O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D
Otóż to.
Spotkała Serkana , Omera , Buraka i innych i przepadła na wieki ha ha
To ten truskawkowy Cilek Kokusu Burak z Twojego awatara?
http://4.bp.blogspot.com/-LGDzSzihQJQ/Vm1tZ7sWBtI/AAAAAAAAHoo/nhZ3AmHerZQ/s1600/ c10.gif
Niezły :D
Już to kiedyś pisałyśmy..... fabryki ciastek tureckich a u nas nawet manufaktury nie uświadczysz ;)))
Dokładnie..... przystojni, wysocy ;)))) tylko schrupać.... a u nas..... no może Daukszewicz ratuje sytuację.... a poza tym.... mistery takie metro, że głowa boli....
To ty nie widziałaś tego serialu ?
Fajny jest Burak .
Młodszy 4 lata od Serkana :-D
No właśnie wyjątkowy sukces ;))) ale powiem Ci jedno spokojnie do 22 odcinka możesz kiralik oglądać ..... bo jest magia.... a potem , a potem zmienił się reżyser i magię szlag jasny trafił ;)))))
hahaha ja teraz zamiast obejrzeć w całości odcinki od 24 do 29 , bo oglądałam tylko urywki to oglądam właśnie początkowe odcinki kiralika..... paradoks ;)))
aha czyli w KA do 22 magia, a po 22 jest co najwyżej..... Maggi dodawane do rosołu przez Umusia i Defne podczas gotowania hahhhaha :D (choć ja lubię Maggi hahaha)
raczej scenarzystka z reżyserem powinni dostać po gębie za przypraw i takie flaki z olejem, ze od patrzenia masz niestrawność ..... hahahaa a rosół to pyszny Defne gotowała w 7 odcinku jak Umuś miał duszę chorą, a potem jeszcze gotowali w 28 odcinku.... czyli odgrzewanie kotletów..... w tym 28 odcinku Defne robi wykłada Umusiowi z gotowania rosołu.... ugotowali i nie zjedli hahaha bo szanowny niedopieprzony reżyser urwał scenę ...... https://www.youtube.com/watch?v=aSLOzm9spKE
patrz od 2.03 do 2.03.42
jak widać można.... a na oficjalnej stronie kiralika było zdjęcie jak piją ten rosół z kubków i jeszcze Umuś obejmuje Defne w tej kuchni u Sinana, ale tego już nie pokazali w odcinku hahaha
Zgadza się kłócą się ciągle, ja oglądałam po turecku wcześniej niż kiralika hahhaha obejrzałam 9 odcinków, teraz dziewczyny tłumaczą, wię na razie widziałam chyba 3 odcinki wiem, że ostatnio obejrzałam 6 , a uświadomiłam sobie, że chyba 3 i 4 nie widziałam..... hahaha oj niedobrze ze mną ;))))
Ogólnie serial skończył się na 23 odcinkach, a mieli robić 2 serię hahaha tylko rating im leciał na łeb na szyję..... to pozamykali wątki do 23 odcinka hahha
Powiem Ci , że jak widziałam po turecku to fajnie pozamykali i po sprawie.
A Kiralik chcą ciągnąć na siłę.
Niczego się nie uczą.
No mam nadzieję, że jednak skończą serial tak jak pisałam w czerwcu i pozamykają wątki .... bo na razie to mi się nóż w kieszeni zaczyna otwierać jak widzę co wyprawiają w tym serialu..... hahahaa
U mnie komputer jest zajęty a komórka szybko się wyladowuje :-D
Po za tym oglądałam sobie nowy odcinek " Policjantki i policjanci "
Bravo My :-D
Dobre jesteśmy.
Są dni gdzie nic się nie dzieje , ale jak już się rozpedzimy to nikt Nas nie dogoni ha ha
słoneczko, margoargo zaproponowała, żebym założyła kolejny watek?
mogę? bo ja tu jeszcze żadnego wątku nie zakładałam
Biedny ten filmweb przy Nas.
Musimy pomyśleć o jakimś prywatnym forum tylko dla Nas ha ha
No ładnie.
Tyle nie pisalysmy nawet na KM ha ha
Najfajniejsze jest , że zamiast o KA piszemy o wszystkim i niczym ha ha
założyłam http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/Rozmow y+Si%C3%B3str+nr+6+%29%29%29%29,2753941