hej :) poratuje mnie ktoś piosenkami z serialu? Bo szukam i szukam a znalazłam do tej pory tylko jedną :(
aha :D no tak, łudźmy się hahaha :D
a to ona w szkole była ładna a teraz zrobiła się brzydka? coś mi pisała margoargo
hahahah ;D
dokładnie tak... czyli coś tam kojarzysz ;d
Ty w ogóle oglądasz coś tureckiego na bieżąco? nie licząc HA oczywiście, haha ;d
podobno protka raz zaszalała i się zrobiła na bóstwo, lubie tą scenę, ci faceci jacy zdumieni :D
Ładnie ona tu wygląda :D
https://i.imgflip.com/19b8xz.gif
ale podobno raz tylko tak wyglądała, a na drugi dzień znowu przyszła do roboty jak szara mysz
obecnie nic nie oglądam tureckiego :D
Amine Gulse (czyli protka Nur z "Tylko z tobą"
https://www.instagram.com/p/BFZFxZdN3j_/
Ale ma super umalowane oczy :D
haha, to z 6 odcinka... fajna scena ;ddd
wiesz ogólnie bohaterka jest ładna, tylko po prostu nie nosi make upu i ubiera się tak zwyczajnie, na luzie, na pewno bym jej nie nazwała brzydulą, haha ;d
dlaczego nic nie oglądasz? jak to tak... :c
oooo wow, udana tapeta :D
Zawsze w filmach/serialach okazuje się, ze brzydula wcale nie jest brzydulą, tylko ma niewłaściwy styl ubierania się, nieodpowiednią fryzurę i złe makijaże (albo wcale nie ma makijażu ).
ano jakoś tak wyszło, że nic tureckiego nie oglądam haha :D
oglądam tylko Gotowe na wszystko, ale to jest amerykańskie haha :D I Ranczo w niedzielę :D
dokładnie tak... i potem wielka przemiana...to już takie przewidywalne... chyba w żadnym seriali brzydula nie została do końcu serialu brzydulą, co nie? :D
tak nie można, hello :D tyle nowości jest, nic Ci się nie podoba? hahaha ;d
czyli gotowe na wszystko Cię wkręciło? :d już nawet nie pamiętam ile to sezonów miało ;ppp
czytałam w necie że miało sezonów 8 ;)
no jakoś w nic nowego tureckiego się nie wkręciłam, a poza tym ogranicza minie limit netu.
Fabula fabułą, ale musi być jakiś facet, który przyciągnie moją uwagę hahha :D mam wymagania :D
ten serial serialu z Oge Gurel nie zaczeli kręcić go jeszcze i nie wiadomo kiedy zaczną............ i czy w ogóle zaczną hahhaa :D
Raczej nie będę oglądac regularnie, ale ciekawe, jak Ozge wypadnie z nowym partnerem. CIekawe cyz lepiej niż Serkan z Hande :D
to bardzo duuuuużo ;D
haha, przystojny prot to podstawa :D
ale Ciebie ciężko zadowolić ahaha, poza Serkanem to chyba tylko Berk Cię zauroczył... a aktualnie to raczej nikt? :ppp
a też byłam ciekawa tego serialu bo lubię Ozge... przydałoby się żeby zaczęli kręcić... na co oni czekają? dziwna sytuacja...
jak będzie mieć fajnego prota to na pewno lepiej wypadną... sorry ale Serkan i Hande to dramat... zero przyciągania :D
masz całkowitą rację, mnie ciężko zauroczyć :D
Serkan albo Berk i nikt inny jak dotychczas :D
Ozge Gurel i Berk Cankat
https://pbs.twimg.com/media/CszI5FcW8AAgdHS.jpg
Ona ma 29 lat, on 32 a jak młodo wyglądają :D
Ten Berk przypomina mi z wyglądu prowadzącego z eska tv co się nazywa Janek Pirowski hahahhha :D
Serkan i Hande koszmar, na dodatek Hande staro przy Serkanie wyglądała hahaah :D Bardziej by na siostrę pasowała :D
Hande czasem robi kaczy dziób hahaha :D
Tak składa usta i w ogóle cała twarz jej się tak układa, że przypomina no sorry........ kaczora
http://icube.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2016/07/25/hayatimin-aski-10-yeni-bolu m-fragmani-yayinlandi--7390786.Jpeg
A już szczególnie gdy robi obrażoną minę i wydyma swoje pełne i szerokie wargi http://images.bursadabugun.com/video/2016/05/12/hayatimin-aski-fragmani-izle-530 92-573483fbec9b9.jpg
Najlepiej widać to na ekranie. 1:43-1:48 https://www.youtube.com/watch?v=iUS3SxTlWzQ
może jeszcze jakiś aktor istnieje co Ci będzie odpowiadał tylko jeszcze na niego nie trafiłaś, hmmm :D
fajny ten Berk... faktycznie młodo wygląda...może to przez to, że taki zgolony... gładziutki ;d
hahahah... racja, co za podobieństwo do Pirowskiego... choć prezentuje się lepiej od naszego radiowca :D
o kurde... rozwaliłaś mnie tym kaczym dziobem :DDD
jak mogłam tego nie zauważyć... Gokce to mistrzyni głupich min... ale ten kaczy dziób przebija wszystkie inne... :D
no na to liczę, że istnieje jeszcze jakiś Turek który mnie powali na kolana :D:D
kiedyś jakaś dziewczyna napisała o tym kaczym dziobie :D
Ja nie wierzyłam, ale wreszcie dostrzegłam to w 10 odcinku :D
zaczął się program o ślubach :D
haha, chciałabym to zobaczyć :DDD
tylko gdzie on się podziewa??? czeka jeszcze na swój debiut? ;d
ciekawe czy Hande robi to świadomie, czy po prostu tak ma ;d
właśnie zerkam... oj zmulony wykładowca już zaczyna narzekać... ja pierdziele ;ddddd
niech się wreszcie ujawni !!!!!!!
ile jeszcze będę na niego czekać ???? ;)))))
Ona po prostu tak ma :D taka twarz :D
też zerkam :D ci drudzy do rzymu lecą :D
ahahahha
daj ogłoszenie do internetu, najlepiej po turecku, może się w końcu ujawni, nie może się tak chować przed Tobą :DDDDDD
fajną mają tą wycieczkę do Rzymu... i w ogóle wyglądają na sympatycznych :ddddd
czekam na jakąś dramę... bo na razie za spokojnie :DDDDD
hahahhahah chyba tak :D
ci trzeci do Londynu, i reklamy ;(((
czekasz na dramę jak w jakims serialu hahaha :D
hahaha, jak nie ma dramy to jest nudno... to przez te seriale mam takie upodobania, że musi się coś dziać inaczej zasypiam ;ddd
tak jak mieliśmy dramę z Łucją w rolniku... to było coś :D
eee, a nasze siostry to gdzie się podziewają? my same tu posty musimy nabijać, hahaha :DDD
wtedy z tym odejściem łucji brakowało jeszcze slow motion i dramatycznej muzyki z mody na sukces ahahahahah :D
a wiesz ja jak na razie lubię tego wykładowcę :D
oho za chwilę ma być jakaś drama, zapowiada narrator :D
właśnie, porzuciły nas i my same ciągniemy to forum :D
margoargo dziś w Krakowie :D
słoneczko pewnie zabiegana :D
na teleforum też cicho, ludzie w te dni pewnie zajęci, porządki cmentarne, wyjazdy do innego miasta by odiwedzic gorby itp.
ahaha... dobre, brawo :D
oni nie wykorzystali potencjału tej sceny ;DDD
ten wykładowca to duże dziecko, proszę Cię :DDD
widzisz, wszystko na naszych barkach :DDDD
ale racja, taki okres, że ludzie zalatani ;ppp
hahahhahaha a wiesz mój ojciec też to teraz ogląda i też uważa jak Ty ;) mówi, że on jest jak moja wychowawczyni z podstawówki hahaahha :D (ona była masakryczną flegmatyczką i czasem nieporadną :D)
to jakoś źle ich dobrali, bo ona energiczna, gadatliwa, a on za spokojny :D i jego sylwetka fizyczna też jej nie odpowiada :D
psycholożka broni się, że ona ma nagle eskalacje wymagań :D
hahaah o seksie gadają :D:D
i to mają być eksperci.. przecież to jakaś parodia pary...
kurdeeee, co tu się przed chwilą zadziało.. facet przed całą Polską o takich rzeczach gada... w głowie mi się nie mieści... ale jaja ;D
Dobranoc :) Ja też będę zmykać, bo rano na Mszę, a potem w rozjazdach. Na jeden cmentarz, na drugi więc zleci trochę czasu.
Słodkich snów ;)
Hejo :) Tak myślę o jakim Berku Wy piszecie od jakiegoś czasu i oczywiście założyłam, że to jakiś aktor, a teraz dopiero po tym poście ogarnęłam, że to ten Berk haha i ja go przecież znam :D OK, znam to za dużo powiedziane, bo widziałam go tylko w jednym serialu, gdzie miał małą rólkę, ale dopiero jakiś czas później wyszła informacja, że Ozge zagra z Berkiem i teraz się zastanawiam czy oni mieli w tym serialu wspólne sceny czy nie i nie pamiętam haha
hejka :D
hahaha bo my głównie piszemy tutaj na forum o Berku Hakmanie (rywalu Serkana Cayoglu z serialu Hayatimin aski) :D
ale teraz w kontekście Ozge pisałyśmy o Berk Cankat - nowym partnerze serialowym Ozge Gurel :D
Ps. Oglądałąś Hayatimin aski ?
Aaa to w takim razie pomyliłam aktorów :P To w takim razie nie znam tego pierwszego Berka. A HA nie oglądałam. Widziałam może kilka scenek, ale tylko z Serkanem, aby sprawdzić jak wypadł. Może kiedyś jak będę się nudzić i nie będę miała co oglądać to zobaczę. Plus to taki, że to tylko 17 odcinków. Wolę oglądać zamknięte historie, bo jak zaczynają przeciągać to następuje powtórka z rozrywki...
Choć kocham Serkana, to w HA nie przypadł mi do gustu ani aktorsko, ani jego bohater też nie ;((( i kibicowałam właśnie Kaanowi którego grał Berk Hakman :D i dziewczyny tu też :D
to prawda, 17 bolumów da się przeżyć :D
To jego postać była okropna czy jak że kibicowałyście temu drugiemu?
Jakby to tak rozbić na godzinne odcinki to niewiele ponad miesiąc oglądania.
Oglądałam kilka seriali, których nie skończyłam oglądać i chyba nie skończę i zastanawiam się, czy oprócz KM, CK skończę jakąś haha Oglądałam Statu związku to skomplikowane, ale tak mnie zaczęło to wszystko męczyć, że dałam sb spokój. MYślałam, że może kiedy dokończę, ale od kiedy dowiedziałam się, że jest drugi sezon to stwierdziłam, że na dwa sezony to ja się nie piszę ;P I zastanawiam się, czy skończę oglądać OHB, bo zaczyna mnie denerwować to co tam się dzieje...
kibicowałyśmy temu drugiemu bo
- postać Serkana była nudna, mdła, bezbarwna i nijaka.
- sam Serkan też jakoś przeciętnie to grał, w przeciwieństwie do KM gdzie mnie zachwycał swa grą.
- para Serkana z protką Gokce (Hande Dogandemir) na siłę, bez chemii
- Kaan (Berk Hakman) całkiem mnie i dziewczyny oczarował w Ha jako mężczyzna :D Wprawdzie nie jest tak przystojny jak Serkan, ale ma w sobie "to coś" oraz hipnotyzujące oczy i męski głos
- grał o niebo lepiej niż Serkan niestety
- Kaan wprawdzie miał mniej scen z protką niż Serkan, ale jego duet z nią był o wiele bardziej chemiczny i naturalny niż Serkana
choć są osoby które lubiły parę Serkana i Gokce i im kibicowały (ale ja im się dziwię hahahaha), więc jagodajulia najlepiej samemu obejrzeć i samemu wyrobić sobie zdanie :D
Hejo ;) Tak. Jestem dopiero po 68 i mam dość... Nie wiem, czy ja skończę ten serial skoro w Turcji leci czwarty sezon i tam jest jakiś 105 (albo coś koło tego odc)...:/ Jak dla mnie może być tylko gorzej...
jagodajulia masz może ochotę zagłosować w ankiecie na najpiękniejszą turecką aktorkę sezonu ? ;))
http://www.televizyondizisi.com/anket-2016-2016-sezonun-en-g...
a głosowanie trwa do 30.12. do godziny 18:00
Głos można oddawać wielokrotnie w ciągu dnia, ale w jednej turze tylko na jedno nazwisko.
jagodajulia mam pytanie :D
jak Twój nick należy odmieniać w bierniku ?
jagodajulię czy jagodęjulię ?
Może być samo Jagoda, więc w bierniku będzie Jagodę ;)
Kiedyś chciałam zmienić ten nick, ale tu na fw niema takiej opcji.
hello ;) u mnie dziś chłodno było, był tez mały deszczyk :D
w telewizji nic ciekawego :D
jak zwykle powtarzają Znachora i Trędowatą hahhahhaha :D
do miłego :D
Hello ;)
u mnie dziś bez deszczu....
właśnie przeleciałam po kanałach tv nic ciekawego.
Właśnie oglądam odcinek Klasy wyższej...
hahha jakaś telepatia :D zastanawiałam się dziś czy by nie obejrzeć dziś odcinka tej klasy wyższej, bo mam ostatni dzień limitu, ale nie, nie chciało mi się oglądać :D
hahahha a ja oglądam mam do nadrobienia 3 odcinki... coś straciłam ostatnio rozpęd do tureckich seriali, co serial to mam kilkuodcinkowe zaległości.... oj niedobrze, niedobrze.
Przeczytałam Waszą wczorajszą dyskusję;)
Późno wróciłam, a potem jeszcze sałatkę robiłam i nie już nie chciało mi się nawet kompa odpalać ;)
a co nie gadasz ze mną .... ja i tak oglądam to w tle.... \
wczoraj pisałyście o Hande, czy wiesz, że w 2013 roku grała licealistkę???
bardzo chętnie pogadam Siostrunio :D po prostu myślałam, że będę Ci przeszkadzać w oglądaniu :D
ostatnio przez dyskusje filmwebowe oglądałaś odcinek aż 4 godziny hahhaa :D
ona licealistkę 3 lata temu ???? jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :D:D
hahaha spoko jak by mniej tak strasznie ciekawił odcinek, to w ogóle nie było by mnie na forum... a tak to sobie powoli oglądam...
a wyobraź sobie, że tak na tureckiej serialomanii przetłumaczony jest jeden odcinek... zaraz zapodam Ci tytuł turecki...