O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D
Witajcie siostry.
Przysyłam dobra nowinę.
Pewnie już wiecie albo i nie.
Leo dostał Oscara :D
Huraaa.
Tu reszta wygranych.
http://film.interia.pl/raporty/raport-oscary-2016/newsy/news-oscary-2016-triumf- spotlight-oscar-dla-dicaprio,nId,2153582
Co tu taka cisza ?
Oglądałam TzT .
Facet jest niemożliwy.
Po 2 dniach jest zakochany w dziewczynie i pewnie będzie chciał się z nią ożenić.
Ja właśnie zaraz sobie obejrzę 2 odcinek tzt . powinien być na vod. Też się dziwię co tu taka cisza,wszyscy sobie poszli :)
A co do Tzt oglądałam z nudów wczoraj fragmenty po turecku. Zaczęłam gdzieś od 32 odcinka chyba ( mało to logiczne,wiem XD ) ale przyznam,że było kilka ciekawych momentów na których można oko zawiesić. Z czasem wszystko się rozkręci. Oczywiście nie jest to arcydzieło,bo do tego mu daleko,ale dla spragnionych tureckich seriali jest w sam raz.
Poza tym i tak nie ma nic lepszego. Poza MN oczywiście :)
Dokładnie nic ciekawego w serialach nie ma oprócz Avenidy i MN oczywiście :-D
Nie podoba mi się tylko takie dzielenie odcinków.
Z jednego tureckiego zrobią 2,5 naszego ha ha
I zawsze urywają w takich kretyńskich momentach. Najgorzej to wyglądało w TIJN,tak ucinali prawie w biegu. Padłam kiedyś jak zatrzymali w momencie jak gościu wypił lemoniadę haha. dziwne to było :)
Ty kochana z nudów oglądaj Avenide.
Jestem w momencie gdy główna bohaterka przeistoczyla się w psychopatke.
Derin jej buty może czyścić ha ha
Protka mści się za krzywdy , które doznała w dzieciństwie.
Z czasem się polepszy , ale nie do końca.
Skończyłam na 100 odcinku.
Zostało jeszcze 60.
Zaciekawiło mnie to , bo pomimo intryg w serialu dużo się dzieje.
Są fajne wątki.
Jeden facet ma 3 żony i zapowiada się również , że kobieta będzie mieć 2 mężów ha ha
Maja wyobraźnię.
Motyw zemsty jest częsty w telenowelach,można powiedzieć,że to standard XD
Facet i 3 żony?no nieżle,prawie jak u Arabów haha.
"Facet i 3 żony?no nieżle,prawie jak u Arabów haha. "
Tylko tak się dziwię co one w nim widzą ha ha
hahaha a to już inna sprawa. Może ma jakieś ukryte talenty,których nie widać na pierwszy rzut oka hahaha
Podobno jest dobry wiadomo gdzie i ma duzooooo kasy ha ha
Najfajniejsze jest to ,ze z początku żadna z nich nie wiedziała o sobie .
Później się dowiadywały :D
haha jest dobry wiadomo gdzie i ma kasy nie wiadomo ile hahaha :D
Po co mu tyle żon? Lubi kolekcjonować kobiety?Kolekcjoner się znalazł haha
No takie ma zamiłowanie.
Jedna dziewczyna tez jest niezła.
Spała chyba ze wszystkimi w mieście oprócz jednego,który teraz zostanie jej mężem ha ha
hahah no to teraz będzie mogła się pochwalić,że spała ze wszystkimi,skoro ten ostatni zostanie jej mężem :D
Patologia po prostu :DDD
Cześć, dziewczyny ! :D
Tak, wreszcie Leo dostał Oskara :D
Utwór Sama Smitha z Bonda dostała Oscara w kategorii Najlepsza piosenka - jestem zbulwersowana, że ta denna piosenka dostała Oscara. Jakieś kpiny.
Hej.
A powiem Ci,że mnie akurat piosenka Sama się podoba. Coś w sobie ma. nie mówią,że jest warta OScara,ale niezła
rozumiem :D gusta sa różne :D
ale dla mnie jest marna, a z nagród to przyznałabym jej nie Oskara, ale Złotą Malinę :D
Ha ha
Ja się tez parę razy zastanawiałam kto tam siedzi i rozdaje te Oscary,bo niektóre wybory mnie przerażaja :D
Tu są wszystkie piosenki na Eurowizję :D
https://www.youtube.com/watch?list=PLXYOax_rgzY-FXLIkIKYAdEmy3VAQCUac&v=7b6tKg0x ZgU&feature=player_detailpage
Widzę, że piosenka Margaret bardzo się podoba i wielu Polakom, ale i za granicą - bukmacherom, a także zwykłym ludziom (komentarze po angielsku pod teledyskiem)
Albo ja się nie znam, albo co, ale ja nie pałam aż takim entuzjazmem wobec tego utworu :D
Znaczy nawet może być, ale rewelacji nie odczuwam, słuchając jej.
No ale niech jedzie, może wreszcie Polska zajmie jakieś naprawdę dobre miejsce D:
PS. Teledysk - animowany? Myślałam, że śliczna Margaret pokaże się w teledysku, a tu takie coś.
Mnie się podoba.
Jeszcze od Natalii.
Myślałam ,ze Edyta będzie mieć lepszą.
Najbardziej podoba mi się piosenka Doroty Osińskiej ,ale ona nie nadaje się na Eurowizję.
Za powolna jest.
Madzik My juz mamy swój własny kod porozumiewania się ha ha
Taki Filmkod ha ha
haha rzeczywiście już kiedyś mi wyjaśniałaś ten skrót :D
A ja się wyłamię - mnie podoba się to dzielenie długiego 2-godzinnego tureckiego odcinka.
W ogóle uważam, że Turcy powinni zacząć kręcić seriale o długości odcinka max. godzinę i wystarczy.
A oni łod razu 2h trzeba siedzieć - jak film. Co za moda u nich.
Cóż,oni mają 2 godziny na tydzień,więc to nie jest taki głupi pomysł.
Ja lubię usiąść do oglądania i oglądać. A 45 minut to czasem dla mnie za mało. Ledwo człowiek się wciągnie i już koniec-trzeba czekać do następnego dnia albo i dłużej. Łatwo zapomnieć na czym się skończyło i co się działo w odcinku. A tak lecę po całości :D
Dla mnie 45 minut wystarczy haha :D
No chyba, że raz na tydzień (jak w Turcji), to wtedy 2 h rzeczywiście ma sens i mi się podoba.
W sumie jak się człowiek wciągnie w serial to ogląda po kilka 45-min odcinków na raz,więc i na jedno wychodzi :D
No i czytałam gdzieś artykuł,że Turcy uwielbiają seriale i zasiadają przed tv całymi rodzinami żeby razem oglądać. Taki ich rytuał. Co kraj to obyczaj :D
hahah bo KM to wyjątek :D
No i Serkan tam grał :D A jego nigdy nie mam dość hahaha :D
Choć niedawno, jak wypuściły dziewczyny przetłumaczony odcinek KM 57, to obejrzałam na raty. Połowę, a następnego dnia drugą połowę.
madzik, mówiłaś że nie oglądasz już WS, bo wtedy leci MN.
Dziś przez przypadek natrafiłam na scenę WS z Ozge Gurel (odc. 284) i jej Rana została fałszywie oskarżona o zabójstwo i powieszona ;((((
pamiętam ten ból, gdy kończyły mi się ferie lub wakacje ;(((
przypomniała mi się piosenka kabaretu OTTO - "Wakacje, znów będą wakacje, na pewno wakacje, wakacje będą znów" :D