O wszystkim i o niczym .
Dla każdego coś miłego .
Zapraszamy :-D
Hello Siostry ;)))
też wpadałam przelotem, bo mam dziś wersję sobota w rozjazdach ;)))
Na szczęście lady migusia pomęczyła mnie jak na razie wczoraj.... mam nadzieję, ze dziś odpuści ;)))
a teraz mały skrót telegraficzny co słychać w kiraliku.... w odcinku 42...
Z tego co czytałam na teleforum.... widzicie co piszę.... hahahha bo nawet wczoraj nie luknęłam na YT ani dziś...
Zatem w punktach będzie szybciej...
1. Omer powiedział Defne prosto w oczy kocham cię _ na przyjęciu po pokazie a ta wyszła czy coś w te klocki...
2. Omer i Defne są ciagle na wojennej ścieżce ( są zazdrośni o siebie jak diabli.... Defne o Gallo a Omer o Selima ( doktora dawnego znajomego Defne) .
3. Sinan postanowił ich pogodzić i chce ich wysłać na konferencję .... ale mówi (chyba ) Omerowi, że wyśle z nim Derie, a Omer chce jechać z Defne. Z kolei Defne też mówi Sinanowi, że ona pojedzie, a Sinan, dalej się przekomarza...
4. w końcu jadą na konferecję Omer i Defne , nową furą Omusia ... i ponoć sobie dogryzają w czasie tej jazdy...
5. Pokój w hotelu mają wspólny i Sinan postarał się o przypominanie im wspólnej nocy.... koszyk z jabłkami, solniczka i łózko na którym jest serce z płatków róż - włączył się Sinanowi romantyzm.... hahahha ( oprócz romantycznych zagrywek Sinana- wspólny pokój skąd znacie - 5 odcinek ;)))) hahaha)
6. Ponoć Yasemin zwolniła Sude.
7. Sinan chciał zostać wspólnikiem Yasemin ale Omer się nie zgodził i się panowie poprztykali... ( skąd to znacie - oczywiście 19 odcinek)
8. Sinan o coś się pobił z Korisiem - ponoć bijatyka długa i walczyli jak dziewczyny ...
9. Koriś wylądował w szpitalu i wszyscy się zlecieli , ale chyba nic poważnego mu nie było, bo wrócił do siebie...
10. Sude przyszła do Deniza... czyli będzie jakiś atak z ich strony -ale to już było w poprzednich odcinkach , czyli zaskoczenia nie będzie... mają dowalić Omerowi i reszcie to dowalą.... czy coś będzie w tym zaskakującego.... hahahha mnie by zaskoczył jakby się Sude z Denizem przespali i sude w ciązy hahahhaha to by miała Neriman zięcia ;)))) hahahah ale to już moda na sukces ;)
11. Neriman była u Gallo i chyba chce ją wyautować , ale Gallo stwierdziła, do swojej asystentki, ze zostaje chyba dla Omera ... phi następna zabujana jak Iz czyli skąd my to znamy ?????
12. Powrót do Omera i Defne.... ponoc na konferencji dalej sobie dogadywali ... i Omuś siedział w łazience albo pod łazienką.
13. Defne weszła na konferencję jak przemawiał Omer i wybiła go z rytmu, że zapomniał wątku.
14. Na tej konferencji Omer i Defne chyba byli na jakiejś kolacji z jakimiś facetami i Omer przedstawił Defne jako swoją narzeczoną...
15. Czy znowu wylądowali w łóżku chyba nie bo tum razem im telefony przeszkadzały hahahha jakby nie mogli wyciszyć ;)
16. Omer przygotował niespodziankę dla Defne w swoim ogrodzie .... przybranym kwiatami Omer się Defne oświadczył .... uklęknął na kolano wsunął jej pierścionek... i przytulili się na misia.... całusa nie było hahahha;))) Defne szczęśliwa.... no i koniec odcinka.... co Wam to przypomina hahahaha , bo mi 21 i 22 odcinek. czyli ...od następnego 43 będzie drama i pierścionek zostanie zdjęty, ale to już było.....
Czy tylko ja mam wrażenie, że odgrzewają kotlety... bo na teleforum są tym zachwyceni, a ja nie mam ochoty nawet przejrzeć tego odcinka na YT.... może jak będzie z napisami, to luknę..... hahahha Madzik zdaje się, ze przejdę na Twój system. obejrzę odcinek w którym Omer dowiaduje się o umowie....
Jeszcze miałam nadzieję, ze tymi poprzednimi odcinkami coś rozruszają.... ale rating 3 miejsce i 5,46 czyli widzów tyci. tyci więcej.... hahahha i oni chcą II sezon........
Ha miało być krótko, ale nie wyszło.... znowu elabuś tym razem punktowy hahahhaa ;)))
No ale miałam pisać felietony z odcinków to , to jest taki mini felieton ;)))
Miłego popołudnia Siostry i do wieczora .... o ile dotrę.;))))
a jeszcze jedno.... hahaha sama do siebie piszę;)
Ogród był przybrany kwiatami nie Umuś hahaha bo tak to napisałam niestylistycznie, że wychodzi, że Omer był przybrany kwiatami.... ale ja polonistką nie jestem sorry;)
Mnie się podobało.
Przeczytałam z radością.
P.S. wczoraj wróciłam i napisałam 63 posty.
Bravo Ja :-D
Margoargo, wow, jaki elabuś :D
Zupełnie tak jak dokładne wypunktowane analizy odcinków Sezonu na miłość na teleforum Sezonu (tam oglądanie od początku) :D
Tworzysz :D
Hello ano taki mi wyszedł elabuś.... zaczynam już działać jak Ty hahahaha przeczytałam komentarze na teleforum i wiem co było w odcinku ;)))
Udzielam się na teleforum :D
oraz jednym okiem parzę na twoja twarz brzmi znajomo :D
Kordek był super jako Patrick Swayze "She's like the wind"
hej, tak przeczytałam zgadza się anioł chodzący, a wątek Deniza i Yasemin bardzo mi się podoba ;)))) a lubię takie wątki ;)))
Alice pisze naprawdę świetne odcinki zwroty akcji jak w KPA ;))) jestem pod wrażeniem...
Tak dialogi długie ale jakie fajne teksty ;)))
U mnie rano słońce teraz deszcz zwariować można ;)))
A niedziela relaskująco- pracująca ;))) hahaha
właśnie wpadłam na forum odpisać na posty i listy ;) i trzeba wrócić do moich cyferek ;))) terminy materialne rzecz przerąbana....
ojej, jak ty wytrzymujesz to tempo, tyle pracy.....
i jeszcze oglądanie tureckich seriali i komentowanie haha :D
jestem cyborg hahaha;))) a czasem śpię po 4 godziny to 20 godzin mam na pracę i inne zajęcia hahaha ;)))
a wiesz telewizji ostatnio nie oglądam tylko jadę na serialach tureckich w necie hahahha ;))) ale i tak mam zaległości.... KM dalej leży, adi też , kiralika mam do obejrzenia chyba z 7 odcinków a nie 6 , bo 40 obejrzałam hahaha ;) ale niecały....
i kontrakt by pasowało zobaczyć , a i jeszcze KS, bo KPA oglądam na bieżąco tak mnie fascynuje- jak tylko pojawi się odcinek przetłumaczony to go oglądam ;)))) i mam jeszcze jeden serial na oku PK, ale to już jak złapię oddech ;))) hahahah wychodzi maniaczka turecka ze mnie ;)))
hahaa ale wprowadziłyśmy kodowanie na tym forum ;))) pluję laptop ze śmiechu a Marzenka pisała pluj na boki ;)))
Margus toć to książka powstała a nie felieton ha ha
Jestem pod wrażeniem.
Jak to dobrze , że tego nie oglądam.
Szkoda moich nerwów.
Umus tak się stara , a Defne focha odwala.
Poza tym odgrzewane kotlety to nie dla mnie.
Za stara jestem na takie " emocje " :-D
No właśnie nie wiem co oni chcą tam nakręcić.
Przeczuwam , że skończą szybciej niż KM.
Jedno i to samo.
A taki fajny był.
Dziewczyny tak się uwijaja z tłumaczeniem , że są na bieżąco .
Tylko szkoda , że mnie to nie cieszy.
Serkan z psem :D Pies gryzie mu włosy :D Albo wącha haha :D
https://pbs.twimg.com/media/CgEma0uW4AAlZdA.jpg
U mnie dziś pochmurno cały dzień
Widziałam to zdjęcie.
Obaj są slodcy :-D
U mnie też pochmurno.
Cały tydzień tak było :-D
U mnie słońce się przebijalo , ale przebić się nie mogło ha ha
Oglądałam dziś włoski mini serial " lęk przed miłością " nawet ciekawy.
Trochę intryg , trochę miłości :-D
Dziś odcinek Alice.
Jutro muszę ponadganiac z jej odcinkami , bo jestem daleko w tyle :-D
hello cieszę się, ze się Wam mój elabuś podobał, a wszystko opisałam na podstawie przeczytanych komentarzy bo nie widziałam odcinka hahahaha brawo JA:)))
Właśnie czytam odcinek Alice.... o jest odcinek iliska to może spojrzę ;)
a KPA mamy 35 % przetłumaczone czyli pewnie w przyszłym tygodniu odcinek ;)
Tak Pani Dorota pisała,ze miała mniej czasu w tym tygodniu.
Już nie mogę się doczekać :D
Jeszcze wróciłam na chwile
Kurczę tyle seriali i filmów tureckich tłumaczą a Adi jakoś nie chcą.
Nie wiem dlaczego.
Taki fajny serial.
7 odcinków obejrzanych i teraz stoję w miejscu.
Może kiedyś się doczekam :D
Hej siostra,ja jestem w takiej samej sytuacji jak Ty. Szkoda mi adi bo jest sporo wątków ktore sie nie rozwiązały a bardzo mnie ciekawią.Masz kontakt jeszcze z tą koleżanką o której kiedyś pisałaś.? Ona chyba zna turecki czy coś takiego mi się kojarzy :-)
Może trzeba rzucić na fb komuś propozycję tego serialu i ktoś wreszcie się podejmie tłumaczenia.
I wiesz może czy te pierwsze odcinki z napisami są nadal na stronie czy też je usunęli...
Hello ;)))
Może ktoś w końcu przetłumaczy te brakujące odcinki Adi
Madzik nie wiem czy widziałaś , wiec zapodaję linki KS odcinek 1 w 2 częściach ;)
https://www.youtube.com/watch?v=mkeNw-Y8b7I
https://www.youtube.com/watch?v=zv6o-B4wXO0
miłego oglądania ;)))