O wszystkim i o niczym .
Dla każdego coś miłego .
Zapraszamy :-D
Hello a proszę ;))) dbam o Ciebie Siostra ;)))
Ja pewnie zobaczę w przyszłym tygodniu, bo w tym nie oddycham;(
Dziękuję.... kwiecień się kończy więc mam nadzieję, że w końcu złapię oddech hahahaa tylko ja tak piszę już od stycznia i co miesiąc przesuwam datę łapania oddechu hahaha
Może w końcu się uda i rzeczywiście złapię oddech, bo baterie życiowe mam na wyczerpaniu a urlop dopiero we wrześniu jak dobrze pójdzie.....
Tak mam kontakt cały czas.
Miała też swoje problemy.
Powiedziała , że luknie.
Pisałam już do seriali z Turcji , ale napisała , że tymczasowo nie ma jak.
Czyli na razie stoimy w miejscu. Szkoda,ale co zrobisz jak nic nie zrobisz....
No nic,zostaje mi KS na pocieszenie.
A Ty już widzialas pierwszy odcinek? Ja chyba wieczorem dopiero
Jest tez tłumaczony Kuzey Güney na okru ,ale płatny niestety.
Gra tam Fathi z Kontraktu.
Dobra, teraz kolej na mój malutki felieton. Jestem po 1 części KS. Na drugą na razie nie mam czasu ;)
Pierwsze spotkanie protów do bólu przypominało spotkanie Ayaza i Oyku. Trudno było tego nie porównywać. Nihan nawet rysuje , tak jak Oyku. Upadek w autobusie, zabranie książki chłopaka ( tak jak zabranie telefonu Ayazowi ) przez pomyłkę, i długo można tak wymieniać.
Burak wygląda bardzo uroczo w tym odcinku, dużo młodziej bez zarostu i tak niewinnie;) podobało mi się.
Nie znoszę matki Nihan, straszna egoistka. Dobrze że przynajmniej ma dobrego ojca. A Emir to okropny psychol. Już wiem że będzie mnie irytowal.
Ogólnie serial szału nie robi ale całkiem przyjemnie sie ogląda, choć przyznam że Adi swego czasu wciągnął mnie bardziej. Pewnie później sytuacja się rozwinie. To tyle ode mnie ;)
hello ;) ja też jeszcze nie widziałam KS, bo mam braki czasowe, ale luknęłam tylko na początek po chciałam zobaczyć jaka jest ta jakość obrazu i widziałam tę scenę w autobusie, ale do zamiany książki jeszcze nie doszłam....
hahaha to już turecki standard ..... co serial to protka rysuje.... rysowała Oyku w KM , rysowała Asli w cilek , rysuje Defne w KA, rysuje Elif w KPA... normalnie same talenty w tej Turcji hahaha ;))))
Resztę na temat odcinka KS wypowiem się jak obejrzę ;))))
"hahaha to już turecki standard ..... co serial to protka rysuje.... rysowała Oyku w KM , rysowała Asli w cilek , rysuje Defne w KA, rysuje Elif w KPA... normalnie same talenty w tej Turcji hahaha ;)))) '
Tez to chciałam napisać.
Zapomniałaś jeszcze o protach Omerze i Ayazie ha ha
ano masz rację oni też rysują hahaha ;)))
a tutaj zapodaję Wam crack Ewelki ;))) rewelacja po prostu płakałam ze śmiechu ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=xWTeRDXFMzA&feature=youtu.be
W punktach :
- walka Sinana z Korisiem ha ha ha
-Reakcja fanów po wyjściu Defne
-Janusz : Co robisz w jej pokoju?
-Co powinna zrobić Defne?
-I' m sexy and I know it
- Wieść o 2 sezonie
Rewelacja :D
Oglądałam dziś kawałek jak kręcili WS i mignął mi w jednej scence Mert z KPA
Jest już 50 % przetłumaczone :D
hello;) a nie Metin jaki tam jest Mert w KPA chyba, że ja coś poknociłam ;)))
ale super pewnie w czwartek będzie, bo wtedy jest szansa, że obejrzę ;)))
Tak faktycznie Metin vel Fatih ha ha
Za dużo tych seriali już mi się knoci .
Mert to chłopczyk w TzT ha ha
a tą naszą turecczyzną za dużo jej oglądamy, ale w sumie fajnie, bo w większości seriali mamy podobne imiona np. Omer ;)))
No dokładnie.
Wiesz ,ze ja połowę imion zapominam.
Ostatnio zastanawiałam się ,jak nazywali się główni bohaterowie z Adi ha ha
Dawno tego nie ogladałam,więc mogłam zapomnieć .
Siostra widzę, że zmieniłaś avek ;)))) super jak też myślę nad zmianą;))) trzeba Engina odświeżyć ;))) a może Baris wróci ;))) a może dla odmiany Burak hmmmm muszę pomyśleć
Luknełam też na TzT i chyba Nur jest w ciąży,ale nie wiem na pewno.
Trzeba się Vanessy spytać :D
a nie oglądam TzT jakoś nie przypadł mi do gustu, nawet moja mama, która ostatnio ogląda seriale tureckie nie ma do niego przekonania;)
Ja też nie oglądam,ale ogladałam "ukryta prawdę " i w przerwie reklamowej luknelam ha ha
Tak, była dalsza część. W następnym odcinku w obudzili się razem w łóżku, nago pod kołdrą. Nawet nie byli przytuleni, tylko spali zwróceni do siebie twarzami haha :D
Nie podobała mi się ta scena, bo Yigit był drętwy, chłodny i poważny, z kamienną miną. Nawet się nie uśmiechnął. Poyem jak Nur w łazience się ubrała i rozmawiali, to Yigit dalej sztywny. Trochę ją objął, ale tak chłodno i dalej bez uśmiechu.
Iclal pdzyskała pamięć, wie o tym jej matka.
Ale dalej obie udają przed wszystkimi, że Iclal nadal ma amnezję.
Iclal dalej planuje zdobyć Yigita, masakra. Iclal i Yigit zamiast się rozstać w przyjaźni i znaleźć sobie innych partnerów, to odstawiają cyrk i mordują siebie nawzajem.
Aha czyli magi nocy nie było.
Widzialam dziś,tez jak Elmas wyznawała Yigitowi miłość i potem połkneła tabletki i jej matka krzyczała.
Dalej nie wiem .
np. w KM też nie pokazali "środka", a magia wibrowała w powietrzu.
A tu w TzT tak nijak było.
Elmaz poszła do kafejki internetowej i umieściła w necie filmik, jak wściekły Yigit zrywa na mieście plakat reklamowy z wizerunkiem Nur.
Yigit zrobił dochodzenie, poszedł do kafejki internetowej i na nagraniu z kamery było widać, że to Elmaz.
Kazał jej się tłumaczyć, to ona wykrzyczała mu prawdę o swojej miłości do niego. On kazał jej się wynosić z domu i z pracy, a ona próbowała potem popełnić samobójstwo.
Podobno ma być Michael,który rzekomo zginął.
Sara i Lincoln maja planować ucieczkę , jakiej jeszcze nie było :D
Zobaczyłam pół godziny 1 części.
Kurcze strasznie źle mi się oglądało.
Nie nadążałam czytać napisów.
Zobacze jeszcze dalszą część,,ale nie wiem czy będe ogladać dalej.
Pożyjemy ,zobaczymy :D
jak zwykle skoro temat o kiraliku
zwiastun 43 odcinka już po polsku ;)
https://www.youtube.com/watch?v=UFnOi9tafYI
Kochana dałyśmy ten sam post w tym samym momencie.
Musiałam go edytować ha ha
Bravo MY :D
Zwiastun taki ni z gruszki ,ni z pietruszki.
Co Defne ucieka przed odpowiedzią na pytanie?
a nie wiem na teleforum się ekscytują, a jak dla mnie to odgrzewanie kotletów ciąg dalszy... Umuś leci z łazienki półnagi coś Ci to przypomina.... bo mi pierwszy odcinek... a i zazdrosny jest o Selima, ale chociaż tutaj coś się ruszyło, a Defne zaś kombinuje bo dostała kwiaty od Selima i Umuś je chyba zauważył w koszu i dlatego wezwał Selima, żeby mu umizgi do Defne wybić z głowy..... a poza tym pewnie będzie jakaś drama, bo Sude i Deniz jednoczą siły..... pożyjemy zobaczymy..... albo poczytamy jak ostatnio hahaha ;))))
powiem CI tak, jeśli zrobią II sezon, to go szybko skończą takie moje przypuszczenia.... teraz były w sumie hot odcinki a rating niespecjalnie się podniósł.... nawet 6 nie przekroczył, jak dla mnie to sygnał, że Turkom się już serial przejada....
o widzę, że Madzik też jest ale pewnie ogląda KS ;) II część ;))) to się nie udziela, albo zachwyciła się fragmanem kiralika hahahaha zaraz mnie Madzik pogoni za głupotki ;)