PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Piosenki

ocenił(a) serial na 8

hej :) poratuje mnie ktoś piosenkami z serialu? Bo szukam i szukam a znalazłam do tej pory tylko jedną :(

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie... ja jestem jak małe dziecko, nie lubię inhalacji xD

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

No i jestem po odcinku rolinka, jednym słowem masakra
ckliwy odcinek och...
wybierali kto odpadnie ich wybory mnie nie zdziwiły,
ale żeby zaraz się mizgolić jak tamci sobie pojechali no ja proszę, śmiech na sali...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

a możesz coś więcej ? bo ja nie w temacie :D próbowałam przernąć przez nowe star warsy... ale się nie udało

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Zbysiu wybrał Irenkę i Bogusia zawiedziona powiedziała, że nie będzie tej znajomości kontynuować, ale jak to Zbyniu powiedział że jego serce czuje coś do Irenki, a od samego początku było wiadome, że chce młodszą...
Świętojebliwy Szymuś wybrał Marysie, a chyba Ula się w nim zakochała, ale nie miała okazji jemu się bardziej otworzyć
Mareczek coś odwalił dokładnie nie wiem co, ale coś tym kobiecinom powiedział, że jakoś żadnej nie chciało się u niego zostawać, ale koniec końców wybrał Anię
Ta rolniczka wybrała Tomka, zresztą na jej miejscu też bym tak zrobiła najbardziej ogarnięty, chociaż ona by chciała by się bardziej otworzył przed nią ze swoimi uczuciami...
I ten ostatni imienia nie pamiętam wybrał tą co mu sworzeń niby zgubiła, powiedział też że jak by się kierował rozumem to wybrał by chyba Anię, tylko brakowało jemu parę dni żeby się przekonać, no prawie się popłakał, biedny...
koniec końców każda jedna para po swoich wyborach zaczęła się przytulać, dawać buziaczki i takie tam ckliwe teksty i momenty...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

hahaha :D Lepsze to niż małżeństwo od pierwszego wejrzenia.... czy tam randka w łóżku :D

Ha, jestem wielka przeszłam gierkę hallowinową :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hahaha co racja to racja :D:D:D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

wymiatają :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

A w jaką gre grałaś??
Jejku ja nie pamiętam kiedy w coś gierczyłam...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Teraz kiedy wyszukujesz coś w googlu, to masz taka gierke flashową...chyyba....hallowin :d

ocenił(a) serial na 8
Marg_

faktycznie zerkne :D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

śmieszna jest :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

doszłam do 4 levela i mnie zabiło :(

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

bo 4 najtrudniejszy jest... 5 prościzna :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

masakra 4 nieźle stresująca :D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

5 przy tej 4 to jest bardzo prosta :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ja ją w końcu zmecze ::D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

trzymam kciuki :D
ja zaczęłam rozwiązywać quizy :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ja właśnie zaczęłam oglądać ostatni odcinek HA :)

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Hello ;) Dzięki za relację z rolnika.
Widzę, że dla rozrywki gracie z Marg w gry ;)
Jak tam przeżyłaś ostatni odcinek HA.... ja obejrzałam na razie pierwszy i może kiedyś obejrzę resztę..... ale nie wiadomo kiedy to nastąpi ;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Hej ;)
Przeżyłam, szału nie było, oglądałam przewijając i oglądając praktycznie tylko sceny GokDem.. ;D

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Czyli zrobiłaś super szybkie oglądanie ostatniego odcinka HA :)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Właśnie nie odcinek ma 1 godzine 45 minut, a oglądałam około godziny, nagle na ostatni odcinek nawet się postarali :D nawet jakoś szło to oglądać ale Rezzan i Bartu przewijałam...

użytkownik usunięty
Margoargo

hello :D
to ja Ci zdam krótkie sprawozdanie z wczorajszego odcinka SS... ale spokojnie, będzie krótko, bo odcinek kręcił się w sumie wokół jednego...
ale od początku, wypadek okazał się niegroźny, Irem nic poważnego się nie stało, spała sobie smacznie w szpitalu, a Yigit, Tuna i Deniz przy niej czuwali... jak Yigit wyszedł po kawę to Irem się przebudziła... okazało się, że nie pamięta ani Yigita, ani udawania Deniz... a nawet swojej pracy w hotelu... no i wielka panika, co tu robić. Deniz oczywiście nie chce żeby prawda wyszła na jaw (co za idiotyzm)... więc pilnowała cały czas Irem i wszędzie z nią chodziła... To samo Tuna, pilnował Yigita aby nie doszło to spotkania z Irem... i tak caluteńki odcinek :P W międzyczasie jakieś sceny- zapchajdziury o tym co się dzieje w Go Flamingo ( wszystkie przewinęłam, nuuuuda) odkąd nie ma tam scen protów to ja dziękuję... jak dla mnie mogą ten magazyn zrównać z ziemią.
Dopiero na koniec odcinka Yigitowi udaję się spotkać z Irem... zaczął coś nawijać a ona na to, że nie jest Deniz tylko Irem... chłopina zrobił wielkie oczy... przybiegła Deniz i Tuna... i koniec ;p
Odcinek nie najgorszy, ale scen Deniz i Yigit jak na lekarstwo ( parę w szpitalu i jedna w samochodzie ) więc to jest trochę słabe. Zwiastun mógłby sugerować, że prawda wyjdzie na jaw ale sama nie wiem, coś mi tu nie pasuje, za spokojni w nim są... zobaczymy ;)

ocenił(a) serial na 8

Hello ;) Dzięki za streszczenie odcinka SS .... cóż z tego widać duuupy nie urwało....
Widziałam ten zwiastun faktycznie taki sobie.
Znowu coś się wydarzy i YIgit nie dowie się prawdy... ni ma szans... tylko leci rating, więc scenarzyści mogą się skusić na wielkie buuum ;) zobaczymy za tydzień ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

nie ma za co ;)
kurde, a przez chwilę się łudziłam, że prawda wyjdzie na jaw... jak Yigit łyknie kolejną bajeczkę to jest po prostu bałwanem... przecież już sam powinien zacząć kojarzyć fakty, już słyszał imię Irem... scenarzystów ponosi... oj ponosi ;dd
rating leci, faktycznie, 3.70 i 9 miejsce... dramat.

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Idę spać ;)

Dobranoc

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Witajcie Kochane Siostry ;)
U mnie dziś pochmurno może się poprawi, byle deszcz nie padał ;)
Kto ma wolne - życzę relaksującego dnia ;)
Dla zapracowanych - chwili oddechu ;)

Do miłego zaś ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dzień dobry, dzień dobry... tzn nie jest az tak dobry... bo też pochmurno jest, jednak dziś czuję się całkiem dobrze,został katar czyli jest dobrze.
I nawet się cieszę,że mam dziś ten jeden dzień oddechu, bo powinnam się wykurować...
Życzę wszystkim względnie dobrej pogody, bez deszczu
Uciekam do później.

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Witajcie.
U mnie nawet słoneczko przedziera się przez chmury ;D
Ja już po ostatnich zakupach przed jutrzejszym dniem ;D
A teraz trzeba się brać za ogarnianie, sałateczki, pieczenie ciasta i takie tam...
Miłego dnia życzę.
Do później

użytkownik usunięty
Gosilek

Hello ;))
u mnie pochmurno, wietrznie i deszczowo.
biorę się za ogarnianie rzeczy na jutro.
miłego dnia ;)))
do zaś ;)

Gosilek

hello ;)
oczywiście także obejrzałam wczoraj odcinek Rolnika :D
Bogobojny Szymon wybrał tą blondynę, która nie wyróżniała się niczym szczególnym :D szczerze mówiąc w ogóle jej nie kojarzę, wcale w programie nie rzucała mi się w oczy.
Ciężko mi coś o niej powiedzieć.
Poza tym, to myślałam, że u świętego Szymona będą większe jaja z ta religijnością hhahhaha Ale nie, rozczarowałam się hahahha :D

Zbyszek stary flirciarz i pieszczoch wiadomo było, że wybierze Irenkę :D
Co tu dużo mówić, Irenka ładna jest i jak na swój wiek atrakcyjna kobietka :D I całkiem zna się na wielu aspektach życia na wsi. W przeciwieństwie do Bogusi, która bardziej udawał że się zna hahahha
Bogusia ma fajny głosik, mówi jak sikorka hahahhaa Jak mała dziewczynka.
Zauważyłyście, że ona ciągle śpiewa o tych jagodach i że "powiadają ludzie, że nie mam urody" :D
hahahahhaaha w sumie pasuje ta piosenka do niej, bo rzeczywiście niestety nie ma urody :D

Kiedyś mnie rozwaliło, jak Zbyszek pokazał Irence spodnie zszyte białą nitką i powiedział że chodzi w tym koło domu czasem, do pszczół tak chodzi, ale nie między ludźmi.
A Irena od razu do kamery, że jak on tak może chodzić ubrany, że chyba nie dba za bardzo o swój wygląd. No kurde bez przesady ludzie.
To ciekawe co powiedziałaby o Marku hahahaha

Markowi najbardziej podobała się Beata, ale nie wybrał jej chyba ze względu na to, że ona ma synka autystycznego, więc uznał, że to mógłby być dla niego kłopot i dodatkowa robota.
A ta co wybrał kobieta mówi, że ona nie wyobraża sobie przenieść się tu do Marka.
Czarno to widzę :D zresztą oni mi w ogóle nie pasują do siebie.

U Sylwii się zdziwiłam, bo myślałam, że wybierze krzywoustego Roberta, a ona wybrała Tomasza :D

Łysy Łukasz mało się nie rozpłakał. Nie wiem czy to było naturalne, czy na pokaz, ale mam nadzieję, że naturalne i wzruszyło mnie :D:D
Wybrał Patrycję :D Kiedyś pamiętam jak siedzieli na dworze i flirtowali ze sobą :D Podobało mi się to, brawa dla Patrycji, ja też lubię poflirtować z facetami, a nie tylko cnotliwie i nudno gadać o przysłowiowej pogodzie.

U mnie raz wychodzi słoneczko, a za chwilę się chowa hahaa :D miłego dnia :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hejka ;) No Siostra widać u Ciebie głó elabusiowy ;)))) jak pięknie .... raduje to moją duszę ;)))) hahhaha co ja taka filozoficzna dziś jestem ;)

Dzięki za elabuś .... jak Was czytam, po tym rolniku, to nie zrobił na Was ten odcinek wrażenia....
Na zasadzie była jak było....
Do miłego zaś ;)

użytkownik usunięty
Vanessa100

ja też oczywiście oglądam rolnika... choć muszę przyznać, że z kompletną obojętnością... coraz gorzej się tam dzieje... nie wiem czemu, może to kwestia uczestników?
liczę, że kolejny odcinek będzie ciekawszy...
po tych wyborach tak ckliwie się zrobiło, trzymanie się za rączki i te sprawy... tak nienaturalnie to wyszło... jak na pokaz... ja tego nie kupuję :P

rypłam się w elabusiu - rolniczka ma na imię monika a nie sylwia haha :D

jest ktoś? :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

evet ;)))
o to samo miałam pytać :D

hahhha nasza siostrzana telepatia :D
jak tam, były jakies porządki na cmentarzu czy wykłady na uczelni? :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

a jak :D
na uczelni wolne więc... porządki na cmentarzu ;p
a u Ciebie? :))))
właśnie się rozpadało u mnie, co za pogoda grr...

u mnie dziś było trochę porządków cmentarnych, z tatą byłam :D
tak poza tym to obejrzałam dziś 2 odcinki HA hahahah :D
14 i 15 ;) 14 przewijałam, a 15 prawie cały widziałam :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

no nie gadaj... aż dwa ?!
hoho, jak Twoja psychika to zniosła? :DDD
ja się poddałam i już do tego nie wrócę... o nie ;ddd

sama się sobie dziwię że aż tyle obejrzałam :D
coś mnie naszło i obejrzałam hahahhaha :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

to zostały Ci jeszcze 2 odcinki i koniec... uwolnisz się od tego ;D
wiesz co, na fejsbukowym profilu rolnika straszne poruszenie... fani oburzenie, że Łukasz nie wybrał Ani... a co komu do tego... buhehe...

nie wiem, czy obejrzę całe te dwa odcinki :D
właśnie teraz włączyłam 16 i przewinęłam na kilka scen.
Teraz włącze finałowy i też rzuce okiem na kilka scen, chyba to mi wystarczy :D

przeglądałąm dziś komenty na popmponiku i rzeczywiście jakie oburzenie że nie wybrał Ani :D hahahhhahaha a co takiego wspaniałego w tej Ani ??? poza tym to jego decyzja, po co tak przeżywać

użytkownik usunięty
Vanessa100

nie żartuj... Ty fanka Serkana, a serial z nim przewijasz... oj Vanessa... :P

nie wiem co wspaniałego, ale inni zawsze wiedzą lepiej buhaha, ludzie się za bardzo wczuwają... a mnie ten program zaczyna nudzić, chyba nastąpiło u mnie zmęczenie materiałem...
oglądasz dziś ten program o ślubach ? :D

ale ja przewijałam sceny nie z Serkanem, tylko sceny z rodziną Gokce, nudne zapychacze :D:D:D

planuję oglądać :D dziś ma być podróż poslubna i pierwsze kłótnie haha :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

ja myślę :D

ja też chyba zerknę... nic lepszego nie mam do roboty... widziałam na zwiastunie jak jedna laska pyta męża ile zarabia... haha grunt to bezpośredniość :D

popatrz na Berka
https://www.instagram.com/p/BL8VmceA1TR/?taken-by=brkhkmn
bidak jakoś sobie radzi po klapie z HA...może dorabia grając do kotleta? :DDDDDD

teraz obejrzałam kilka scen z finałowego boluma.
Więc Kaan sprzedał kawiarnię i wyjeżdża gdzieś, tak mówił do Demira. Potem wsiadł na motor i odjechał.

hahahahahhhaha dzięki za fotkę :D no dokładnie, aktorsko go nie doceniają, to chociaż se pośpiewa :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

to smutne ;(((
został sam i jeszcze wyjechał w siną dal...
nie lubię takich zakończeń...

może jeszcze o nim usłyszymy... jakaś płyta... albo tournee po świecie buhahah... :D

hahaha jakoś wątpię, żebyśmy jeszcze o nim usłyszały

i jak tam wczoraj Kocha nie kocha? widziałam że napisałaś streszczenie ale nie chciało mi się czytać, bo nie jestem zorientowana w fabule

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha, ja też ale próbuję Nas podnieść na duchu ;DD

odcinek fajny, ale bez szału... poza tym nie lubię jak muszę czekać tydzień na kolejny odcinek.
na dodatek ratingi coraz gorsze i to mnie najbardziej martwi...
Fabuła jest bardzo prosta, dwójka przyjaciół z dzieciństwa ma się spotkać po 15 latach, bo facet wraca do Stambułu z Ameryki ( w dzieciństwie był małym grubaskiem a teraz z niego mega ciacho)... dziewczyna na niego czeka w ustalonym miejscu, przychodzi ale on ją mija szukając wzrokiem jakieś atrakcyjnej, super laski...ona załamana ucieka... bo uchodzi za brzydulę i nie chce go rozczarować... podsyła swoją atrakcyjną przyjaciółkę, który ma ją udawać... i tak kłamstwo ciągnie się już 16 odcinków.