Siemka.
Ja też siatkarzy nie widzialam.
Teraz szykuję się na meczyk pilkarzy :D
No niestety teraz nie czytalam .
Nie mialam czasu.
Jeszcze seriale mam do podgonienia.
3 odcinki MN.
Dzis Tomas powiedzial Julii,ze ja kocha.
Będę czytac moze jutro na wieczor :))
Ano by ze Słoneczkiem się strasznie rozpędziłyśmy... a Słoneczko to taka torpeda, że i mnie wyprzedziła.... co za przyspieszenie ma.... hahahha znowu mnie wywoła do tablicy, że ją obgaduję ;))))
Dobranoc Siostra ;)))
Jutro jak dasz radę kibicuj.... mnie nie będzie rano przed TV....
Do miłego ;))))
nie wiem czy im się nie chce czy co..
liczę na jakieś zmiany po przerwie... ;q
ale Lewego faulują haha chcą go nam zaorać chyba;q
kurde i znowu ten pazdan.. co on odstawia...matko...
w necie siedzę od kilku minut ;))
tata oglada mecz, wkurzył się i teraz przęłączył na Świat wg Kiepskich ;))
Hello a wyrównaliśmy to spoko.... właśnie wróciłam z nauk mądrych więc nie w temacie jestem....
Nie a co .... Serkan jest???? Bo chyba w Turcji coś reklamuje ... Avon albo mam zwidy....
Czyli dobrze kojarzę.... ach ta moja pamięć wzrokowa... z jednej strony dobrodziejstwo, z drugiej przekleństwo....
hahaha a nauki oczywiście mondre....hahahha anglika szlifuję.... hahahha
a dziś w rok po premierze SM odpaliłam z mojego dysku parę scen z serialu..... 2 odcinek służka OYku ;))) , pocałuek w 3 odcinku.... i oczywiście taniec w 5 odcinku ;))))) ale to były czasy..... ;)))))) wzięło mnie na wspominki.... a szmapet dalej mnie wnerwia....
oooooo przypomniałaś sobie scenki z KM ;)
w końcu dzień wspominkowy ;)
co chcesz od szmapeta, szmapet jest pocieszny ;))))
Oglądalam ostatnio walki KSW i walczyl tam polak z turkiem
Aziz Karaoglu i odrazu skojarzył mi się z Naszym Serkanem Çayoğlu :)))
hhhahahah a wiesz, tv niedawno szło i było o sporcie, właśnie wymawiali Aziz Karaoglu i też mi się skojarzyło hhahah ;)
No ,bo ta walka byla w piatek.
Mąż nagral i ogladaliśmy w niedzielę :)))
My to wszędzie i wszystko kojarzymy z Serkanem i Turcją ha ha
hahaha niezmiennie turecczyzna rządzi ;)))
ja nawet edukowałam dziś w tureckim temacie moją koleżankę... pokazywałam jej ciastka tureckie.... hahhaa zwłaszcza przy Buraku OZcivicie... ślinka jej ciekła ;)))) hahahha
Hello ;))) piszę sobie do wszystkich na ostatnich postach... bo nie mam nastroju do skakania po stronach ;)))
Dziś nie widziałam GF... muszę nadrobić w necie...
a idę luknąć czy aby jest II zwiastun kiralika dziś czy sobie odpuścili...
wiem tylko ja nie wpadam na maila często na innym bardziej służbowym siedzę cały dzień ;)))
aha ;)
bo ja często zaglądam na maila, tam mi przychodzą wiadomości z teleforum.
No i na mailu czasem czytam posty z fw, bo jak jest dużo (np. kilka rozrzuconych na różnych stronach), to na fw wszystkie się nie wyświetlają, jakiś się zapodzieje i szukaj sobie, a tak kliknę konkretnie dany post na mailu i ok ;)
No u Nas to szukanie postow jak szukanie wiatru w polu ha ha
Jak sie rozpiszecie to masakra ha ha