PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Piosenki

ocenił(a) serial na 8

hej :) poratuje mnie ktoś piosenkami z serialu? Bo szukam i szukam a znalazłam do tej pory tylko jedną :(

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

spoko, spoko następnym razem zagłosuję albo na elkę albo na Tubę, albo na Demet....

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Witajcie.

Marg_

witaj kobieto :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Vanessa luknij na fragman kiralika hahahhaha leżę nie wstaję ;))))) oj czyzby kończyli sezon;))))

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hej Marg.....
widziałaś fragman 59 odcinka kiralika hahahahhahahaha meric boi się ratingów.... i fanów.....

https://www.youtube.com/watch?v=xdW-PGMyd_A

sorry padłam...... nie wstaję .....

Margoargo

luknęłam jak prosiłaś i o haaaaaaaaa Omuś już się kapnął wszystkiego :D
to co teraz będą dalej grać ?? :D
hasztagi najlepsze :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahahhaha patrz jak się Meric boi ratingów i fanów.... hahahah ale się jej dostaje i bardzo dobrze, bo nic nie robi tylko odgrzewa kotlety.... hahahha w 58 odcinku jest scena w hali fabrycznej.... zaraz Ci ją zapodam
https://www.youtube.com/watch?v=TMILWxAWhpY

Defne tu ubrana jest jak licealistka a nie pani dyrektor logistyki.... czy wiesz, że od fanów się stylistom dostało za ten strój.... mnie tez się nie podoba.... ponoć fany tureckie zrobiły mem gdzie napisali, że Defne nie skończyła kwestii ..... bo powinno być : Dziękuję barcie Szukru ze szkoły wrócę sama.... hahahaha
Meric miała ogarnąć Defne w tym sezonie, a zrobiła z niej jeszcze większą idiotkę niż była....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

hahaha, no boski ten fragment.... właśnie ciekawe jest to,że już się nam omuś kapnął... chyba,że teraz to omuś będzie ukrywał prawdę przed defne.... hahahaha bo to jakoś dziwnie podejrzane jest....

ocenił(a) serial na 8
Marg_

meric się przestraszyła ratingów, a z opisu 59 odcinka wynika, że dziadek powie coś omerowi, czyli to, że przepisze majątek na Defne , więc Omuś jak to OMuś głupi nie jest.... kojarzy bardzo dobrze... a Defne cóż kurzy móżdżek pozostanie kurzym móżdżkiem.... wiesz co teraz będzie.... będzie wierzyć pamirowi a nie Omerowi... i tak przez 5 odcinków albo więcej.....
hejt na serial musi być niezły, bo jak tylko się ta nowa kobieta pojawiła , to od razu jej menager napisał, że ona będzie się kręcić wokół Omusia.... hahahhaha ;)))) patrz aż tak się boją....
co tu mówić jest 6 odcinków serialu w ratingu nie przebił 6 ( oprócz premiery chyba) i rating ciągle leci w dół.... czyli odgrzewanie kotletów nawet turkom się przejadło.....
hahaha a przewidywałam, że ta laska będzie dla pamirka.....
teraz może w końcu meric zapoda, że skoro umuś się kapnął w sprawie nero, to może się w końcu na niej zemści...... meric proszę cię ogarnij się i zmieć mi nero z powierzchni ziemi.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No może będzie coś nowego.... No wiesz kto wie,czy tak nie będzie sądząc z fragmenta to zna się dziewcze z Pamirkiem... to może później nagroda pocieszenia,czy coś :D

No ale tak,jak piszesz teraz będzie akcja, pod tytułem, omuś kontra pamir i nasza defne, która ma kurzy móżdżek... pamir coś wymyślim,a omuś będzie to odkręcał...
i tu oto,będziemy mieć "głupią" defne, bo dopiero co się nakręcała na wróćmy do siebie... dopiero co widziałyśmy fragmenta, gdzie nasza defne zachowuje się tak,że poczebuje przytulenia jak powietrza... a obstawiam,że dwie sceny dalej będziemy mieć to...
Myślisz,że doczekamy się anioła zemsty Omusia ? Lub namiastki choć

Marg_

Marg_ masz może ochotę zagłosować w ankiecie na najpiękniejszą turecką aktorkę sezonu ? ;))
http://www.televizyondizisi.com/anket-2016-2016-sezonun-en-g...

a głosowanie trwa do 30.12. do godziny 18:00
Głos można oddawać wielokrotnie w ciągu dnia, ale w jednej turze tylko na jedno nazwisko.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

:D no może zagłosuje :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Zagłosowałam.

Oczywiście na Tubę :)))

sloneczkO_1

fajnie że zagłosowałaś :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha obyśmy się doczekały anioła zemsty, bo inaczej nie ma sensu oglądać dalej kiralika..... dla skrzeczącej i zidiociałej defne i tego bucyfona pamirka... dziękuję postoję .....
chociaż , wiesz, że znowu nas wkręcają tym fragmanem.... spoko ja do piątku nie przebieram nóżkami....poczekam na 59 i 60....może się na 62 odcinku seria skończy to sobie obejrzę całość hahahhaha - wiem złośliwa małpa jestem ....
mnie po prostu pusty śmiech ogarnął jak zobaczyłam ten zwiastun i od razu...przecież napisałam, że się meric ratingów boi..... hahahahhaha ;))))
Może do tej jej pustej główki - a sorry sama napisała, że ma tam bałagan zaczyna cos docierać hahahha ;)))) ja myślę, że producenci zrobili jej zimny prysznic...... hahahha chyba nie wierzysz w to, że ona już dawno miała taki plan...... trele morele.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie no jak ma być tak jak jest... a wiem to raczej z przekazów słownych na różnych stronach :D to jest to tragedia...
No umówmy się, ratingi, zawsze są ważne... bądź co bądź seriale muszą na siebie i aktorów zarobić...

A co do wkręcania, czy tam nie wkręcania... ja myśle tak w tym fragmencie mamy pokazane ostanie sceny odcinka, oczywiście mam na myśli scena defne-omus-pamir... a sceny z iso, tak pewnie w połowie się pojawią... defne nam dojdzie do wniosku,ze źle zrobiła, chcąc wróć do omusia, bo przeciez iso ma racje... i się zacznie walić pojawi się rozmowa omusia z dziadkiem, do defne nasz mega czarny charakter przyjdzie... i bum koniec odcinka

Jak nic, Meric jest po zimnym prysznicu i teraz będzie coś na nowo wymyślała... bo pewnie miarka się wszystkim przebrała i ma wybór albo,albo... To teraz mam wrażenie będziemy mieć scenariusze pisane na kolanie z być może innymi pomysłami....

ocenił(a) serial na 8
Marg_

kto wie, kto wie..... ja mam nadzieję wiem " nadzieja matką głupich" ale jednak mam nadzieję, że meric się w końcu ogranie..... niech to będzie pisane na kolanie.... ale niech będzie coś innego..... kserowanie I sezonu i zmiana tylko postaci dramatu....męcząca jest.... ja tego nie kupuję....
Seriale tureckie opierają się tylko na ratingach.... i jeśli rating poleci dalej.... producenci zwiną serial..... hahahha tak było z II sezonem KM.... miało być szumnie 30 odcinków.... do 10 nie dociągnęli..... i dali radę wszystko w jednym odcinku zamknąć....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No zobaczymy jak to wszytko się ułoży, a nóż będzie tak,że nam się Meric ogarnie... i coś nam nowego zaserwuje... Zobaczymy

Wszędzie seriale opierają się na oglądalności... szczególnie gdy mówimy o programach telewizji "otwartej" jak ja to nazywam :D Bo wystarczy oglądać seriale HBO np. tam się nikt nie przejmuje aż tak oglądalnością, bo serial czy tak,czy tak na siebie zarobi subskrypcją kanału...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ja już od początku tego nowego sezonu kiralika wznoszę modły, żeby się meric ogarnęła ... i żebym musiała odszczekać co złego pisałam o jej pomysłach..... hahaha a na razie wygląda tak, że moje modły niestety nie są wysłuchane... a szczekać też nie muszę ;))))

W Turcji ratingi to świętość.... ja myślałam, że kiralik lepiej będzie sobie radził , po ratingach I sezonu.... ale cóż nie siadły Turkom pomysły meric nie siadły....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No wiesz kto wie, a nóż bądźmy jakieś w miarę dobrej myśli :P

No nikt nie jest w stanie znieść odgrzewanych kotletów... bo ileż można, dobra nie ma co dywagować co to będzie będzie odciek będzie rating się zobaczy co będzie za dwa tygodnie

ocenił(a) serial na 8
Marg_

żyjmy nadzieją, bo ona mam pozostała hahahha;)

Ja i tak mam do obejrzenia odcinki od 54 , dopiero po 60 planuję obejrzeć po kolei, raczej nie nabiorę chęci do przejrzenia po turecku.... ajjjj naprawdę meric obrzydziła mi kiralik tymi kotletami.... w I serii chociaż sceny DefOM po turecku oglądałam.... teraz nie mam ochoty....
Tak sobie teraz myślę, że Omuś w I serii całe 52 odcinki był nieświadomy wynajmu.... a tu raz dwa poskładał wszystko do kupy...... hahhahaa ale mu się lotność umysłu po tych Włoszech poprawiła........ hahahaha sorry złośliwa jestem......
meric naprawdę się duuuuupa pali skoro już zaczyna wykładać asy na stół..... a ja chcę powrotu Sude i akcji z Denizem...... oj jak mi tego brakuje..... uczucia dwójki villanów..... i ich rozterek.... zamiast tego meric serwuje... w nadmiernych ilościach..... bucyfona.... pamirka.... i nero i korisia i ich mondre rozmowy.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No ale o co chodzi ? Chłop na własnej skórze przeżył, to już wie jak to wygląda :P No obstawiam,że nie bez powodu wystawia nam te asy... ale obaczim co to dalej będzie...

Ojj,tak sude i deniz mogli by zostac wiodącymi postaciamy w drugim seoznie :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oj tak nie bez powodu te asy... .... już to napisałam duuupa jej się pali...a wątek rodziców Defne już nie będzie rozwijany, czy jednak dowiemy się dlaczego defne taka popieprzona jest....

Oj tak rozterki Deniza... i Sude... i walka z neriman o szczęście hahahhaa achhhh co by to były za odcinki..... cioteczka dostająca roztroju nerwowego.... Necmemu by się wąsy wyprostowały.... a Umusiowi by para z nozdrzy buchała.... hahahhaa ale mam marzenia....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Rodzice nic straconego wyskoczą zzaaa rogu w którymś odcinku :D za jednym tatuś, za drugim mamusia i bum niespodzianka :D mamusia i tatuś wrócili... tatuś może by był taka ofiara... druga rodzina czy coś,ale w życiu mu nie wyszło... mamusia może lepiej ustawiona, ale nowy mąż to cham i nie ma ochoty, na spotkania z pierwszą rodziną żony nic wspólnego... i już mamy widzę czemu Defne jest taka :D

ty mi nic nie pisz :P bom się rozmarzyła... to by były sceny...
ale choć defne z omusiem by mogła być, bo nikt by na nich nie zwracał uwagi :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

a masz rację , wątek z dziadkiem w I serii zrobili w ciągu 5 minut.... to akcję z rodzicami Defne tez tak rozwiążą ;)))

Mówię Ci, to byłyby wątek, że by Turkom kapcie pospadały hahahhaha Deniz i Sude...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

sorry miało być "nie będzie się kręcić koło Omusia" źle napisałam....

Margoargo

hahahha luknełam na tą scenę :D

jak było z Pamirem? Defne i on mieli jakies wspólne sceny, wywrywał ją, była jakas rywalizacją z omusiem ?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

wiesz jeszcze nie wiem, bo utknęłam na 54 odcinku.... ale pamir krąży koło defne i ona myślała, że to on jej podarował książkę wiesz jak już obejrzę te odcinki to jak mi wena pozwoli walnę elabuś.... na razie nie widziałam odcinków... scen tylko kilka .... więc nie mam jak dokładnie CI opisać ;)

Margoargo

"pamir krąży koło defne"
jak ziemia wokół słońca hahahahahahha :D
defne w sumie pasuje na słońce, rudawa, można rzec żółta nawet hahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no wiesz jak mu ciocia kazała krążyć to krąży .... i straszny z niego bufon..... nie mam dla niego sympatii żadnej..... chyba, przez to, że to znowu miłość na wynajem II sezon stracił dla mnie na wartości...... ileż można zamieniać postaci w scenach..... nie wiem... może to kogoś bawi,....... mnie nudzi, bo przewidujące się stało...... gdzie te czasy, że kiralik oglądałam na wdechu..... gdzie zachwycałam się spójnością wątków.... jak mawiają..... to se nie vrati.....

Margoargo

Margoargo, wytłumacz mi, dlaczego nas nie ma w takich ankietach piękności ?? ;)
nie rozumiem tego wcale :D::D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ja tez tego nie rozumiem MY takie wspaniałe jesteśmy a oni wybierają tureckie aktorki.....achhh życie niesprawiedliwe jest ;)))

Margoargo

musimy sobie same zrobić ranking piękności i siebie umieścimy hahhah :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie już kiedyś pisałyśmy, że pudło z pierwszym miejscem musi być co najmniej tak długie jak dla siatkarzy, żebyśmy się wszystkie zmieściły ;)

Margoargo

ahhahhahaah dokładnie tak :D
i oczywiście kwiaty wręczą nam tureckie ciasteczka :D i liczę na całusy :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oczywiście całusy jak najbardziej.... tylko takie namiętne żadnych glonojadów ;))))
mnie oczywiście będzie całował Enign ;)))) no nie wiem, czy Siostra Słoneczko się nie obrazi.... hmmmmm a Ciebie Serkan czy Berk ;))))

Margoargo

oczywiście, że obydwaj haha :D
najpierw Serkan, a potem Berk :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Tak myślałam, zachłanna Siostra jesteś ;))) hahahha :)))

Margoargo

będą zaszczyceni że mogli pocałować królową piękności :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nie inaczej.... a Vanessa jak to Vanessa.... zamruczy.... Serkan chcę jeszcze jednego całusa.... muszę porównać.... a Serkan co chcesz porównywać.... a Ty milusio się uśmiechniesz.... i powiesz intensywność..... Serkan znowu Cię całuje.... a Berk mówi.... to ja też poprawię tę intensywność.....hahahha a Vanessa omdlewa z zachwytu hahahhaa;)))

ps. Skończyłam 13 odcinek klasy wyższej.... na dziś turecczyzny w wydaniu filmowym wystarczy ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Macie Siostry marzenia :D

A czemu nas tam nie ma ? No odpowiedz jest prosta oni się nas boją, boją się,że przy nas te wszystkie piękności wybladną i nic z nich nie zostanie :P

Marg_

ahahhahaah OTÓŻ TO !!! DOKŁADNIE TAK !!!!
Marg_ trafiłaś w sedno :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Marg my zgodnie z zasadą za marzenia się nie płaci.... to lecimy z naszą fantazją ;)))
Masz rację przy naszej słowiańskiej urodzie.... Turczynki wymiękają ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Kochana, byśmy wszystkie zmiotły... nawet te super poprawione z ameryki południowej :P przy nas z nasza fantazją :D kochana, świat nam u stóp leży :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dobrze piszesz dać Ci wódki ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

hahaha

Margoargo

Marg_ poniżej dobrze pisze :D
Elcin i Ozge już są blade, a przy takich pięknościach jak my zbladną jeszcze bardziej hahahhahhaa :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha dokładnie bardzo blado wypadają przy naszej słowiańskiej urodzie hahahha;)))

Margoargo

jak gów....no w trawie ahahaahaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah leżę nie wstaję ;)