teraz mialam taka ruda wiewiórkę nie taki rudy kasztanowy... i teraz tak myślę co by tu zrobić
aha ;pp
w takim razie zrób taki w którym Ty będziesz czuć się dobrze :dddd haha
zmykam spać, jutro trzeba rano wstać ;d
dobranoc, kolorowych :)))) :D
hello Gina kisma ;) znowu muzycznie haha ;)
ja też muzycznie - "hello" jak w piosence Adele hahaha ;)
dziś u mnie o 17.30 okropnie zagrzmiało, że aż musiałam tv wyłączyć.
i padało ;)
wrzuciłam do wątku HA link z przetłumaczoną sceną. Demir jak się zauroczył tą laską od listów hahaahhaha ;)
tylko na razie prawie wcale nie ma przetłumaczonych scen z kaanem ;((
ok dzięki :D
zaraz zajrzę :D
ojoj, to tak jak u mnie.. mnie dziś 3 razy ulewa złapała.. taka pogoda ech :dddd
no właśnie widzę ;( w ogóle z nim sceną nie tłumaczą.. chyba nikogo nie obchodzi ta postać i wszyscy skupili się tylko na Demirze.. co poradzić ;qqq
Bry.... Czy jak kiedyś pisałam,że nie lubię zjazdów rodzinnych ? Jeśli nie to dziś piszę
2 dni temu zdrówko wróciło do normy,ale wczoraj znowu gdzieś mnie złapało i wszystko zaczyna się prawie od nowa.
nie mam już zdrowia do tego chorowania
No przyjechali... i oczywiście podstawowe pytanie... a kiedy ty nam kogoś przedstawisz... i oczywiście po całej litanii jak to wszyscy już przedstawili... padło podstawowe stwierdzenie,no w twoim wieku i nic...
taaa, dzisiejszy hit "ty wiesz ile ty masz lat! ty się do 30 zbliżasz... ogarnij się"
no mnie jeszcze wieku nie wypominają ( bo do 30-tki zostało mi ładnych parę lat) ,ale mojej drugiej połówki się doczekać nie mogą od bardzo dawna...
nie dadzą sobie nic wytłumaczyć.
Ale o takich rodzinnych gadkach dosyć często się słyszy. nie tylko my się na nie skarżymy
no mi jeszcze trochę brakuje, niewiele ale jednak... ale jak mi tak walnęli to miałam myślę taka minę http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/whaaat1-onion-head-emoticon.gif ?1292862525
OJ takie pytania rzeczywiście mogą człowieka przyprawić o ból głowy..... moja znajoma mawia do swojej szanownej rodzinki tak.... tyle małżeństw w koło dla równowagi musi być jakiś singiel i ja nim jestem ;)))) hahahha
Mnie jak już doprowadzą do ostateczności, mówię,że mój narzeczony ma dopiero 4 lata... I muszą zrozumieć,że musi mi facet dorosnąć :D i mam relax http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/relax1-onion-head-emoticon.gif? 1292862517
hahahhaa a moja inna znajoma mówi tak, że jej rodzice mówią córko jeszcze masz czas za 5 lat powiedzą córko najwyższy czas ;)))) hahahha
Ja zawaze mówie,że nie mogę za wcześnie,bo to więzieniem grozi :D
moja mi też mówi,że mam jeszcze trochę czasu
I właśnie.... Twoja najbliższa rodzina nie naciska, a dalsza chce CI życie układać.....zwariować można.
Rachel Platten, koleżanka chciała, a że lata się nie bawiłam w zabawę z avkami, podpisami... To chciałam zobaczyć jak to wygląda, czy ujdzie...
Siemanko.
Ładny avek :D
Coś długo szukasz tego avka.
Nie znalazłaś żadnego ciasteczka ?
hahahha dobre Siostra chcesz wstawić jakieś ciastko tureckie tylko wszystko poubierane hahahaha dobre ;))))
Właśnie ja też ostatnio przeszukuję i marność nad marnościami w tym necie ;)))) hahaha