hej :) poratuje mnie ktoś piosenkami z serialu? Bo szukam i szukam a znalazłam do tej pory tylko jedną :(
I teraz on będzie przed nią ukrywał,że wie o wynajmnie hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hejka ....hahahhahaa też padłaś po tym fragmanie;)))
meric idzie na podniesienie ratingów co za żenada....
W sprawie kiralika jesteśmy jak siostry syjamskie ;))) hahaha tak samo myślimy.... ciekawe jaki będzie rating.... czy publika się nabrała na pomysły meric.....
No jak czytalam fb jasia to moze,moze... zobaczymy czy sie uniesie ten rating mam nadzieje,ze nie wiem podla jestm
ja też bym nie chciała wyższego ratingu, bo to co zapodaje meric to dla mnie żenada....
Gasz nie mi sie zjaadlo... mialo byc nie uniesie... uroki pisania na telefonie
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/60-bolum-fragmani
fragman
hello ;) dzięki za fragman..... hahhaha meric idzie na podniesienie ratingów.... tak to widzę....
Dzięki za relację ;)
ooooo... hym...
Asu z KS jak dla mnie to urody jej nie pożałowano :D
Demet Ozdemir też fajna jak nie strzela min :D
Melek z icerde też niczego sobie,
ale jak dla mnie to chyba Ozge jest bezkonkurencyjna :D
Facetów jest sporo którzy są naprawę bosy, ale kobiety to trzeba się trochę zastanowić :D
Ale zdecydowanie Ozge, chociaż ta Iclal z TzT też jest całkiem całkiem i zawsze ma zarąbisty makijaż :D
Ozge Gurel zawsze wygląda ładnie, i młodo, jak nastolatka, i na każdym zdjęciu wychodzi super, bez makijażu też, jest mega fotogeniczna :D
Iclal ma zajebiste makijaże hahahhaha
najlepsze jak ma umalowane mocno oczy na niebiesko i jeszcze usta na pomarańczowo albo czerwono hahhahha
Mnie się podoba jeszcze Elcin Sangu czyli Defne z Kiralika :D
I Hande Dogandemir, czyli Gokce z Hayatimin aski :D
Elcin w pierwszym sezonie KA też mi się podobała ale jak ją teraz oglądam to jakoś tak nie bardzo 30 chyba swoje robi :D
A Hande hym hym hym nie wiem ...
o matko nie strasz mnie, to mam jeszcze 4 lata i zacznę się rozsypywać w proch ;(((((
Wg mnie Hande ładna, ale staro wygląda :D
Elcin ma chyba 32 albo 33 i nie wiem może jest ok i stylizują ja tylko na starą babe za przeproszeniem bo czasami z ubieraniem jest strasznie...
A Hande to ja włosów zazdrosze :D
Mi samiej do 30-tki 5 lat brakuje...
Elcin ma 31 lat :D
oooo czyli w sumie w podobnym roczniku jesteśmy :D
czyli jeszcze 5 lat i wkroczymy w wiek muzealny hahhaha
Jak to w tym przysłowiu z tyłu liceum z przodu muzeum, zawsze nam ta połowa młodości zostanie :D
hahahhahaha najważniejsze wydarzenie dzisiejszego odcinka :D
omuś genialny jest :D
jak zawsze musi coś rozbijać :D
a może ekspres był ok, tylko po prostu ............. nie włączony :D
hehe no się chłopak wkur....
mi tam bardziej ekspresu szkoda ja bym go przyjęła chętnie a nie rozijac zaraz :D
Kobieta walnęła komentarz o KA udał jej się haha:
Moim zdaniem odcinek wygrała Daria. Popłakałam się ze śmiechu. Ale murwa kać! Jak można tak z człowiekiem postępować Pani M? To jest serial dla STRONG WOMEN/MEN a nie dla zwykłych ludzi. Dobrze, że kocham KA i potrafię oglądać go na okrągło w przerwach miedzy kolejnymi premierami. Inaczej wariatkowo murowane. Tu trzeba być jak Tommy Lee Jones w Ściganym. PZDR. Bez odbioru.
hello ;)))
super, że się cieszysz....
hahhaha nie oglądałam ani jednego odcinka tej edycji ;)
Widzę, że się zastanawiałyście gdzie mnie wywiało ;)))
otóż leżę - dosłownie.... i ciężko mi pisać z pozycji leżącej ..... dlatego nie udzielam się za bardzo....
spoko podobno ma przejść po 2-3 dniach....
po weekendzie będę już na chodzie.... taki jest plan....
aha, to oby Ci minęło szybko kochana Siostro :D
w niedzielę z okazji mego 4-lecia na filmwebie będę mieć dla was niespodziankę :D
liczę że wywoła na waszych twarzach uśmiech, a Twojej szczególnie, zdrowiej :D
wiem, wiem, że masz urodziny filmwebowe już przebieram nóżkami co zapodasz ;))))
nie z laptopa na chwilę włączyłam bo ciężko mi się pisze jak nie mogę siedzieć , albo mieć pozycji półleżącej....