Ja też jestem wypluta po naukach mądrych ;))))
Sorry spadam spać ;))))
Dobranoc Serkan na noc ;)))))
Jest kolejny odcinek Cilek.
Dziewczyny ida jak burza.
Długo,długo nic a teraz szybciutko.
Zostalo jeszcze 10 odcinkow do przetłumaczenia i koniec serialu :))
faktycznie idą jak burza... a ja mam takiego zaległości w turecczyźnie.... masakracja.... KPA leży- ubolewam bardzo .... cilek leży... kiralik leży....kara sevda... nawet nie zaczęłam....
Skoro skończą cilek, to może przetłumaczą resztę adi.....
zwiastun nr 2 kiralik ask 49 odcinka
https://www.youtube.com/watch?v=eRgMYqPvrls
phi....zwiastun taki sobie, bo wiedzą, że mają drugi sezon.... na fb jest opis odcinka... a nie chce mi się go nawet tu wklejać....
Helool ;)
No teraz bedzie slodycz,jednorozce i tecza plus dodaj sobie memy z tecza... Bo taki bedzie odcinek...plus pewnie nero zacznie naciskac,ze ta ma sie wywiazac z umowy... na koniec pewnie walna jakas drame(hahaha) i tak sezon skoncza...
No ja czytam malo sie udzielam,bo po co sobie wrogow jeszcze w wirtualu robic xD
Ale pamietaj nie jestesmy fankami serialu,to go nie zrozumiemy
Ten telefon mnie wykoczy
Nie ma sensu się udzielać bo i tak nikogo nie przekonamy do swojego zdania,a możemy jeszcze zerwać za to sporo krytyki.
No o tym pisalam,ale co tam ja juz wiem gdzie na pewno nic nie bede pisac,przecie sie nie da
No niby do finalu jeszcze jakis odcinek mial byc... Ale moze bedzie zaskoczenie i to bedzie final
Teraz to już nic nie ogarniam w takim razie...ile jeszcze zostało odcinków ale nie ważne. Az tak mnie to nie ciekawi.
1 sezon zaraz dobije 50-tki a oni drugi planują. Uff
Hello ;))) właśnie wróciłam
BRAWO NASI :))))) i jesteśmy na IO nareszcie ;))))
a co do kiralika.... wieśc gminna głosi, że odcinki mają być do 24 czerwca czyli jeszcze 4 .... chyba 52 odcinki I serii.... a w drugiej.... a nie będę na razie robić zakładów...
u mnie była mała ulewa z rana a teraz taki fajny chłodek :D
nie narzekam :D pogoda w sam raz do nauki :DDD
w domu.
w przyszłym tygodniu mam pierwsze zaliczenia ;qqq
słyszałaś już, że Andrzej Niemczyk nie żyje ?:(((
straszna wiadomość ;(( a jeszcze wczoraj organizowali dla niego zbiórkę w internecie...;(
Ojej nie słyszałam.
Wielka szkoda.
Dużo juz sławnych ludzi pogineło w tym roku.
A myślisz, ze tylko Ciebie dobiłam... siebie też.. jeszcze zapychaczy pooglądam.... chociaż ostatnio 47 odcinek jeszcze nie ruszony.. a 48 nawet po turecku nie oglądałam.. a sce Defom może 2... 3.... hahhaa nawet sentyment do kiralika mi przechodzi......ło matko..... co za czasy....
Spadam ogarniać robotę jak się człowiek zrobił sobie pół dnia wolnego teraz trzeba nadrobić ;)
Do miłego zaś ;)))
Sądząc po ilości komentarzy, które zostały do wykończenia wątku... ja się już dziś tutaj nie załapię ;)))
o jest już zwiastun kiralika, a drugiego zwiastuna HA boluma 4 nadal nie ma, a już czwartek ;((((
w TzT yigit jest rozwalający, zazdrosny i wściekły krzyczy do Nur "patrzę, patrzę, a ty .................. a ty ................... PIJESZ Z KEREMEM HERBATĘ"
hahahahahha yigit jest świetny ;)
wczoraj w TzT wydarzyło się coś przełomowego - elmaz powiedział Iclal, że Nur jest prawną żoną Yigitą, a nie religijną.
Nur zaniemówiła, przez kilka minut siedziała nieruchomo wpatrzona w dal i nie dawała znaków życia. Wyglądała jak jakaś kobieta-terminator do zabijania w filmie s-f, która na chwilę się zawiesiła, ale za chwilę się odwiesi i wszystkich pozabija ;)
Potem wybiegła przed dom, zaczęła się wszystkim przyglądać, dalej się nie odzywając, w końcu zemdlała i zawieźli ją do szpitala. Tam lekarz (którego gra Ryza kochanek Seymy z KM) powiedział yigitowi, że iclal nic nie jest, fizycznie jest już zdrowa i nie ma niebezpieczeństwa że zapadnie ponownie w śpiączkę, a yigit się ucieszył że wreszcie będzie mógł jej wyjawić prawdę (a iclal już prawdę zna)
Merhaba ;)
To faktycznie kiepsko skoro zwiastuna nie ma.
W kiraliku sa pewni II sezonu, to już nie kombinują, bo tak to były kombinacje, żeby rating podnieść....
Yigit - to tak nieogarnięty prot, że człowiekowi się słabo robi.....
hahaha dobre... nareszcie wyszło, że Iclal już wszystko wie... to teraz nie wie Yigit.... hahhaha ale oni kombinują w tym serialu... a tak w ogóle to tylko z tobą skończyło się już w Turcji.... mam na myśli I sezon.... bo mniemam, że pewnie mają II.... turecki standard musi zostać zachowany..... a ile jest w ogóle odcinków... i który jest teraz wg numeracji tureckiej..... hahaha padłam ale ma ilość pytań do Ciebie... i jeszcze numeracja turecka... normalnie my to już ekspertki od turecczyzny jesteśmy.... ktoś nie wtajemniczony kompletnie nie wie o czym piszemy....
errata - nie Nur zaniemówiła, tylko Iclal zaniemówiła, przez kilka minut siedziała nieruchomo wpatrzona w dal itp.
pomyliłam imiona ;) o Iclal mi chodziło, w takim była szoku.
"a ile jest w ogóle odcinków... i który jest teraz wg numeracji tureckiej.."
nie wiem, ani jednego ani drugiego, więc Ci nie powiem.
"i jeszcze numeracja turecka... normalnie my to już ekspertki od turecczyzny jesteśmy.... ktoś nie wtajemniczony kompletnie nie wie o czym piszemy...."
możemy czuć się dumne hahhahhaha ;)
Z tą herbatą mnie rozwalilaś haha.
Co by było gdyby pili wino
Nie wspominając o czymś mocniejszym.
Yigit to koszmar
tego mi właśnie brakowało do pełni szczęścia....;)
jak to wczoraj obejrzałam to mi ręce opadły... śpiewający Robercik...
tak głupie, że aż śmieszne ;ppp
Wiedzialam,ze Ci sie spodoba.
Dokładnie , nie wiadomo czy sie śmiac czy płakać.
Ogladalam dziś GF.
Kerim wziął sie za ogródek.
Jaki zadowolony był,kiedy się okazało,ze Fatma przeczytała list :)))