hej :) poratuje mnie ktoś piosenkami z serialu? Bo szukam i szukam a znalazłam do tej pory tylko jedną :(
niestety nie erotycznie kuźwa mać :D
kiedyś Ci opowiem, w każdym razie to nie było nic interesującego :D
Witaj .
Wracaj szybko kochana do zdrowia.
Znam ten ból.
W zeszłym roku też tak miałam.
Przez tydzień z łóżka nie wstawałam.
hahaha dokładnie ja dziś oglądałam o mnie się nie martw,
a teraz zamierzam luknąć na pokój 309 10 odcinek ....
a i już po turecku przejrzałam ostatni odcinek pokoju....
pokoju mam obejrzane 65 minut 10 odcinka, klasa wyższa jeszcze na mnie czeka i KS :)
No i stało się.
KPA się skończył.
Ja zrobiłam sobie dziś wieczór z Enginem.
Mam do nadrobienia jeszcze 1,5 odcinka :)))
Będę płakać.
Na szczęście został mi jeszcze GF :))))
Hello;))) Oj to masz smuteczek po KPA ;)))
Ja jeszcze nie zaczęłam nadrabiać, ale już na dniach zacznę ;)))
Ja się wyłamię ,bo kawy nie lubię.
Herbatę nie słodzę.
Miód mogłabym jeść non stop.
Uwielbiam mleko z miodem :))))
nic ciekawego się nie dzieje, seda gada do siebie, defne też i uszaty się uśmiecha sam do siebie
Hello ;)))
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin filmwebowych ;)))
O której rozkręcasz imprezę ;)
dziękuję :D
hahhaah jeśli się dziś zetkniemy na forum w tym samym czasie, to wtedy może jakaś impreza będzie :D
jak tam kręgosłup?
Na pozegnanie napisze wam co wymyslilam po obejrzeniu fragmenta... to cale zdziwienie omusia w tych drzwiach,to moze byc pamir... skoro nijako komus doradza prawodopodbnie omusiowi jak zdobyc defne... tylko z drugiej strony,teraz to omus bedzie wiedzial o wynajmie i bedzie tajemnica sezonu ? Litosci... znow wszyscy beda wiedziiec tylko nie defne,tak dla zasady ? Mam nadzieje,ze jednak tak nie bedzie bo coz...sorry juz to widzialam
Dobranoc
Podrzucam fragman po polsku:
https://www.youtube.com/watch?v=xO5kBIpTttA
Rating 5 miejsce - 4.95
hehe no podaje dokładny rating:
TOTAL: 4,95% (5 miejsce)
AB: 5,99% (2 miejsce)
20+ABC1: 5,79% (2 miejsce)
SOCIAL: 1 miejsce
Brawo :)
Hej ;)))
Dzięki za info o ratingu ;)))
no , no nie sądziłam, że aż tak spadną poniżej 5..... oj źle się dzieje w państwie kiralikowym;)))
Hej Marg ;)))
Widzę, że też Cię powalił rating kiralika.....hahahha . Czyżbyśmy były prorokami hahhahah;)))
A to teraz meric już na pewno zaprowadzi Defne i Omera do łóżka..... hahhahaha czyli sceny jabłkowe pewne ;)))) zresztą ponoć zagramaniczne fora uprzejmie donoszą o tych scenach..... hahhaha oj pali się duuuupa meric, pali.....
Czy ja nie pisałam, że odgrzewanie kotletów , odbije się Meric czkawką ;)))
Oj niedobrze u fanów kiralika.... pewnie już prawie żałoba.... po takich ratingach hahahhaha;)))
Hej, hej ;) Siostro tak rating boska sprawa... liczyłam,że spadną poniżej 5 ale nie tak szybko, myślałam po 60 spadną jak nic,ale to mnie zaskoczyło xD
Mnie już fragment zdziwił,że raz pojawił się,jeszcze zanim skończył się odcinek... druga sprawa rzeczy najmniej oczywiste u Meric się stają się oczywiste, dlatego uważam,że Pamir będzie dawał porady Omusiowi... Omuś pewnie będzie chciał go zmusić szantażem,do tego by ją zostawił... I teraz będzie kolejny kotlecik, wszyscy się dowiedzą tylko Defne nie... No chyba,że zaskoczy jak Omuś w ostatniej scenie odcinka(Sherlock Holmes naprawdę powinien się schowac w mysiej dziurze, bo nawet on tak szybko nie kojarzy :D ) Co nie zmienia faktu,iż szykuje się nam drama...wiedziałeś i nic mi nie powiedziałeś, jak mogłeś...
Tak coś czytałam,że ma być jabłkowa noc...tylko kto ją zagra ? ich zmiennicy co by tam była jakaś iskra ? bo im już nawet sceny pocałunków nie wychodzą :D Chemię szlag trafił na co nam nataka noc... To będzie porażka jak nic...
No Meric liczyła,że jak zmieni trochę miejsca i aktorów, to nikt nie zauważy,że to już było... Ale widz aż taki głupi nie jest jak się okazuje i jednak zauważyli :D Teraz pewnie się ważą losy kiralikowego świata i całej reszty, zobaczymy co to będzie...
Tak ci napiszę,że nie wiem,czy taka żałoba... pozostałe ratingi ich pocieszają... ale może sobie wmawiają,że jest dobrze... ja bądź co bądź ostatnio nie zwracałam uwagi co się tam dzieje,to mogę być nie w temacie :D
Cóź ..... po tym co pokazywała z odcinka na odcinek meric.... rating mnie nie dziwi,,,, zresztą ja się cały czas dobijałam o rating.... taki rating to pierwszy sezon kiralika miał na samym końcu jak już wiadomo było, że będzie II sezon i jeszcze bardziej rozciągnęli akcję....
meric gryzie pazury i bardzo dobrze.... ile razy już pisałam, że na odgrzewaniu kotletów daleko nie zajadą.... za wzór podawałam KM i co ..... rating leci....i pewnie jeszcze będzie leciał..... poszła po najmniejszej linii oporu to ma.
Właśnie z zagranicznych for wiem i tej scenie jabłkowej.... a z naszych nic nie czytam... więc nie wiem czy fani zaklinają rzeczywistość czy nie.... i jakoś mnie to mało interesuje...
Pewnie masz rację w kwestii chemii między protami.... nie wiem nie widziałam odcinków a tych scen co widziałam.... to chemii tam nie ma... i chyba już nie wykrzeszą...
tym bardziej, że skoro Elcin rozstała się z Januszem... co Ziuta będzie teraz ciosać kołki Barisowi.... hahhahaa a to niestety widać na ekranie...
ooooooooooo nie widziałam, że Elka rozstała się z Januszem :D
serio? nie ma chemii między DefOm ??? Omg to niedobrze ;((((
no tak donoszą zagraniczne fora, że się rozstali.
Właśnie ten brak chemii ponoć widać, ja po czy fragmanach czy scenach jakiejś zajebistej chemii nie widzę....
Ubierają Defne jak gimazjalistkę hahahha to jak Omuś ma grać zafascynowanie... pedofilem nie jest hahahhaha;)))
"Ubierają Defne jak gimazjalistkę hahahha to jak Omuś ma grać zafascynowanie... pedofilem nie jest hahahhaha;)))"
:D:D:D
powinien uczyć się od Ayaza, bo Oyku/Ozge wygląda jak 15-latka, a Serkan/Ayaz jakoś umiał zagrać chemię do samego końca :D
hahaha wiesz Oyku była studentką i zgódźmy się ze scenarzystami, że nie musiała być aż tak dorosła... a skoro meric chciała pokazać ogarniętą Defne to o strojach też powinna pomyśleć.... tam wszyscy chodzą ubrani jak do firmy tylko defne jak gimbaza.... kuźwa... niech się po pracy tak ubiera.... a tak.... masakra po całości.... zresztą stylistom defne też się dostało..... hahahaha i bardzo dobrze....
właśnie chemia miedzy Ayazem i Oyku była nie do podrobienia... ale weź pod uwagę, że tylko w KM....
może Defne/Elcin ma kryzys wieku hahhahaha :D
przekroczyłą 30-tkę i prosi stylistów, by ją odmładzali hahhha
no tak, Serkan z inną partnerką wypadł jak wypadł :D
ciekawe, jak wypadnie Ozge ze swoim nowym partnerem :D
wiesz ja myślę, że to ubieranie elcin to wynik podpisanej umowy reklamowej z jakąś siecią ubraniową.... i na siłę ją odmładzają..... tak coś czuję .....
dokładnie ciekawe czy między Ozge i tym nowym partnerem też będzie brak chemii czy jednak nie....
cóż jak widać Serkan to na razie aktor jednej roli ;)))
Ja myślę,że to rozstanie(o ile miało miejsce) strasznie rzutuję na serial... choć już pod koniec serialu było widać,że chemii już takiej nie ma jak była na początku... Ziutę jak nic skręca, myśl co może się stać... Ja nie wiem, czy Ziuta nie była katalizatorem rozstania Barisa z poprzednią dziewczyną... a przynajmniej swego czasu była taka myśl przewodnia na jednym z for... nie wiem, bo mnie jakoś to nie bardzo interesuje kto z kim i dlaczego... co nie zmienia faktu,ze dziewcze się obawia i ma to jakiś wpływ na to co oglądamy w serialu...
Umówmy się jeśli przyszłotygodniowy odcinek nie odbije się od dna i nie da lepszego ratingu, to kiepsko widze losy serialu
zgadzam się z Tobą ;)))
Ziuta dręczy Barisa to pewnie, po drugie... on jako on wcale nie musi być taki święty jakiego gra w kiraliku.....
Ja tak w duchu sądziłam, że po fragmanach 59 odcinka i po odkryciu Omusia, rating nie podniesie się , ale nie myślałam, że już spadnie poniżej 5 umówmy się dla tego serialu rating poniżej 5 to bardzo zły sygnał....
Jakoś nie wierzę, że 60 odcinek odbije się od dna... chyba, że w II fragmanie będą sceny, że niby Omuś i Defne już za momencik wylądują w łóźku.... jak nie ....będzie niżej niż teraz.
Bo w zwiastunie już zapodanym.... co mamy znowu odgrzewamy kotlety Defne śpi u Omusia na kanapie...
Moim skromnym zdaniem, ta zazdrość Ziuty odbija się wszystkim czkawką... I wg fanów ona jest bardziej winna niż Meric... Może we dwie to piszą :D
Ja też nie myślałam,że spadnie,aż tak... bo obie piszemy,że wcześniej czy później spadnie... ale liczyłam,że poniżej spadnie po 60 odcinku... a tu niespodziewanka... teraz to już nie wiadomo,czy jabłkowa noc to urartuje... to musiałaby być bardzo dobrze pokazana jabłkowa noc... coś a'la dłuższa scena z yt... i ogień czeba by było widzieć...
Ty a to aby na pewno jest u omusia ? Bo mi się wydaję,że mamy odgrzewany kotlet i dom uszatego... 29 odcinek... kiedy w I serii, tak dobrze im się malowało u sinana... myślę,ze to ten odgrzewany kotlet... plus spanie na kanapie