w jednym poście napisałaś "skończyłam pielic", to ja przeczytałam "skończyłam pierdzielić" hahhahahha ;)
Przecież my tu pierdzielimy cały czas hahahhaha ;))))))

Ja też NIE mam konta na facebooku ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Hello
A co my nie jesteśmy VIP ? Kto jak nie my ? ;>

Vanessa ja już nie wnikam jak u ciebie z czytaniem :D

Marg_

ano racja, my jesteśmy gwiazdy filmwebu hahahaa ;)

tu jest nasz panel hahahaha ;)))) http://www.bricomarche.pl/temp/thumbs/1/0d9584ad051369cf0078bef2cae4ba8f_1401696 789.jpg

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

hahahah :D

Marg_

ja zmykam.. wpadnę jeszcze wieczorkiem jak coś ;dd
papa Wam ;))))))))))))))))))))))))

Marg_

i jak dowiedziałaś się o forum Kiralika? jak nas tu znalazłaś?

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

? yyy, a jaśniej ? bo chyba mój musk nie działa

Marg_

w sensie, jak odnalazłaś nas ?- starą ekipę Sezonu i Kontraktu ;))
po prostu oglądasz kiralik i tu wpadłaś, patrzysz, a tu my jesteśmy, czy jakoś inaczej to było? :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Przez przypadek, ot, obejrzałam pare odcinków kiralik i chciałam sprawdzić czy na filmwebie cos sie z tym serialem dzieje... (teleforum, mnie przeraza tam sie nie potrafie odnalezc.)
i zobaczyłam was i jakoś tak zostałam.

Z reszta patrzyłam, co się dzieje w większościowi seriali które oglądam

Marg_

aha ;)

ja na teleforum jestem od listopada ;)
na początku musiałam się dopytywać, jak cytować, jak wstawiać zdjęcia itp. ;) ale załapałam i teraz wiem co i jak ;)))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

tam jest dla mnie za duży tłum, nie umiem się odnaleźć, a teraz jeszcze ciągłe zawiechy... idzie sie pochlastać

Marg_

aha czyli Ty wolisz tak kameralnie na forum, a nie gwarno i tłoczno :D
A ja lubię to drugie, jak jest dużo ludzi na forum i ciągły ruch ;)

no od jakiegoś czasu teleforum szaleje, dublują się posty albo nie chcę się wysłać, albo przez godzinę lub więcej nie można w ogóle się dostać na forum, masakra ;(

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

odnalazłabym się i tam, chyba...

ale przez to ze forum szaleje idzie się pociąć. aktualnie się poddałam,bo miałam dość nie wysłanych postów. fora, coś ostanio szaleją, bo nikt się nimi aktualnie przejmuje... znaczy całym serwisem, bo nowy właściciel ma to chyba gdzieś. szkoda,ze nie można przenieść bazy na inny serwer
a szkoda,bo się na fora pl wychowałam bez mała :D

Marg_

a to bywasz tam na forum kiralika czy gdzieś indziej?

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

na razie jakoś swój temat ogranełam... poźniej zaliczyłam bezobjawowe zapalenie płuc. to znów miałam przerwe
a na resztę for próbuje,ale w chwili obecnej jak nie błąd serwera, to się post nie wysyła... dałam sobie spokój...

Vanessa100

ja na teleforum średnio się odnajduję i nie za bardzo ogarniam jak wstawiać avki. Próbowałam,ale coś mi nie wychodziło. Jak się wstawia,tak po krótce?

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

madzia, zależy czy masz go na kompie czy z linku zewnetrznego chcesz go wrzucić
z kompa
profil i tam wybierasz opcje "Wyślij Emblemat z twojego komputera:" ale musisz pamiętać o wielkości i "wadze" avka bo jak się zgadzać nie będą nie dasz rady wrzucić
z linku
Wyślij Emblemat z adresu: i też wrzucasz adres pamiętaj o zakończeniu .jpg

Marg_

Najpierw próbowałam od siebie z kompa i coś mi nie szło :(
Dobra,poszukam jakiegoś zdjęcia i spróbuję coś zdziałać.
Dzięki XD

Marg_

a teleforum w temacie kiralika to już w ogóle abstrakcja. Ja też nie umiem się tam odnaleść. Wolę filmweb

madzik_867

ja większość rzeczy na teleforum ogarniam, ale nie wszystko, bo czasem też czegoś nie wiem :D

w Profilu napisane, że obrazek/gif w avku " jego szerokość nie może być większa niż 126 pikseli, wysokość większa niż 135 pikseli, a rozmiar większy niż 16kB"

Więc obrazek/gif w avku musi mieć odpowiedni rozmiar.
Kopiujesz link gifa, włączasz na teleforum swój Profil i link wklejasz w okienko obok którego jest napisane "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu: Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać."

Vanessa100

A wiesz,próbowałam tak jak tam pisali,ale coś było nie tak. Pewnie problem z rozmiarem też miałam. Może za jakiś czas znowu spróbuje.
A przerabiałaś zdjęcie w tym programie o którym tam piszą czy normalnie wkleiłaś po prostu?

madzik_867

heh ja wybrałam sobie gif i miał odpowiednie rozmiary, więc nic nie przerabiałam, tylko wkleiłam i już.

no właśnie, jak się zmienia rozmiar zdjęcia ??? teraz to ja się pytam, bo nie wiem haha ;)
trzeba wejść na tinypic ?

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

do zmiany wielkości zdjęcia a raczej ładnego skadrowania zdjęcia wystarczy gimp(darmowy) ba nawet jakieś podstawowe rzeczy można z takim zdjęciem zrobić :D
bo jednak PS, ani darmowy i taki bardziej profesionalny

Vanessa100

w tym rozmiarze to ja żadnego gifa nie mogę znaleść nigdzie. A Ty gdzie znalazłaś?

Chyba tak...wklejasz tam link do zdjęcia,wybierasz do jakiego rozmiaru ma zwiększyć albo zmniejszyć i on sam Ci dopasowuje. Tylko nie pamiętam czy to było w tinypic czy ja kiedyś w jakimś innym próbowałam zmniejszać

madzik_867

mój avatarek jest taki http://2.bp.blogspot.com/-YFGZA0YH7RE/VfiQaQ2r01I/AAAAAAAAA7w/-mubGNkQMjg/s1600/ maly.gif

pobrałam go stąd http://eizperang.blogspot.com/
a konkretnie stąd http://eizperang.blogspot.com/2015/09/sezon-na-miosc-odc-52-zwiastun.html

Vanessa100

wiem,widziałam Twój avatarek XDDD

aha. Ja też powinnam chyba na jakimś blogu poszukać

madzik_867

a kogo chcesz mieć w avku?

Espinava97 prowadzi blog i tam wrzuca różne gify
http://animbyespinava.blogspot.com/

Vanessa100

no właśnie sama jeszcze nie wiem,na pewno jakiegoś przystojniaka,ale nie wiem czy tureckiego czy nie. Pewnie jednak na Turka się skuszę

madzik_867

ja jakiś czas temu dodałam sobie też gify w podpisie :D

Vanessa100

o,to nie widziałam. Muszę zobaczyć.

Vanessa100

gdybyś miała jeszcze jakieś linki do animacji to ja bardzo chętnie ;p

madzik_867

madzik, blog z gifami prowadzi także Sunshine
http://animlovenovelas.blogspot.com/

Vanessa100

niezłe cudeńka można znaleść
dzięki

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

A ja wam napisze,ze moj sie nie rusza, ale sama go zrobilam :P

Marg_

wow ;) jak go zrobiłaś ? ;) i z kim go masz?

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Jak napiszę, to będziesz wiedzieć kim jestem :D
Nikt z tureckich seriali :D taki prosty avek zrobiony w PS xD
Normalnie zrobiłam zdjęcie przycięłam napis dodałam :P

Marg_

no bo chcę wiedzieć kim jesteś, ciekawość mnie zżera haha :D
może kiedyś się spotkamy na teleforum :D
ale oczywiście nie musisz mówić :D

ja mam nick Leticia200

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

effie :D

a na avku mam dead bunny :D z mojej tapety z pulpitu :D

Marg_

aha :D

ja znikam :D
potem może wrócę do netu oglądać na żywo Hayatimin aski :))

Vanessa100

uff udało mi się wreszcie coś ustawić
oczywiście nie bez trudu,ale dałam radę

madzik_867

o brawo, widzę ustawiłaś księcia mustafę z WS, czyli Mehmeta Gunsura ;)
jaki duży ;) jesteś teraz znaczna, wyróżniasz się z tłumu ;))))