PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O wszystkim i o niczym .
Dla każdego coś miłego .
Zapraszamy :-D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie wiem czym sie tu eksytować.

Ja też nie wróże im dalekiej przeszłości z 2 sezonem :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

też uważam, że ostatnie odcinki są takie sobie mimo nawet hot fragmanów... mnie osobiście podobał się odcinek 41 chyba, bo go Devrim ( czyli nasz Szogunek) reżyserował i nawet mu świetne wyszło.... a powiem Ci, że przejrzałam wczoraj po turecku odcinek 42 i jakość duuupy nie urywa mimo, że była scena z pierścionkiem na końcu.... hmmmm coraz więcej zapychaczy, żeby tylko dobrnąć do czerwca potem walnąć jakimś niewybuchem hahaha i od września II sezon.... i zrealizują 4 odcinki i widzowie im podziękują..... a tak mi mój reumatyzm podpowiada hahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja myślę,że końcowy odcinek będzie taki z niedomówieniem,żeby zachęcić widzów do 2 sezonu.
Będą czekać jak na szpilkach , tak jak My na KM.
Potem będzie świetny 1 odcinek 2 sezonu a później kaboom i ranking będzie spadał na łeb na szyję.
Myślę tak jak ty,że będzie jakieś 4-5 odcinków.

Mam tylko nadzieję,że umowa ujrzy światło dzienne.
Nie ważne kiedy,ważne ,żeby wogóle ujrzała ha ha

Margoargo

Margo, ach.... Burak w awatarze :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ano mała zmiana Burak jak zwykle seksowny jak diabli ;))))

Margoargo

Seksowny diabełek haha :D

Chyba przestanę odwiedzać temat Ozge Gurel na teleforum......
Ozge mnie dobija hahahaa Zawsze na każdym zdjęciu wygląda super, nawet złapana na ulicy bez makijażu i przygotowania.
A w dodatku wygląda niewiarygodnie młodo, jak nastolatka.
Mówię ci, ja przez nią dostane depresji i kompleksów......
Załamka jak nic ;((((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

wiesz Burak to czysty sex ;))))) a to spojrzenie o ha ;))))
Już mi się miętko robi ;)))) hahaha

Oj tam Siostra co poradzisz jak Ozge widocznie ma świetne geny i zawsze extra wygląda....mam takie znajome, co w worku pokutnym też extra wyglądają, mimo, że się specjalnie nie starają ;))) hahaha

Margoargo

miętko Ci się robi hahahahahaha ;))

No nic nie poradzę ;( Mogę się tylko załamać ;((
..... A co mają powiedzieć faceci, jak patrzą na Serkana.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no robi , się robi, co poradzisz jak bruneci z ciemnymi oczami to mój typ i obok żadnego nie przejdę obojętnie hahahah ;))) a blondynów może być na pęczki i nawet oka nie zawieszę ;))))

Dokładnie Serkan to w końcu półbóg hahhaa ciężko dorównać ;))))

Margoargo

haha ja też lubię brunetów :D ooooo super są ::D
ale zdarza się że i czasem blondyni mi się podobają :D ale to zależy jacy.

może popatrzę na obecne zdjęcia marty mostowiak z Mjm, to się dowartościuję hahaha :D ....... albo nie, bo jeszcze mi się koszmary nocne przyśnią hahahaah

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah poplułam laptop znowu ;)))) hahhaa aleś wymyśliła z tą Martą hahahah

Margoargo

hahahahaaah :D

no mówię ci, tak mi ciężko, jak patrzę na Ozge... dlaczego ona mi to robi? hahaha :D
dobra, już nie jęczę :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oj tam, oj tam nie jęcz już zapodała być jakieś kosmatki przynajmniej by się człowiek poekscytował hahahaha

Margoargo

nie mam ochoty na kosmatki, bo mam załamanie jako kobieta , a ty mnie nie rozumiesz ::D:D cierpię :D

dobra, może jednak pokosmacę - wczoraj zapodałam taką żartobliwą wersję z Ayazem-pediatrą:
"Pozwolę sobie wrócić do nasze wizji Ayaza-pediatry i się powygłupiam
Dziecko (syn/córka) Oyku w końcu okazałoby się być biologicznym dzieckiem Ayaza Przed laty zdesperowany Ayaz chwytał się różnej pracy, by zdobyć pieniądze na wymarzone studia medyczne, m.in. nawet został dawcą w banku spermy
Pewnego dnia Oyku podczas badania ginekologicznego padła ofiarą omyłkowej inseminacji i na dodatek materiałem ayazowym , z winy nierozgarniętego ginekologa Metego (jak w serialu "Majka").
Do dr Metego przyszłaby Seyma, bo złapała infekcję od spania w wieloma facetami Ale wycofała się z badania i poszła do innego lekarza, bo Mete jej się spodobał i postanowiła naprawdę go zdobyć, więc nie chciała zaczynać ich znajomości od badania ginekologicznego
A na końcu wersji Ayaz i Oyku zrobiliby sobie drugie dziecko, tym razem w naturalny sposób :D"

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha Vanessa znowu pluję laptop dobrze, ze piszę z podłogi super pomysł ..... ahhahaha Mete nierozgarnięty ginekolog hahahahaa płaczę, ze śmiechu

Margoargo

:D

oczywiście możnaby pokazać dokładnie scenę jak Ayaz oddaje nasienie w łazience haha :D
dali mu Playboya i kubek, poszedł i nic.
W końcu dali mu dobry film dla dorosłych, w trakcie którego poprosił o więcej pojemników. Po filmie oddał stertę pełnych kubeczków, że pielęgniarka ledwo uniosła :D
Ayaz - Dobre te flimy macie :D
Pielęgniarka - panie, tego płynu wystarczy na zapłodnienie połowy kobiet ze Stambułu :D

a i potem dokąłdnie zostałoby pokazanie staranie się OyAz o drugie dziecko hahahhahaa :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A pielęgniarka na to hmmmm szkoda, że taka wiekowa jestem bo takim materiałem genetycznym bym nie pogardziła hahahaha

Margoargo

:D:D haha
nasze wizje zawsze są genialne :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Brakowało Nam tego kosmacenia.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a dawno żeśmy nie kosmaciły hahahha i co ciekawe zawsze kosmacimy z Serkanem lub Ayazem ,a z Omerem nie .... a już z Defne po konsumpcji jabłka hahaha

Margoargo

hmmm, właśnie, omer może czuć się przez nas zaniedbany i odepchnięty że o nim nie ;(((((

no omer wreszcie polizał jabłko defnusiowe, Tymbarkowy Omer :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha polizał i blender zapuścił hahaha tak, że od Defne blask taki bije, że wszyscy się zastanawiają co się stało, a tu ożywczo podziałały soki Omusiowe ;)))) a raczej proteiny hahahha

Margoargo

Defne została zalana umusiowym tymbarkiem hahahaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie pytanie czy z tego soku będzie jakiś ferment i pączkowanie.... ahhahaha

Margoargo

właśnie :D
może narodzić się małe jabłuszko lub kilka jabłuszek ;)

I Umuś r poszedł z dziećmi do dr Ayaza, bo katar mają haha :D
Ayaz śpi na biurku, ale Omerowi pękła reklamówka i mu się jabłka (kupił na szarlotkę, bo Defne prosiła przez telefon) wysypały na podłogę i obudziły Ayaza haha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

E Umuś materiału genetycznego nagromadził jak nic trojaczki ;)))) dwa czarne i jedno rude hahahha ;))))

Margoargo

hahahahaahah no padnę dziś padnę :D

dokładnie, ayaz bliźniaki, to umuś trojaczki :D a co? przecież nie będzie gorszy? haha :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No Ayaz miał bliźnięta , to Omer spokojnie może mieć trojaczki ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

NO BA w końcu to Omer Iplikci ;)))) bycie osom zobowiązuje... hahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jak będę jutro na kompie to Wam coś napiszę , żeby nie robić tu spoilerow.
Coś na temat MN :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

oki to czekamy ;))) na teksty o MN ;)

Margoargo

Omer to przecież ukryty wulkan :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie tyle czasu czekał na erupcję to teraz rozlewa lawę ;))) hahaha

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ha ha ha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Bo Ayaz / Serkan to nasza pierwsza miłość .

Omer trochę krócej czekał na konsumpcję :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha no zgadza się od Ayaza o 13 odcinków krócej, za to Omer z KPA już czekał najkrócej hahaha bo w 13 odcinku po konsumpcji ;)))

Margoargo

jakaś magiczna liczba ta 13 ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Takiemu to dobrze ha ha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

I jak to na nierozgarniętego Mete przystało jak już Seyma go wmanewrowała z randkę.... a on zamiast patrzeć jej w oczy i rozmawiać z nią patrzy na boki i coś mruczy.... Seyma Mete o co chodzi.... a nic wiesz ja nie przyzwyczajony jestem do patrzenia na twarz kobiety jak zerkam w inne oko hahahah

Margoargo

"nie przyzwyczajony jestem do patrzenia na twarz kobiety jak zerkam w inne oko hahahah"

hahahahhaah padłam :D

Ilker mógłby być psychiatrą, sam jest trochę zakręcony hahahaa
A Emre laryngologiem od gardła :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha dobre nie Ilker seksuolog i przychodzi Mete nierozgarnięty ginekolog do Ilkera seksuologa i Ilker i jaki masz problem.....a Mete olbrzymi.... a Ilker aż tak?????

a Mete.... wiesz .... patrzę dziewczynie w oczy i zastanawiam się jakie ma inne oko i czy jest zdrowe..... a Ilker krztusi się ze śmiechu.... mówisz serio???? czyli jesteś typowym skrzywionym zawodowo ginekologiem.....
a Mete pyta czemu?????
Bo Ty szukasz problemów tam gdzie inni faceci przyjemności .... facet wrzuć na luz i zrób wszystko, żeby z dziewczyną pofiglować, a nie zastanawiać się czy ma oko zdrowe hahahaha

Margoargo

hahahahahaa nie mogę :D super :D Ilker no tak - seksuolog :D kto jak nie on :D

A Ayaz z Oyku tak się starają o drugie dziecko, że dr Ayaz śpi w pracy na biurku :D w poczekalni kolejka mam z dziećmi, a ten odsypia hahahhaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha dobre .... a Ayaz śpi i śni mu się koszmar...... Oyku uporczywie dzwoniąca do niego i krzycząca..... Ayaz szybko przyjeżdżaj..... to te dni...... nie możemy tracić ani minuty.....

Margoargo

hahahhahaahaa ja padnę zaraz:D

Ayaz myślał, że to na realu, obudziła się i rozkudłany i nie do końca przytomny zrywa się zza biurka, i z krzywo zawieszonym stetoskopem wybiega z gabinetu i ściemnia czekającym mamom, że ma ciężki przypadek :D:D:D
wpada do domu, a tam Oyku se tv ogląda spokojnie :D
A: dzwoniłaś, jestem! możemy zaczynać!
O: Co? nie dzwoniłam do ciebie.......chociaż.... może byśmy rzeczywiście pofiglowali, podczas gdy nasze dziecko z przypadkowego in vitro jest w przedszkolu.
A: Nieeee, proszę, ja musze się przespać :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha ja teraz padam ze śmiechu ;))))

A Oyku na to ok to śpij szybko, bo poszalejemy w nocy ;))))
a Ayaz z jękiem i z wzrokiem wlepionym w swojego ssssss oj chłopie ciężkie jest nasze życie w trakcie jajeczkowania hahahaha ;)))

Margoargo

Ayaz zasnął i po 30 minutach budzi go Oyku.
O: Wyspałeś się już?
A: Jeszcze nie!
O: To szybciej śpij :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oyku do Ayaza wyspałeś się ....
Ayaz - jeszcze nie
Oyku to śpij szybciej, bo wąż w gotowości potrzeby od zaraz....

Margoargo

Ayaz do węża - i pomyśleć, że kiedyś to ty patrzyłeś na mnie :D
(jak wyeksploatowany seksualnie Karol- Adamczyk w Karol 2 haha)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha i Ayaz myśli jeszcze parę takich maratonów i będę musiał podpiąć się pod kroplówkę ;))))

Margoargo

hahahahahhahahha ;)