PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D

sloneczkO_1

Dobra dziewczyny, milo się gada ale powoli się uciekam. Bede jutro. Może na siebie wpadniemy.
Dobranoc

madzik_867

dobranoc :D:D:D:D Siostro ;)

Vanessa100

Niezłe z tym podkładem haha

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja tez pomału będę uciekać

Dobranoc :D

Odnajdziemy sie jutro.
Przywołamy się nasza telepatia ha ha

sloneczkO_1

hahahahaahahahhhaha leżę ;))

o kosmetykach też mogę nawijać :D
"wiecie, że Serkan mówił w wywiadzie, że nakłada krem pod oczy na noc"
o modzie "Serkan prywatnie ubiera się luźno... np. dresy. A ostatnio często ma foty w czapce. Pewnie mu cieplej w głowę"
Wielki Brat: Przestań o serkanie ! o kosmetyckach i modzie odnśnie siebie miałąś mówić!
ja - ok kiedyś kupiłam sobie podkład , dziadostwo, po otwarciu wyparowuje i woda się robi. Ostatnio kupiłam sobie w Biedronce inny z innej firmy. Muszę go jeszcze wypróbować i nałożyć na twarz. Zobaczę, jak zleje mi się ze skórą
(wielki brat w myślach: ja też się za chwilę zleję ... z frustracji i załamania nerowowego..)
ja kontynuuję -... ze skórą, jak długo mi się utrzyma, no i czy znowu nie wyparuje z tubki jak tamten...
i w biedronce były 4 rodzaje tego podkładu -beige, beige, natural i carmel. Wybrałam Natural...

Wielki Brat - no nieee, może już nic nie mów!

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Uwielbiam Cię :D

Współczuje jutro Margo.
Jak Nas odwiedzi dostanie zawał na miejscu.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dobranoc :D

Do zaś :D

sloneczkO_1

Dziń doberek :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Witaj :-D

Wyspalas się ?

sloneczkO_1

Przyznam,że tak :D o,dziwo :D
Od samego rana wzięłam się za porządki,ale to nie energia mnie rozpiera tylko nerwy. Taka poddenerwowana jestem chociaż w sumie to nie mam powodu.
Za to teraz wszystko posprzątane i mam święty spokój.Potem jedynie obiadek i koniec

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ha ha mówisz , że nerwy pomagają Ci w sprzątaniu .
Ja mam podobnie .
Jak jestem wkurzona to jestem istny wulkan energii i mogłabym wywrocic cały dom do góry nogami :-D

sloneczkO_1

Tak,ja też przewróciłam dom do góry nogami. Ale teraz opadłam z sił,dlatego sobie siedzę wygodnie w fotelu i niech się wali i pali,nic mnie to nie obchodzi XD

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Siedź sobie.
Należy Ci się .

Ja jeszcze niczego nie zrobiłam.
Wstałam o 10 . Poszłam spać o 2 w nocy . Melduje , że skończyłam na 60 odcinku ha ha

sloneczkO_1

Czyli wszystko jasne.Już wiadomo co robiłaś do 2 w nocy :)
Mężowi nie przeszkadza,że siedzisz po nocach?hahah w końcu różnie z nimi bywa ;p

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Miał nocke ha ha

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Na chwilę znikam.
Będę potem.
Do zaś :-D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dzień Dobry cześć i czołem ;)))) wróciłam ;))) widzę, że troszkę tęskniłyście za mną ;)))
Z związku z standardową ilością Waszych postów zrobię telegraficzny skrót ;)))

Madzik ;))) tytuł wątka sahane ;)))) Spokojnie Siostra zakładaj, nie mam przecież monopolu ;)))) ani nie mam zamiaru się obrażać.... to nie to forum ;))) hahhaa

Felietonu z 34 odcinka na razie nie będzie, bo z przyczyn technicznych jeszcze go nie widziałam .... wczoraj jak dotarłam do domu późno wieczorem .... to się okazało, że na wiosce prąd ukradli o oddali rano ;))) jest i plus tego nareszcie się wyspałam ;))) hahhaa
Poczytałam teleforum..... oj ich tam wzięło nieźle... emocje sięgają zenitu.... bo spodziewali się pełni szczęścia Defne i Omera.... a tu koniec sielanki się zapowiada, bo na scenę.... wkroczyła tajemnicza Galo.... która okazała się kobietą do tego atrakcyjną i ponoć Umuś robi do niej maślane oczy.... co się teleforum nie podoba..... hahhaa..... dlaczego Turcy mnie już nie dziwą ;))))

Vanessa jestem pod wrażeniem.... obejrzałaś 2 odcinek KA.... powiem Ci tak fajne i fajne momenty wyłapałaś.... ja dodam jeszcze, ze ostatnio zamiast obejrzeć w końcu w całości odcinki od 24 - to sobie oglądam właśnie te początkowe hahhahaha ;))) taki paradoks ;)))) i znak, że reżyser poprzedni był lepszy a scenarzystka miała świeżość pióra ;))) albo klawiatury ;)))

A propos Deniza .... on pojawia się w 16 odcinku, natomiast w początkowych odcinkach Yasemin knuje z ojcem Deniza - starym Tranbą.....

Siostry mimo, że nie byłam na forum ogarnęłam Wasze posty na telefonie ..... jest i plus stania w korkach ;))) można poczytać Was i chichrać się co chwilę.... dobrze, że jechałam sama.... hahahaha

A teraz z zimowym pozdrowieniem.... u mnie zima na całego, ale powiem ładna;)))) udaje się do realnego życia....
Spokojna Wasza rozczochrana......wrócę jeszcze dziś mam nadzieję ;))))

Tęskniłyście za elabusiami Margo to macie ;))))

Margoargo

Hello :)
Podziwiam,że tak szybko wszystko ogarnęłaś XD I oczywiście,że tęskniłyśmy,jakżeby inaczej.I za Tobą i za Twoimi elabusiami :D
Zima mnie również zaatakowała na całego,tego się nie spodziewałam.Zaskoczyło mnie to bardziej niż wariacje w kiraliku hahaha
Cóż,felietonu nie będzie,ale czekamy na niego z niecierpliwością :D
Miłego :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

U mnie wczoraj dużo śniegu nasypalo , ale dziś się już topi :-D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A bo ja taki szybki Bill jestem i czasem ogarniam parę rzeczy na raz ;)))

a tutaj macie humor crack wg EizPERAng .... wszystko w zasadzie z 34 odcinka ;)))
to się Dziewczyny zestresowały ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=oAmNijerq4E

Margoargo

Czytałam wczoraj teleforum i dziwię się,że tak tam szaleją z postami. Naprawdę nie wiem,czym się tak ekscytują. Ale widocznie to z Nami jest coś nie tak :D

Zaraz sobie luknę na crack

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

My Siostra mówiąc kolokwialnie " stare wróble" jesteśmy nas na plewy nie nabierzesz.... dużo tureckich seriali widziałyśmy i mamy inne podejście..... bo nas już mierzi huśtawka emocjonalna zapodawana przez Turków.... to jest fajne raz, dwa ale trzy to już przesada ....

a to, że o umowie w zasadzie wiedzą wszyscy tylko nie Omer zrobiło ten serial przewidujący....
ja już pisałam, że teraz po prawie sielance musi być jakieś kaboom to mamy Gallo, myślałam, że pójdą w stronę Deniz i Defne... ale to w następnym kaboomie.....- czy Ty widzisz co ja piszę ;)))) hahaha

Margoargo

Nie wiem co to za Gallo,ale czy to nie kolejny zapychacz i następny bezsensowny wątek?
A to,że wszyscy wiedzą o umowie tylko nie Omer to już w ogóle porażka.Dziwne,że nikt z tylu ludzi znających prawdę mu jej nie wyjawi.Chociażby dla jego dobra,niech przestaną robić z niego idiotę.I oni się mają za jego przyjaciela.Żenada.
Usmiałam się kiedyś jak mi napisałaś,że Umuś się dowie o wszystkim od baby z targu hahaha,wiesz,żeby na tym się nie skończyło hahaha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Bo tak się skończy dowie się od baby z targu .... hahaha
W ostatnim odcinku odeszła Iz zrozumiała, że już nie ma szans u Umusia, skoro Umuś mieszka z Defne....
A teraz znowu dołożyli tajemniczą Gallo, którą ponoć Omuś zna, a ona znana projektantka..... twierdzi, że Umuś jest słabym dizajnerem, bo nie mieszka z kobietą to nie zna kobiet, no to się Defne wprowadziła, żeby uspokoić plotki o Umusiu..... hahaha tak pokręcone wątki tylko w tureckich serialach.....
Niestety przewiduję, że wraz z pojawieniem się tajemniczej Gallo, do której w dodatku Umuś robi maślane oczy.... zapowiada powrót Defne zazdrosnej i gdaczącej , czyli tej z odcinków 25-29 porażka z masakrą ....

Do miłego zaś ...... muszę wyskoczyć do0 realnego życia ;)))

Margoargo

Szkoda,że nikt Defne nie wygdacze,żeby się zamknęła,bo wszystkich złości swoim zachowaniem.Niech lepiej sobie włoży swoją pandę czy żyrafę i niech chowa swoje wdzięki przed Umusiem hahaha

Papapa

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha Panda czy żyrafa mnie rozwaliła teraz w Defne w 34 odcinku już nie chodzi naubierana jak na Syberii..... jeden całus Umusia i panda poszła w kąt ;))) hahhaa teraz lata w koszuli nocnej po chacie a Umuś poszedł już do pracy ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dobra muszę zniknąć na razie do zaś ;))

madzik_867

hej :D

Vanessa100

Cześć :)

madzik_867

uuu sprzątałaś dziś :D

rano u mnie pogoda nieciekawa, ale popołudniu pojawiło się słońce :D

Vanessa100

u mnie słońce od samego rana,całkiem ładny dzień :))) a ja na sprzątaniu go spędziłam :D

madzik_867

jak twój kot? pewnie teraz śpi :D

moja leży na łóżku i drzemie :D

Vanessa100

owszem,śpi na moim łóżku :)
przed chwilą się przeciągnął i poszedł spać dalej

madzik_867

;)))))) ach, te nasze koty śpiochy :D
nie mogą narzekać na bezsenność haha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

To zaszaleli w tym odcinku , że szok tego się nie spodziewałam ha ha

Mam pytanie był ten płomień?

A ta Galo to nie jest ta z tym kolczykiem w nosie z 30 odcinka , bo takie plotki słyszałam ?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No zobaczymy co wymyślili, na razie obejrzałam 2 fragmenty od Johnnego czyli jakies 28 minut, nie mam teraz czasu dalej oglądać, bo muszę ogarnąć jeszcze parę spraw i w gości idę wieczorem..... więc może w nocy obejrzę dalej już po turecku.... popatrz Siostra co się ze mną dzieje.... kiedyś oglądałam po turecku od razu bez przerw a teraz nawet mnie niespecjalnie ciągnie, żeby obejrzeć cały odcinek od razu , kiedyś rzuciłam wszystko i oglądałam, teraz odcinek czeka a nie życie.... hahahha

Co do płomienia to się wypowiem jak obejrzę całośc, bo na razie po tych 2 kawałkach to mam głupie skojarzenia.... hahahha co do Defne i Omera.....

Wiesz na teleforum domysłów co nie miara.... mnie się nie chce dywagować..... jak zobaczę cały odcinek po może wymyślę jakieś domysły hhahahaa ale grafomania mi wyszła ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witaj siostro :-D

Jak tak wygląda twój telegraficzny skrót to boje się twojego elaboratu ha

Tesknimy za Tobą.
Wracaj do Nas szybko :-D

Co do KA powiem tylko tyle : "a nie mowilysmy"
W przyszły piątek będzie kaboom związku.
Dlatego Ja na chwilę obecną dałam sobie spokój , bo to nie na moje nerwy.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;))
No tak po takim "telegraficznym skrócie" można się bac mojego elabusia ;))) hahaha
Ale spokojnie nie będzie tak źle.... w jednym poście chciałam odpowiedzieć na posty ze mną związane stąd tyle pisaniny mojej ;))))

Margoargo

Margoargo, Umuś robi maślane oczy do innej kobiety ??? Do jakiejś Gallo ???
Naprawdę mnie zaskoczyłaś, jestem w szoku.
Łoooo Umuś łypie na inną laskę ;( Nie podoba mi się to !!!

Ale z drugiej strony pisałyście, że od pewnego czasu Defne jest nie do zniesienia, całkiem zidiociała, to w sumie nie dziwota. Umuś ją lofcia, ale każdy ma swoja wytrzymałość.

Poza tym to pewnie popularny serialowy wątek-zapychacz, czyli nowy adorator/adoratorka na horyzoncie.

Vanessa100

A ja bym wolała,żeby Omer się kims innym zainteresował. Wtedy zaczęłoby się coś dziać,a nie tylko głupie akcje Defne....może dziewczyna się ogarnie jakoś,a jak będzie za nią biegał ciągle to nic z tego :D

madzik_867

Właśnie, bo zrobiło się jak u Oyku i Ayaza.

Vanessa100

jak widać wszystkie tureckie seriale zmierzają w tym samym kierunku.
Ciekawe co zrobiłaby Defne gdyby Umuś ją olał. Trochę jej się należy :D

madzik_867

ugotowałaby mu pomidorową z przeterminowanego rosołu hahahhaah :D

Vanessa100

Defne stać na dużo więcej,wściekła Defne to zła Defne...jak się wkurzy to mu niezłe piekiełko urządzi. Charakterek podły ma :D

madzik_867

nałoży umusiowi na głowę garnek po pomidorowej i uumś nie będzie mógł tego garnka zdjąć ;))))
będzie musiał jechać do szpitala na ostry dyżur, żeby mu zdjęli ;)))

Vanessa100

zemsta będzie słodka :)

madzik_867

na razie znikam :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Powiem Ci, że ta zabawa w kotka i myszkę od paru odcinków między Defne i Omerem już mi się przejadła.... niby mieszka z nim , w tym 34 odcinku flirty odchodzą na całego..... tylko jakoś iskry czy ikry w tym nie ma.... a może ja za stara jestem, żeby się jarać czymś kolejny raz.....
nie wiem....

Margoargo

Margoargo, w cracku EizPerang najbardziej rozbawiło mnie
- Koriś i piosenka "To na melanżu, to było na melanżu" ;))
- Umuś, Koriś, Love me like you do :D

Umuś dowie się o umowie - jak piszesz - od baby na targu.... która ogląda serial Kiralik ask :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello ;))no tak crack był świetny ;))

"Umuś dowie się o umowie - jak piszesz - od baby na targu.... która ogląda serial Kiralik ask :D" dokładnie tak przewidujemy z Marzenką.... z tą scenarzystką idzie zwariować ..... niedługo będą w gazetach pisać o umowie między Neriman i Defne , a Umuś dalej nieoświecony ;))) hahhaa
to już się robi nudne.....