O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D
aby tradycji stało się zadość po raz drugi.....
zwiastun z polskimi napisami..... powiem tak..... debilizm Turków zaczyna mnie przerażać.....
https://www.youtube.com/watch?v=_l0XxQLuoys
A tak ponoć chodzą plotki, że jest wypalona i że ma problemy w związku..... a zaraz potem jest jej wywiad w glamour... gdzie rozpływa się nad swoim partnerem życiowym.....
Nie wydaje mi się, żeby sobie odeszła ot tak... są kontrakty, a ona jest na fali, jak będzie tak grymasić to jej nie zatrudnią więcej..... na co komu gwiazda co strzela fochy..... może w końcu skończą ten serial w czerwcu i będzie wolna jak ptak i będzie grać w innych projektach......
wiesz jaki zrobią II sezon kiralika..... już to znasz.... 8 odcinków i po sezonie hahahah
hahahahahahah dokładnie :D
już wiadomo, co Serkan mówi w reklamie soku Zumosol :D
https://youtu.be/e-Tt2UEmn18
Tylko trzeba kliknąć Napisy.
Wyrozumiały ten facet, którego gra :D
sok Zumosol - U nas jest syrop dla dzieci Sanostol, podobna nazwa :D
"Na wszystkich swoich dziecięcych fotografiach bawisz się samochodzikami"
Ja w pierwszej sekundzie w tej reklamie przeczytałam nie "dziecięcych", tylko "dziewczęcych"
To byłoby dobre - ona do Serkana "Na wszystkich swoich dziewczęcych fotografiach bawisz się lalkami" ;))))
Ha ha
Ja musiałam zatrzymywać,bo ona tak szybko gadała,ze ja nie zdążyłam czytac ha ha
no, żeby nie skończyli na 1 odcinku II serii, a nie zrobią dwa bo trzeba w drugim wątki pozamykać ekspresowo ;)))
A tak na marginesie gdyby trzymali się założeń, że miało być 39 odcinków i koniec serialu..... to wątki powinny już być na finiszu. ale oczywiście trzeba przedobrzyć...... bo tylko kasa się liczy.....
A moje marzenie, żeby Baris zagrał czarny charakter zepsuty do szpiku kości..... hmmmm pozostaną tylko marzeniami..... hahaha
ej no, może kiedyś w jakimś projekcie Baris zagra czarny charakter :D
miej nadzieję :D
zresztą takiej samej roli chcę dla Serkana :D..... chociaż, nie wiem czy przeżyłabym, gdyby Seruś był taki całkowicie zły i okrutny do szpiku :D tak dziwnie trochę, taki inny wizerunek :D
e dałabyś radę.... czasem trzeba odejść od cukierkowatego faceta na rzecz demona..... hahahaha
Tak :D Serkan demon zła.... i demon seksu haha ;)) Ooooo, to mi się podoba :D
Serkan mógłby też zagrać postać niejednowymiarową, czyli niby zły, ale mający w sobie przebłyski dobra. Coś jak House albo Falkowicz. Też byłoby ciekawie ;))
może spełnijcie swe marzenia napiszcie jakieś opowiadanie z Barisem czarnym charakterem :D
no właśnie coś nieszablonowego niby zły, ale jakiś tam odruch ludzki w nim pozostaje...... hahahaha
Spoko opowiadanie z Barisem jako czarnym charakterem..... hmmm Ty już go trochę opisałaś w swoim filmie.... mnie pozostanie rozbudować postać..... jeśli się zgodzisz ;))))
oczywiście, że się zgodzę :D Ty znasz Kiralik oraz Barisa Arduca dużo lepiej ode mnie, więc szalej :D spełnij swe marzenia o złym Barisie :D
Pomyślę, pomyślę.... jeszcze przetłumaczę na turecki i wyślę Barisowi z dedykacją ;))) hahahah
Vanessa szykuj sie na impre w piatek.
Lecimy z Margo do Stambułu szaleć na parkiecie.
Madzik oczywiscie też zabieramy :D
powiem Ci, że już mi chyba wszystko jedno..... strasznie mnie rozczarowywuje scenarzystka i reżyser....
ja ostatnio chętniej oglądam odcinki do od 1 do 22 niż te teraz.... nie ma jakiejś magii , brak dynamizmu, widać SuczSude postanowiła zemścić się na Umusiu... i zrobi wszystko, żeby Defne wyjechała, przy okazji realizując plan mamusi.....
nie ma już polotu scenariusz....brak spójności wątków, co niektóre wątki to jakiś kosmos... ..... jak można zajechać taki fajny serial, no jak....... ale widać u Turków to możliwe...... co prawda standardowo montują zwiastun, żeby zamieszać fanom w głowach.... cóż zobaczymy..... my z Marzenką nawet chcemy wysłać jej sąsiada co by trochę rozruszał tę scenarzystkę Meric..... hahahaha
Tak wiem o tym sąsiedzie,ale nie wydaje mi się,zeby to cos pomogło ha ha
Ja juz nie mam do tego siły.
pamiętasz jak ochoczo wybierałyśmy się do Stambułu wpieprzyć jednemu szogunkowi, teraz pasowało by zrobić małe łopatowanie ale scenarzystce niech się ogarnie..... hahahha tylko jedno mnie zastanawia..... jak rzeczywiście pociągnie scenarzystka odcinki w kierunku znowu całkowitego rozwalenia relacji Omera I Defne co zrobią fani tureccy.....
Bo jak już zaczęłam dywagacje... wychodzi mi z tych odcinków i zwiastuna, że Neriman ma posiadłość, więc Defne jej niepotrzebna, a że Neriman uważa się za wyższe sfery to nie chce kogoś takiego jak Defne w rodzinie, więc będzie Defne zwalczać.... z kolei Sude chce dokopać Umusiowi a jak najlepiej nie wyjawiając prawdy ( przecież musi chronić mamusię) no karząc Defne opuścić Umusia.... hahhaha to go zaboli najbardziej.... i do tego Gallo, która cos mi się widzi nie będzie wielką psiapsiółką Defne, tylko chce wyrwać Umusia.....
jak jeszcze zobaczę to w piątek.... stwierdzę, że chyba już nikt z Turcji mnie nie zaskoczy ......
Zgadzam się z Toba całkowicie.
Tak sie zastanawiam i doszłam do wniosku ,ze szkoda mi benzyny na samolot,bo tej scenarzystce juz nic nie pomoze nawet święty Boze.
Wolę spotkac się z Wami .
Będzie o wiele sympatyczniej.
Margo proponuje nie ogladac Kiralika w piatek.
Szykuj sie na impre z nami.
Co Ty na to?
masz rację tej scenarzystce już nic nie pomoże.....
Faktycznie szkoda paliwa na taki lot.... chociaż jakbyśmy wpadły do Stambułu to byśmy sobie focie strzeliły z Barisem i Serkanem hahahha ;)))
chyba raczej nie będę oglądać w piątek.... po co sobie psuć początek weekendu.... poczytam sobie teleforum tam przeżywają strasznie więc będę wiedzieć czy oglądać po turecku czy poczekać na napisy..... hahahaha
A jaką imprę szykujesz ?????? a piszę się tylko nie wiem czy będę hahaha
u mnie bywa różnie kwadratowo i podłużnie;)))
Jeszcze nic nie wymyśliłam ,ale do piatku daleko to się cos obczai ha ha
Mozemy leciec do Stambułu ,nie ma problemu.
Tam napewno jakaś knajpka się znajdzie :D
My to jednak jesteśmy agentki.... jeszcze ponad 100 postów i kabooom ;))) kolejnego wątku ;)))
Byłybyśmy miliarderkami.
Nikt nie pisze tak szybko postow jak My.
Książka napisana w tydzień ha ha
Ho ho ho
Mnie sie skojarzylo z Mikolajem ha ha
Tak mnie naszło,bo za oknem snieg :D
o tak a co lepsze nasze posty powinny się zapisać w historii literatury filmwebowej...... hahahaha
dobrze, że jeszcze wierszów nie składamy, bo chyba byłaby drama..... albo komedia....
haha otóż to! Kawał dobrej literatury filmwebowej :D A jak :D
naszą specjalnością jest proza :D
choć jakieś tam krótkie rymowanki były :D np. moja piosenka o Ayazie i Omerze pod melodię Smykiewicza :D
Mój wierszyk o na wielkanoc
Wężyku, co tam niesiesz w koszyku?
- jajka
(margo, ty dodałaś) - jajka i kawałek kiełbasy :D
coś tam jeszcze było :D chociażby nasze pożegnanie - dobranoc, serkan/omer na noc
ha, zgadza się, ale my i tak w prozie jesteśmy najlepsze hahaha ;)))
teleforum przewodzi ostatnio w wierszykach, więc nie będziemy im robić konkurencji.......
Miło się gadało ;))) a raczej pisało ;))) ale komu w drogę temu... rower hahaha
idę poogarniać jeszcze życie i zrobić przymiarkę przyszłym zwłokom ;)))
Dobranoc tureckie ciasteczka na noc ;))))
" Miło się gadało ;))) a raczej pisało ;))) ale komu w drogę temu... rower "
ha ha
Dobranoc ciasteczka na noc :D
Witajcie siostry.
Co porabiacie ?
Ja właśnie robię obiad.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-D
Ja zamieniam się ostatnio w Margo i krucho u mnie z czasem, ciągle gdzieś biegam, tam i spowrotem. Nie mam czasu nawet obejrzeć powtórek MN , nie wspominając o tzt. Ale dziś obiecałam sobie obejrzeć Esperanze na żywo i nikt mi nie przeszkodzi, zwłaszcza że zaczynają się coraz lepsze odcinki. Szczególnie polecam Ci 8 i 9 słoneczko :) pijana Espe rozwala system.