Jaka pora, taki tytuł :D
Po rozmowach, pogaduchach i debatach niech będzie panel :D
A proszę ;)))
A z newsów otoczenia, to wiesz, że Siostra Słoneczko wyprzedziła mnie w postach..... muszę CI się poskarżyć ;)))) hahahahhaha
hahahah musze jej dać upomnienie, jak to tak, siostrę margoargo ośmiela się przeganiać w postach hahaha ;)
aha ;d
oglądałam to sobie w tamtym roku ale potem mi się znudziło
ja sobie zerkam na Asterixa na olimpiadzie a tak to nuuuudy ;p
Vanessa czy Yigit jest dalej taki powalony..... my z dziewczynami oglądamy Grzech fatmagul..... hahhaha a miałam tego nie oglądać...
yigit ciągle się wścieka i o byle co focha na Nur,
ostatnio dwa razy pojechał z nią do lasu, tam wysiedli, wydarł się na nią, wsiadł do auta i odjechał a oan musiała piechota albo taksówkę wzywać. Już dwa razy ją tak w lesie zostawił ;(
widziałam ostatnio engina w grzechu w buałej koszuli, fajny ;))
Ło matko z córką co za powalony gościu.....
no Engin fajny, coraz fajniejszy w tym GF.....
hahaha ja też, ale nie dziś :D
tak sobie myślę trochę o Wiśle, o przemyśle... u tak nie wiem co zrobić
ja zmykam spać bo jutro cały dzień zajęć :D
dobranoc siostry ;)))) tureckich snów ;ddd
do jutra ;)))))
Zostanę chwilę, może znajdę jakiś kadr/zdjęcie czy cokolwiek na jakiś nowy avek :D
ooo, może może, tylko wiesz ja to jeszcze muszę stworzyć :D dawno się nie bawiłam i muszę się sprawdzić :D czy jeszcze pamiętam jak się to robi :D
noo, wiesz to chwilę zajmie... pare rzeczy mus sobie wspomnieć :D bo to już nie te czasy,że się robiło non stop i na fora wrzucało...
No mam nadzieję, ze moim avkiem się już rozgrzewasz ;)))) a widziałam jakie wstawiłaś zdjęcie Engina..... ale on futrzaty hahahaha
nooo i teraz musze znaleźć jakieś rozebrane ciacho :D
hmm, tylko które by tu wybrać :D
Marg_ znalazłam cię na teleforum ;))))
od 10 lipca 2015 jesteś tam, a mówiłąś że kilka lat tam jesteś
NO widzę ..... uważaj bo jak będziesz lepsza niż CIA albo mosad to Cię jeszcze zwerbują.....
NO nie wiem..... ale wszystko możliwe.... wparuje do Polski i od lotniska będzie się ciskał, gdzie jest moja ukochana Vanessa..... a polskie służby będą na głowie stawać, żeby CIę odnaleźć, bo będą już mieć dość rozdartego Serkana..... ahhahahah
ahahahhahahaahhaahhaha MArgoargo, padłam ze śmiechu, tak mnie rozśmieszyłaś ;)
ahahahahhahahahahahahaha leżę ;)
"rozdarty Serkan" - ahahahahaa
taa Serkan się awanturował i krzyczął łąmaną polszczyzną "gdzie moja ukochana Vanessa ???!!!"
Serkan będzie się darł po niemiecku hahahhaa a nasi stwierdzą co za człowiek mówi, że Turek a po niemiecku tak zapieprza...... tyle języków zna a z nami nie może się dogadać.... hahahaha ;))))
hahaha i dobrze poleż ze śmiechu dawno nie leżałaś ;))))
a komendant główny policji nada komunikat..... uwaga pewnien rozdarty Turek - ponoć znany aktor.... poszukuje cudownej Vanessy ostatnio widzanej na filmwebie..... prosi się zainteresowaną o kontakt z najbliższym posterunkiem policji...... a dochodzą nas sygnały, że być może Pani Vanessa została zwerbowana przez obce wywiady.....uprasza się takowe wywiady albo o oddanie Vanessy albo o zabranie Serkana....... i tutaj pada słynne polskie przekleństwo.... kurrrrr ..... oddajcie ją czy wy wiecie jak on się drze.....